Kynsilakkojen kiistaton kuningas

Ihana Virve teki postauksen kynsilakoistaan. Itse en kyllä vaivaudu kasaamaan kaikkia kynsilakkojani yhteen, teen niin nyt vain niiden parhaimpien kohdalla, elikkäs O.P.I.en. Muutama näistä on saatuja, mutta suurimman osan olen itse ostanut. Muitakin hyviä kynsilakkoja toki on, mutta O.P.I.t ovat mielestäni ehdottomasti niitä laadukkaimpia. Pysyvät hyvin, hyvä harja, hyvät värit ja kivat nimet. Lisäksi O.P.I.t eivät kovinkaan nopeasti kuivahda, kunhan muistaa pulloja silloin tällöin ravistella.

Vasemmalta oikealle: Do You Think I’m Tex-Y?, Paint My Moji-Toes Red, Big Hair…Big Nails, OPI On Collins Ave, I Eat Mainely Lobster, Hot & Spicy

Punaisia opeja mulla on kaikista eniten, ja punainen onkin mun lemppariväri kynsilakassa. En suuremmin pidä kimalle/hilekynsilakoista, näissä punaisissa kimalletta on vain I Eat Mainely Lobsterissa, ja sekin hyvin hillittyä. Näistä lakoista oikeammanpuoleisin, Hot & Spicy on enempi oranssi, sitä ei vain kuvasta nyt oikein erota. Se on näistä eniten käytetyin peruspunaisen Opi On Collins Aven lisäksi. Vähiten käytetyin on Paint My Moji-Toes Red, koska se on jotenkin liian ”raskaan” tummanpunainen. Kirkkaammat punaiset ovat mielestäni kivempia.

Vasemmalta: Japanese Rose Garden, Feelin’ Hot-Hot-Hot, Shorts Story

Tästä kolmikosta löytyy mun lempparein O.P.I. ikinä: Feelin’ Hot-Hot-Hot on vaan paras. Kokeilin sitä monta kertaa kaverilta, kunnes lopulta ostin oman. Näistäkin Japanese Rosen Garden on kimaltava, mutta ei pahasti. Shorts Storyn löysin uudelleen kerätessäni opejani kuvattavaksi, en tiennyt edes omistavani tällaista! Mistä lie mulle tullut! 😀 (ja ei, en ole varastanut sitä…)

Vasemmalta: I Vant To Be A-Lone-Star, Rumple’s Wiggin’ (Shrek Collection), Simmer & Shimmer, Whats With The Cattitude? (Shrek Collection), edessä pieni nimetön, tumma lila

No tässä jengissä on nyt sitten yksi Kimalletapaus isolla koolla, tämän olen siis ehdottomasti saanut! Pari kertaa kyllä käyttänytkin. Shrek -kokoelmaan näistä kuuluu kaksi, mainio kokoelma muuten. Etualalla miniO.P.I. jonka olen myös saanut ja vähemmän kyllä tullut käytettyä. Violetti ei ole oikein mun juttu.

Vasemmalta: Suzi & The Lifeguard, Who The Shrek Are You? (Shrek Collection), Sweet Heart, White Shatter (Shatter Collection)

Tässä on sitten sekalaista sakkia. Suzi on näistä hieman kimalteleva, Sweet Heart aika sama sävy mutta ei-kimaltavana. Vihreää Shrekkiä on tullut käytettyä harvemmin ja hajoilevaa O.P.I.a tasan kerran. Nämä ovat siis ehdottomasti vähiten käytetyimmät O.P.I.:ni. Tuollaista hajoilevaa kynsilakkaa mulla on muiltakin merkeiltä, mutta en oikein siitä välitä. 

Original Nail Envy, Sensitive & Peeling Nail Envy

Nämä lakat on saatuja ja ihan muutaman kerran käytettyjä. En oikein tiedä miksi, ehkä nämä aluslakoiksikin kelpaisivat?

