MUN JOULUKALENTERI

Look Fanstatic christmas calendar

JEEEEE! Tänään on ilon ja riemun päivä, sillä mun LookFantasticin kosmetiikkajoulukalenteri saapui luokseni! Tai no tarkemmin ottaen roudasin tän jotain kolme kiloa painavan jättiläisen Postista just äsken ja oi, on se vaan ihana, en meinaa pöksyissäni pysyä.

Ihmeellistä dissausta on tän suhteen ollut ilmassa (etteikö muka sisältö olis kiva, mistäs sen muka tietää?!) ja jengi on ihan sekaisin, kun pitää saada miljoona erilaista kosmetiikkajoulukalenteria. Mä olen täysin tyytyväinen tähän yhteen. Todella nätin näköinen ja tosiaan, sairaan painava. Sen on pakko luvata hyvää! Ei siis tänä vuonna paperilappusia ja klemmareita, please. Ja maksoinhan tästä melkeen satasen, joten sisällön on parasta olla priimaa.

Look Fanstatic christmas calendar

Oletteko te hommanneet oman kosmetiikkajoulukalenterin? Haluatteko sitten joulukuussa postauksia tän sisällöstä? EIKS OOKIN IHANA?! Ja hei 25 luukkua!!!

Look Fanstatic christmas calendar

50 Comment

 1. Lily says: Vastaa

  Joo haluan todellakin tietää mitä tuo sisältää! Olisin itse hommannut TBS:n kalenterin, mutta olen vain joulukuun alun kotona. Viime vuonna mulla olisi saksalainen Douglas-puljun kalenteri. Maksoi vain 30€ ja oli täynnä selemerkkejä.

  1. Ooooooo luksusjoulukalenteri siis! Mä olisin ostanut L’Occitanen ehdottomasti, jos oisin tiennyt, että tulee Suomeen. Pyörittelin sitä kyllä käsissäni, mutta jätin ostamatta, kun kyllä mulle yks riittää. 🙂

 2. sonja says: Vastaa

  Joo innolla kuulen mitä kalenteri sisältää! Pitäis varmaan itsekin hommata joku vastaava 🙂

  1. No nyt olis jo korkee aika!! 😀

 3. Pömppä says: Vastaa

  Ehdottomasti kiinnostaa kalenterin sisältö! 🙂 Itse en ole ostanut valmista kosmetiikkajoulukalenteria, mutta jatketaan kaverin kanssa viime vuonna alkanutta perinnettä ja askarrellaan toisillemme kalenterit. Onnea on yhtälailla kosmetiikkaan hurahtaneet ystävät 🙂

  1. Noni jes 🙂 Teen postaukset varmaan viime vuoden tyyliin, eli instaan kuva aamuisin ja sit tänne blogiin x määrä luukkuja kerrallaan pohdintojen kera. 🙂 Tommonen ystävä-kalenteri olis kyllä niin huippu! 🙂

 4. Katarooma says: Vastaa

  Minä tässä oottelen mun joulukalenteria kotiin saapuvaksi. Essencen sellainen. Pitäis tässä tunnin sisään tulla. 😀

  1. Essence?! Miten meni multa ihan ohi? Olis kiva sekin!

 5. Krista says: Vastaa

  Mutta kerroppa miten tuosta pystyy pitämään näppinsä erossa yli kaksi viikkoa? Uskallankohan hakea sitä postista kotiin.. 😀 oisko jotain joulukalenterin piilotuspalvelua? 😀

 6. Lara says: Vastaa

  Jäin ilman tuota ihanaa kalenteria, myös Loccitane meni ohitse ja Kicksin kalenteri. En ole vielä keksinyt miten selviän Joulukuusta ja teidän ihanista postauksista, harkitsen sometonta joulukuuta 🙁

  1. No voi hitto. 🙁 Mites The Body Shop? Joko Kickskin möi loppuun? 😮

 7. Mira says: Vastaa

  Hyllyssä on jo jonkin aikaa odotellut joulukuuta Baby Lips -kalenteri sekä teekalenteri, lisäksi tänään tilasin Yves Rocherin joulukalenterini (sainkin L’Occitanelta eilen tiedon, että sieltä onnistuneesti tilaamani joulukalenteri on myyty loppuun = en sitä tule saamaan :'() ja vielä sen lisäsi bloggarilta tulee vaihdossa joulukalenteri 😀 Silti himoitsisin tuota Lookfantasticin kalenteria – tosin se on niin hirmuisen kallis.. – ja nyt tuo Essence, löysin Kosmetik4Less:ltä sitä myynnistä, ääks. Voiko joulukalentereita muka koskaan liikaa olla? 😀

  1. RuuRuu says: Vastaa

   Eis se essence oo liki joka paikassa kai loppu, Englannissa ei tulluilmeisesti viel myyntiin, et sieltä voi kärkkymällä saada, mut cosmetic4lessiltä on loppu, sisko onnistu saamaan sellasen, mut mä en 🙁 🙁

