Sensai-älynväläys

Sensai

Koin tuossa päivänä eräänä Sensai-älynväläyksen. Siis että niinku miten hyvä Sensai oikeesti on?! Kaikki, mitä oon Sensailta kokeillut, ovat jääneet mulla vakkareiksi, eli tuotteiksi joita ostan aina vaan ja jo etukäteen jemmaan, ettei vaan käy niin, että loppuessa ei ookaan uutta odottamassa. Kiitos kenenkäs muunkaan kuin bloginaapurissa majailevan Sensaistin, rakastuin Sensain Silky Purifying -sarjan Step 2 Creamy Soapiin ja näytekokojen saattelemana ostin lopulta täysikokoisen version. Nyt se vetelee viimeisiään, joten onneksi on jo uusi odottamassa (uudistuneessa pakkauksessa)! Tää on vaan niin hyvä! Niin pehmeää, tuoksuu ihanalta, puhdistaa täydellisesti, toimii myös Clarisonicin kanssa. Tykkään myös siitä Step 1:sta, mutta se ei ole mitenkään ”pakollinen”, joten en ole sitä innostunut ostamaan täysikokoisena. Vielä ainakaan. (Mun Step 1 on Sebamed, jolla saa enimmät meikit nopsasti pois.)

Sensain 38 -maskaraa olen täällä hehkuttanut jo ihan riittävästi, mutta edelleenkin: paras ripsari alaripsille. Ja kyllä tämän saa puhdistettua, kunhan hanasta tulee riittävän kuumaa vettä. Hinkkaaminen heti ei auta, vaan kuumaan veteen kastettua vanulappua kannattaa pitää jonkin aikaa ripsien päällä ja sitten vasta pyyhkäistä. Tähänkin rakastuin saman bloggaajakollegan avustuksella… Näitä on siis kahta eri versiota, isompiharjainen tuuheuttava ja pienempiharjainen ”normaali”. Tämä normaali on oma lempparini, koska pienuutensa ansiosta on kätevämpi just alaripsiin. Ostin taas uuden Sokoksen alepäiviltä, vaikka vanha on käytössä vielä ainakin pari kuukautta.

Samaisilta alepäiviltä ostin EKAA KERTAA paljon kehutun Sensain Liquid Eyelinerin! Tätä en ole vielä kokeillut kertaakaan, joten saas nähdä miten tän kanssa käy. Mietinkin, että onkohan Sensai nyt sellainen merkki, että mitä vaan siltä kokeilee, ei enää muuta haluakaan? Korkkasin eilen myös lahjaksi saamani Sensain Lift Remodelling Eye Creamin ja sekin tuntuu ihan todella hyvältä, valaisee! En kestä!

Sensai

Onko teillä jotain vakituotteita Sensailta? Tai jotain toista merkkiä, jolta kaikki kokeilemanne on vaan parasta?

P.S. Mä sekotan AINA Sensain ja Shiseidon!! Just lentokentän tax freessakin hämmensin myyjää pyytämällä Shiseidon creamy soapia…

18 Comment

 1. Janica says: Vastaa

  Sensain 38 tuuheuttavaa versiota olen käyttänyt paljon. Ja on hyvä 🙂 Nyt on vaihtelun vuoksi käytössä Diorin it-lash ripsiväri. Alennuksesta ostin kun poistui valikoimista tuo it-lash. Ihan hyvä ripsari sekin. Mutta kolmikasiin voi aina luottaa oli tilanne mikä hyvänsä! Ajattelin käydä ostamassa Diorin rinnalle tuon 38:n kun en osaa ilmankaan olla 😉 Sensain silmänympärysvoidetta olen kerran ostanut ja käyttänyt sen yhden putelin loppuun. Sensain kulmakynä on käytössä, tykkään kun siihen saa ostettua sen täyttövärin sitten kun väri loppuu. YSL:n valokynä on ollut kestosuosikki jo pitkään. Stokkalta ostan aina Hulluilta Päiviltä sen tuplapakkauksen, jos niitä sattuu olemaan tarjolla.

  1. Jep, se ei kyllä liikahda mihinkään, satoi tahi paistoi! Mulla kaikki muut sotkee. 🙁

   Myös muuten Shiseidolla on paljon tosi hyvää, mm. maailman paras silmänympärysvoide (ja kallis, enkä tiedä myydäänkö sitä edes enää mut jos myydään niin en raaskis ostaa kun maksoi yli 100 euroa) ja superhyvä valo/peitekynä silmänalusille!