Lisäksi mulla on O.P.I.:lta kosteuttava vartalovoide ja korjauskynä, kumpaankaan en ole vielä koskenut. Korjauskynistä noin yleensä mulla ei ole mitään kovin hyvää sanottavaa, toimivat vaan hetken kunnes ovat jo ihan pilalla. Saatuja siis nämäkin.

Pink Friday, Step Right Up!, jonkun Reiskan tassu

Ja kuten edellisten kuvien perusteella voitte päätellä, mulla ei tosiaankaan ollut opeja vielä tarpeeksi, joten eilen hain Postista Hqhairin tilaukseni. Parhaimman hiuksiin jätettävän hoitoaineen lisäksi tilasin siis kuin ”siinä sivussa” Pink Fridayn ja Step Right Up!in, joista tämä jälkimmäinen paljastui aika samaksi sävyksi kuin jo mulla oleva Sweet Heart. Tai Sweet Heart taitaa aika pitkälti olla näiden kahden juuri ostamani lakan sekoitus, heh.

Aina kun teen nettikosmetiikkaostoksia, niin klikkailen opeja ostoskoriin ihan urakalla, mutta poistan niistä kuitenkin suurimman osan (tai jopa kaikki) ennen maksuvaihetta. Vaikka toki ostaisin ilolla ne kaikki. Suomessa O.P.I.:t maksavat n. 15-16 euroa, mutta eipä näissä tosiaan Englannista tilaamalla ihan hirveästi säästä. Suomesta olen ostanut vain tuon aiemmassakin postauksessa mainitsemani I-Vant-To-Be-A-Lone-Starin, kun oli niin hyvässä alennuksessa. Haluaisin tilata montakin uutta O.P.Ia, etenkin ruskeat sävyt kiehtovat, mutta mulla on jo muutama muu ruskea kynsilakka. Olen viime aikoina muutenkin pitänyt enemmän ns. luonnollisemman värisistä kynsilakoista, joten siksipä nyt tilasin tällaisia vähän haaleampia sävyjä.

Kertokaa, omistatteko te OPEJA?

25 Comment

 1. Marie says: Vastaa

  Oma lempimerkkini lakoissa on China Glace, mutta O.P.I on ehdoton kakkonen! (: Tykkään tykkään! Tosi hyvin levittyvät, peittävät ja pysyvät. (:
  Ja ihana tuo viimeinen kuva! 😀 Reiskan tassu. Aww!

  1. Haa, China Glaceen en ole (vielä) tutustunut! Essietä sanotaan usein OPIn kaltaiseksi, mutta en ole yhtään samaa mieltä. Mulla Essiet hajoaa heti ja saa aina laittaa monta kerrosta. En tykkää.

   Reiskahan vihaa kynsilakkoja, mutta rakastaa noita paketin mukana tulevia vaahtomuoveja. 😀

 2. Donna says: Vastaa

  OPI on suurta rakkautta! ♥ Itelle on tulossa just kolme kappaletta noita postissa! 🙂 Toivottavasti saapuu pian.

 3. ami says: Vastaa

  Reiskan tassu! <3 Mitäköhän koittaa tuossa havitella, ei kai vaan noita pakkauspaloja..? Meidän Franz (voi luoja että kuulostan äidiltä) on nimittäin kehittänyt noihin jonkun intohimoisen järsimissuhteen ja rakastaa noita! Onneksi niitä tulee aika harvoin paketeissa mitä tilaan.

  Voin kyllä ottaa nuo kaikki punaiset jos yhtäkkiä päätät olla käyttämättä. 😉

  1. Noita pakkauspaloja katosi pari kappaletta tuosta kyllä. 🙂 Reiska kerran vahingossa söikin tuollaisen, yleensä se vaan kuolaa ne läpimäriksi. 😀 oli itsekin ihan ihmeissään kun vahingossa nielaisi yhden 😀

