Luukut 21-25

Look Fantastic 21-25

Luukkujen avaamisen ilo tuli tänään päätökseensä. Vikat viisi luukkua kalenterista olis tässä:

Luukku 21: St.Tropez Instant Tan Wash Off Face & Body Lotion – Peljästyin ensin, että tää on itseruskettava, joita en enää tykkää käyttää, mutta tällainen pois pestävä versio kelpaa kyllä! Hyvä ja laadukas merkki. Voin kokeilla.

Luukku 22: Eve Lom Cleanser – No jo on kiinnostava! Perusteellisempi kasvojen puhdistus, mukana liina, jonka tarkoitus on avata ihohuokoset ja poistaa meikit. Todellakin kokeilen!

Luukku 23: Murad Radip Collagen Infusion – En koe vielä tarvitsevani ainakaan mitään ärhäkämpää ryppyvoidetta, joten siksi en tästä niin kovin innostunut. Saattaapi mennä eteenpäin.

Luukku 24: Nuxe Face Cleansing and make-up remover gel – No tää on ihan kiva! Tuoksuu hyvältä ja tämän merkin tuotteet kyllä kiinnostavat. Taidankin ottaa tän käyttöön samantien.

Luukku 25: Tangle Teezer – Mulla on hyvässä kunnossa oleva Tangle Teezer, mutta silti ilahduin tästä! Kyllä kuitenkin joskus oma kulahtaa tai sit tän voi antaa lahjaksi eteenpäin.

Tykkäsin tästä kalenterista! Muutama vähän plaa-tuote, mutta hei, ei paperilappuja! Ja kaikki tuotteet reilun kokoisia. Pelkäsin kalenterissa olevan paljon hajuvesiä, mutta se pelko oli turha, ei tullut yhtäkään. Nyt otan nämä kalenterin tuotteet pikkuhiljaa käyttöön ja näistä voi helposti löytyä sellainen, jonka haluan isokokoisenakin…

15 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Olihan tuolla vaikka mitä, varmasti ilo, kun sai joka aamun alkaa ylläri tuotteella! Ja pakko sanoa onnea on sisko jolta sain joululahjaksi Naku smokyn! <3

  1. Joo, oli kyllä kiva joulukuu <3 Ja hei mahtavaa, Naku smoky on paras!

 2. Elisa says: Vastaa

  Mulle tuli tosta eve lomin puhdistajasta pientä näppyläihottumaa kaulaan ja toisella ”varmistuskierroksella” suun ympärille myös. Naama muuttui hilseileväksi kauttaaltaan. Ei tietenkään aiheuta kaikille reaktiota mutta mä petyin kovasti. Innostuin niin kun avasin luukun 🙁 kokeillaan nyt vielä jos toimisi miehen parkkiintuneemmalla naamalla paremmin… Katoin sephoran sivujen arvosteluja niin joillain muillakin siellä oli käyny samoin.

  1. Oho, apua! 😮 Ei kyllä kuulosta nyt hyvältä!

   1. Elisa says: Vastaa

    Joo ei. Aika tujua kamaa kait; mm. neilikka-ja humalaöljyjä. Mutta voihan olla että oon allerginen vaan jollekkin ainesosalle. Aika hämmentävää vaan kun ei ole mistään kosmetiikasta näin rajua reaktiota aikasemmin tullut. Ja olen äidin puutarhan yrttejäkin hinkannu naamariin ja kaiken sen on iho kestänyt jopa ihan kiitollisena 😉

    1. Jaiks! Mullakaan ei oo ollut koskaan mitään allergiajuttuja PAITSI TBS:n käsihamppuvoide sai järkyttävän ihottuman aikaan!

     1. Siis hamppukäsivoide. 😀 Kuume sekottaa pään. 😀

      1. Elisa says: Vastaa

       Hamppu ku hamppu 😀 Vieläkin on iho vähän röpelöllä, jospa saunassa tänään pääsis viimesistäkin kuivista kohdista. Oli iho aattona aika törkeen näkönen huolellisesta kosteutuksesta huolimatta kun laitoin sitte vielä pakkelia naamaan. Onneks oli hämärä valaistus joulupöydässä 😀

       1. Perseestä! 🙁 Nyt en tiedä, uskallanko ite kokeilla 😀

        1. Elisa says: Vastaa

         Jos sitä laittais ensin vaikka kyynärtaipeeseen pienen testilaikun? Tai johonki leuan alle, ettei klääsi heti koko naamaan. Kiinostais kyllä tietää aiheuttaako muilla minkäänlaista reaktiota. Tykkäsin kyllä kauheesti ko. kalenterista mutta täytyy sanoa että aika voimakkaasti hajustettuja tuotteita olivat uskaltaneet laittaa. Voin vaan kuvitella että jos olis herkkäihoinen niin ei ehkä olis niin tyytyväinen. Mutta antaahan se jopa parfyymin kaltainen tuoksumaailma sellasta juhlavaa ja selektiivistäkin tuntua.

         1. Niinjoo. Jotenkin vaan just kasvojen iho reagoi kaikkein herkimmin kaikkeen :/

 3. Vaikuttaa kyllä olleen ihan kunnollinen kalenteri ja rahoille on tullut vastinetta!
  Täytyy yrittää itse olla ensi vuonna skarpimpi tämän suhteen, josko itsekin saisi sitten tän hankittua!
  Olin kyllä omaan Sephora-kalenteriin melko pettynyt, ei vastannut sisältö juurikaan yli 40e arvoaan :/.

  1. Mä en oikeen kyl ikinä ajattele tota ”rahoille vastinetta” -seikkaa 😀 Joko tuotteet on kivoja tai sit ei 😛

 4. Suvi says: Vastaa

  Minusta oli kaiken kaikkiaan kiva kalenteri, ekaa kertaa ikinä oli kosmetiikkakalenteri tässä huushollissa 🙂 Hassu juttu muuten, oon huomannut useammassa postauksessa, että meillä on ihan päinvastainen mieltymys tuoksuissa 😀 En esimerkiks tykänny tosta Nuxen tuoksusta, ja tykkään kovasti siitä Livboxin käsivoiteen tuoksusta. Mut onneks nää on ihan puhtaasti makuasioita! 🙂

  1. Hehe, joo, niinpä. Mä odotan jo ens joulukuuta, että saa taas availla luukkuja! 😀

Vastaa