 2. -klaudia says: Vastaa

  Liquid eyeliner mullakin ja on tosi hyvä ja käytän vaan sitä kun käytän. Ennen käytinkin vallan mutta nykyään olen tykästynyt enemmän luomivärirajauksiin. Toinen ehdoton lemppari on Sensain kulmakynä. Mahtava, kun ei tarvii terottaa! Värisävy on hyvä (muistaakseni EB01) viileä ruskea ja toisesa päässä kierreharja karvojen oikomiseen. Tuon mallisia on nyt tullut muitakin markkinoille mutta enpä ole hennonnut testata muita kun hyvän on löytänyt. 😀

  1. Mulla on kulmahommat täysin Anastasian ja Lumenen hallussa tällä hetkellä! 😀 Pitää tutustua tuohon Sensain versioon myös.

 3. memmuli says: Vastaa

  Sensai Silk Emulsion Super Moist on kuivan ihon pelastaja. Moist riittää kesällä ja päivällä meikin alle. Todella riittoisaa kamaa.

  Liquid Eyeliner on tosi tarkka. Vain omat taidot ovat hidaste sen kanssa. Lipliner Penciliin latasin molempiin päihin eri sävyt (Sensaistin vinkki). Siis siveltimen tilalle käy rajausväri. Iso plussa, ettei kyniä tarvitse aina ostaa, vaan voi täyttää uudelleen.

  Talveksi himottaisi Hydrachance Mask ja Prime Solution seerumi. Näytteet loppuvat ja jos tulisivat hyvään tarjoukseen, voisin hemmotella itseäni.

  Meikkipuolella Guerlain on niin tehnyt vaikutuksen. Tahdon kaiken, mitä tulee uusissa kokoelmissa. Odotan talvea saadakseni lumihiutaleiset Meteoriitit käsiini. Kuvissa ovat niin kauniit.

  1. Apua, vähän sait nyt mut pelkäämään tota rajauskynää. 😀

   Hei noi Guerlainin meteoriitit! <3 Teinkin postauksen niistä jokunen aika sitten. Rakastan niitä, mutta silti käytän niitä harvoin. 🙁 Ja joo, se lumihiutaleversio! <3

 4. Onhan mulla, vaikka kuinka monta. 😀 Mutta toi ripsari oli se, mistä kaikki alkoi.

  1. Heh. 🙂 Se onkin niiiiin hyvä.

 5. No tiiäkkö ku Sensai on just vähä tollanen! Se on niin hyvä, että muita ei enää halua käyttää! 😀

  Mun ehdottomia lemppareita on tietty 38 Volumising, kulmakynä EB01, nestemäinen eyeliner, puhdistusöljy, creamy soap, silk lotion moist, silk emulsion moist, hydrachange essence ja eye, poskipuna CH01, the lipstick… Jatkanko listaa vielä? 😀

  1. Joo en enää yhtään ihmettele sun nimimerkkiä! ;D Ja nyt mua kiinnostaa toi EB01!!!

   1. Myy says: Vastaa

    Aina kun nään ton sävylyhenteen, alkaa mun päässä soimaan eebee on siististi cool.. :’D Mutta se on kyllä hyvä kynä!

    1. :DD

 6. RuuRuu says: Vastaa

  En oo oikein koskaan tosta innostunu, ehkä se on se et se kaikkien ihannoima ripsari ei irtoo millään mun naamasta, niin oon jotenkin tuominnu kaikki tuotteet, onneks kaikkien ei tarvii kaikesta tykätä. Tosin sitä en sano etteikö voi olla ihan lostavia tuotteita, ei aan jotenkin sytytä niin paljon et kokeilisin.

  1. Kyl se irtoo. 😛

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Mä en oo ees ainoa joka sen kanssa on joutunu tappelemaan, (yhdellä keskustelupalstalla löysin joskus kohtalotoverin 😀 ) ei meitä paljon ole, mut ei kaikki toimi kaikilla vaan.

 7. Kulmakynä (EB01) ja rajaus on vaan ihan superhyviä molemmat. En luopuis enää!

 8. anny says: Vastaa

  Oon ihonhoidon puolelta kokeillut Sensain kaksoispuhdistusta ja jotain Lotionia. Ne oli hyviä, mutta ei musta hintansa arvoisia. Vastaavia edullisempiakin on tarjolla, joten oon päätynyt niihin.
  Meikeistä on käytössä toi normi kolmekasi ripsari. Se on luottoripsari sillon, kun tietää, että on luvattu huonoa keliä tms. Ei tartte pelätä, että leviää. Myös Sensain liquid eyeliner löytyy. Sillä saa oikeesti tehtyä todella ohuet rajaukset, mikä on huippua! Jos vaan vielä löytyis siitä vedenkestävä versio… Tosin haluisin kokeilla sitä ulkomailla hehkutettua Kat von D lineria, jolla kuulemma kans saa ultraohuet rajaukset tarvittaessa ja se on vedenkestävä.

  1. En oo vielä ehtinyt tota eyelineria kokeilemaan, mutta vähän pelottaa näiden kommenttien perusteella. ;D Ehkä siitä tulee poikkeus sääntöön. 😀

Vastaa