   Ilmoittelen, jos kyllästyn lakkoihini. Sitten mut tosin saa viedä hoitoon. 😀

 4. Itsehän joudun vain ihailemaan muiden kynsilakka-kokoelmia ja kynsitaiteiluja, kun en itselleni voi kynsiä lakata värillisillä lakoilla :(. Joudun tyytymään kirkkaisiin lakkoihin ja kynsihoitoihin, kun niissä ei niin haittaa, vaikka kynsinauhoille menisi…

  1. Harmi 🙁

 5. Nail Envyt on aika kivoja aluslakkana 🙂

  OPIni oon suurimman osan ostanu jostain netin kautta, kun ne halvimpia on siellä. En nyt ihan hirveenä hingu niiden perään, mutta mieluusti valkkaan OPIn kuin jonkun muun, jos pitää kahden samanvärisen välillä valita. Sokoksella noita on kans usein alekorissa, joten sieltä on tullut kotiutettua useampi pullo.

  Värien puolesta OPIt ei oo ehkä ihan mun lemppari, sillä monella muulla on kivempia, mutta käytössä ne on kyllä ihan huippuja.

  1. Harvemmin jaksan kosmetiikka-aleja kierrellä, ehkä pitäis!

 6. Nina says: Vastaa

  Mulla on pari OPIa mutta en oo jotenkin tykännyt niistä. Voi tietysti johtua ihan sävyistä, mutta niissä omistamissani ei ole mun makuun tarpeeksi pigmenttiä. Joutuu laittamaan niin tuhottoman monta kerrosta että ei riitä kärsivällisyys 😀 Pitäisi ehkä kokeilla peruspunaista tms., ne mun on muistaakseni jotain vähän kimmeltäviä.

  1. Heh, itse tykkään OPIsta just siks, että siinä ON pigmenttiä. Tosin just niistä kimaltelevista en välitä. Pyrin ostamaan aina niitä, jotka ovat täysin ei-kimaltavia, mikäs hieno sana se nyt onkaan sitten…no kuitenkin. Pari erehdystä tosin on tullut tehtyä, kun en kuvasta huomannut, että onkin hilettä mukana. 🙁

  2. Nina says: Vastaa

   Noni, eli se ON niistä sävyistä kiinni!

  3. Jep!

 7. Anonymous says: Vastaa

  Ostan itse OPIt jenkeistä osoitteesta http://www.mbeautylounge.com. Jos tulli ei yritä veloittaa alvia uusimmasta tilauksestani, tulee hintaa putelille postikuluineen 7,6 euroa päivän kurssin mukaan. Musta se on ihan jees hinta laatulakoista. 🙂

  1. Ohoh! Kiitos vinkistä!

 8. Anonymous says: Vastaa

  Löysin kivan valikoiman OPI kynsilakkoja Riiasta, juna-aseman vieressä olevasta Origo ostoskeskuksesta. Lähdin etsimään Opin nail envy peeling&sensitiveä jonka todennut mainioksi liuskottuville kynsille. Tätä ei kuitenkaan valitettavasti löytynyt valikoimista, joten jos jollain tiedossa paikka, mistä voi halvalla tilata niin vinkatkaa. Mutta värilakat ja dry&brittle lakan hintaluokka n. 4-5 lt (latia) eli n. 7 euron paikkeilla, ei paha lainkaan.

 9. Anonymous says: Vastaa

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 10. Anonymous says: Vastaa

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 11. Anonymous says: Vastaa

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 12. Anonymous says: Vastaa

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 13. Anonymous says: Vastaa

  Moi! Mikä minulla menee väärin, kun lakan kuivuessa pintaan tulee pieniä nyppyjä, osaisiko joku kertoa? OPIa käytän.

  1. Annatko lakkakerrosten kuivua riittävästi välissä? Kuulostaa siltä, että että laitat liikaa lakkaa, joko päällekkäin tai sitten kerrallaan, jolloin se alkaa kuplia.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Kiitos! Sitä pohdin, kun laitoin päällyslakan. Minun täytyy olla maltillisempi. Siis, vielä kauniit kiitokset.

 14. Anonymous says: Vastaa

  M Beaty Lounge myy feikki Opeja!! Älkää tilatko sieltä!

Vastaa