Liian hyvää

Käytiin eilen shoppailukierroksen päätteeksi uudessa, vasta parisen viikkoa sitten Töölöön avatussa jugurttijädepaikassa. Mähän olin ihan villinä viime syksynä, kun kuulin Kippo-jugujädepaikasta ja siitä muuten tänne bloggasinkin. Nojoo, Kippossa jätskin suurin virhe oli se, että se ei maistunut tarpeeksi hyvältä. Siis aivan liian vähän sokeria. Siksi toivoin ja rukoilin, että Yobot ei olisi tehnyt tätä virhettä. Mutta pakko silti sanoa: IHAN MAHTAVAA, että nämä jugurttijätskipaikat ovat nyt tulleet Suomeen. Näitä totisesti odotettiin.

…ja joo, lastenvaunuilta ei voi välttyä MISSÄÄN! (kuitenkin siellä niille naureskelette.)

Yobotissa ei suomen kielellä pärjää. Jos jotain haluaa henkilökunnalta kysyä, sen pitää tulla englanniksi. Mutta ei hätiä mitiä jos kielipäätä ei löydy, Yobotissa on nimittäin itsepalvelu! Valittavana on tällä hetkellä vaniljaa, mangoa ja niiden sekoitusta. Mangoa…brrrhh. Otin pelkkää vaniljaa, ja se yleensä onkin parasta, kun kyse on jugurttijäätelöstä.

Kun jätski on saatu jotenkin omatoimisesti hurruteltua kuppiin (puolet tietenkin reunan yli ja sormille), niin päälle lapataan maun mukaan makeata hyväkästä. Annoksen hinta määräytyy painon mukaan. Mielestäni jugurttijätski itsessään on niin hyvää, että en ihan hirveästi näistä innostunut. Tuoreita hedelmiä toivottavasti valikoimaan tulee sitten kesällä…? Ainakin mansikat ois kivoja!

Tarjolla on myös erilaisia kastikkeita jätskiin, sekä kahvia. Henkilökunta vaikutti supermukavalta ja Yobotissa oli hyvä meno. Verrattuna Kippoon…tykkäsin Yobotista paikkana hurjasti paljon enemmän. Sääli, että kohta täältä itse muutetaan kauemmas, enkä voi pian enää brassailla asuvani melkein jugurttijätskipaikan naapurissa. 🙁

Edessä siis mun annos, aika täydellinen. Ja jätskissä OLI tarpeeksi sokeria ja se oli tosi hyvää! Taka-alalla jonkun hölmön annos, joka ei tajua, että jugurttijätski itsessään on nautinto, vaan ei, tämä dorka peittää sen kaikella mahdollisella. Annoksesta ei ole tarkempaa kuvaa, koska se oli niin kamala. Nämä maksoivat yhteensä 8 euroa.

Yobot sijaitsee siis Runeberginkatu 54 A:ssa, ja sivutkin löytyy, täältä! Facebook-sivutkin on, arvatkaa vaan, tykkäänkö! No kyl maar niin kovasti.

Muita jugurttijäätelön ystäviä?

23 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Ihana!! Aion siis yhä pysyä Töölössä. En ole ikinä koskaan maistanut jugujädeä, mutta mulla on edes SpiceIcen jätskipassi ja tiefän, että paras myyjä Kampissq on se irokeesipäinen nuorimies!

  1. Pitää joskus käydä kyyläämässä irokeesia 😀

 2. Hei namiii! Miksei Turussa oo tollasta paikkaa, olen kateellinen! (Tai sitten on, mutta oon elänyt pimennossa. :D)

  1. Niin en tiedä onko näitä vielä muualla kuin täällä Helsingissä. 🙁 Mutta veikkaisin, että kohta on! 😀 Tuntuvat lisääntyvän…Kluuvista saa myös.

 3. Nina says: Vastaa

  Oon AINA halunnu maistaa tollasta jogurttijätskiä! Tämäkin on kyllä vielä testattava. Ehdottomasti.

  1. …siis ymmärsinkö tän nyt niin, että et oo koskaan maistanu jugujädee???

  2. Nina says: Vastaa

   No ymmärsit! Ja ymmärsit ihan oikein. Tiedän, face palm.

 4. Voi että, näyttää herkulliselta!!
  Tänne päin Suomea taitaa olla turha odottaa nuita paikkoja ainakaan 5 vuoden sisään :(. Ei tänne mitään koskaan tule :/.

  1. Hö 🙁 Tuu tänne!

 5. Ok..juksajädee..
  Olen kuullut kyseisestä herkusta, mutten maistanu.
  Mä oon vähä tylsä, otan juksan juksana ja jäden jädenä =/
  Varmaan kesää kohden suosio vaan yltyy.

  1. Pakko sun on maistaa!

 6. Nova says: Vastaa

  Kaihoisasti katselen kuvia ja mietin että ehkä sitten joskus… Eli ei, en oo maistanut tommottii ja ei niitä taida täältä meidän perukoilta saadakaan. Mutta, tässä yritän kovasti kuvitella mille maistuu =D

  1. Hyvältä maistuu!!!

 7. Nam! Kiitos vinkistä, tätähän pitää käydä ehdottomasti testaamassa kun seuraavan kerran eksyn Helsinkiin. 🙂

  En ole maistanut jugurttijädeä (ei täältä Oulusta sellaisia saa), mutta rakastan sekä jugurttia että jätskiä joten epäilen että niiden sekoituskaan ei voi olla muuta kuin herkkua.

  1. Suosittelen kyllä. 🙂 Ja jugurttijätski on parasta jätskiä. <3

 8. Ooooh tuonne suuntaan heti ensimmäisenä kun astun ulos viking linesta! Jugurttijätski on parasta ever! Mua niin ottaa päähän ettei Örebrossa ole 7/11 vaikka kaikissa Ruotsin kaupungeissa on, sieltä saa nimittäin jugurttijätskii om nom.

  1. No niin todellakin suuntaat!

 9. Miia says: Vastaa

  Mun frendi asun ton naapurissa, pitäisi mennä testaa kanssa:) En oo kippoonkaan tosin saanu mentyä, vaikka kävelen sen ohi kahdesti päivittäin. :/

  1. Heh. Onkohan Kippo jo saanu lisää sokeria jätskiinsä…

  2. Miia says: Vastaa

   Parempi liian vähän kun liikaa.

 10. Satu says: Vastaa

  Näyttää ihanalta 🙂
  Paras jukurttijäde on kyllä maustamaton. Tuo paikka täytyy kokeilla.

  1. Totta. Tai siis ettei siihen ainakaan mitään römpettä päälle vaadita. Paitsi ehkä niitä tuoreita mansikoita. <3

 11. Anonymous says: Vastaa

  Kauåäpallisuuden uhrickissaämmä

Vastaa