   1. Äh 🙁

  2. Ikävä juttu ton L’Occitanen kanssa, mutta eipä niitä tainnut montaa kpl myyntiin sit tullakaan. 🙁 Joo, ei kai joulukalentereita OIKEESTI voikaan olla liikaa, mut mä haluan nyt riemuita vaan tästä yhdestä. 😀

 8. Oijoi! ♥ Olispa mun tän vuoden kalenteribudjetti venynyt tähän! 😀 Kyllä kiinnostaa sisältö!!

  1. Munkaan budjetti ei nyt useampaan venynyt ja ihan hyvä niin. 🙂

 9. OutiS says: Vastaa

  Ilman muuta heti postausta tästä kun mahdollista!

  Minä ehdin maanantaina iloita, että ehdin tilata aamusta aikaisin itselleni L’Occitanen joulukalenterin. Vaan olivat eilen illalla verkkokaupasta infonneet, että kalenteri onkin loppuunmyyty vaikka olin omani maksanut ja siitä vahvistusviestinkin saanut. Joten jäin ilman haluaamani joulukalenteria. 🙁

  1. Joo, hitsi, monille tais noin käydä. 🙁 Jännää, ettei niitä tullut enempää myyntiin Suomeen, kun selkeesti olis ostajia löytynyt! 🙁 Ehkä tästä otetaan opiksi?!

 10. johanna says: Vastaa

  Mä hain kanssa omani tänään! Avasinkin ekan luukun! Koska mun joulunodotusaika alkoi jo ☺ Koska enhän mä sit enää paria viikkoa ennen joulua ehdi mitään luukkuja availla! Ja koska halusin niin! Mutta on se iso ja painava!

  1. ETKÄ, haha, sikamaista! 😀 Mut joo, toi koko ja paino! <3

 11. Viivitys says: Vastaa

  Kävin youtubesta jo kurkkimassa sisällön, sieltä löytyi jo video, jossa kaikki luukut avattiin! En itse tilannut mitään kalenteria ja luonnollisesti en hiisku sanaakaan videon sisällöstä tässä :D.
  Ja postauksesi aiheesta kiinnostaa edelleen, en tietenkään muista puoliakaan sisällöstä ja video oli kiinas tai jotain ..

  1. Mä en oo onneks törmänny ton sisältöön missään! 🙂 L’Occitanen sisällön kurkin sen takakannesta myymälässä, kun ensin päätin että en osta! 😀

 12. RuuRuu says: Vastaa

  Tottakai kuvaat sisällön, mäkin oisin halunnu ton tai ees jonkun, mut pihi iski… eli seuraan vaan teiän muiden kalentereita 😀

  1. Mullakin meinas pihi iskee tän kalenterin kohdalla, mut äkkiä vaan klik klik ostoskoriin. 😀

 13. Salka says: Vastaa

  Näyttääpä lupaavalta 🙂 Mä en ole ostanut, ainakaan vielä.

  1. Kohta alkaa olla myöhästä!!

 14. Marja says: Vastaa

  Mää tuota kalenteria mietin ja mietin ja mietin, mutta en sit päätyny tilaan. Aloin kuolaan sit sitä makeuprevolutionin kalenteria ja aluksi näytti ettei sitä ees saa suomeen tilattua! Mutta tällä viikolla ne tuliki koskmetik4lessille myyntiin! Jei! Nyt vaan jännätä et ehtiikö se ennen joulukuuta ees mulle, kun on nuo postin lakkoilut 😀

  1. Peukut pystyssä! Onhan tässä vielä aikaa! 🙂

   1. Marja says: Vastaa

    Oli pakko tulla kommentoimaan vielä, et sainpa sit tänki kalenterin kun mies oli ostanut sen mulle synttärilahjaksi!! 😮 No nyt on kaks kalenteria , vielä suurempi syy oottaa joulukuuta. 😀

    1. Lucky you!! 🙂

 15. Jnita says: Vastaa

  Minulle saapui eilen The Body shopin kalenteri ja en ole uskaltanut kaivaa sitä edes pahvilaatikosta pois. 😀 Ehkä kuitenkin nykyään löytyy enemmän itsekuria kuin lapsena suklaakalentereiden kanssa, vaikka en edes tykännyt ikinä niistä suklaista!

  1. Hehee! Ajattelin ensin, että mulla oli lapsena aina tosi hyvä itsekuri joulukalenterissa, mutta sitten aloin muistelemaan hieman tarkemmin… 😀

 16. nea says: Vastaa

  Joo ehdottomasti toivomuksena postaukset sisällöstä! Mulla ei oo nyt varaa ostaa tällaista mitään, niin voin myötäelää 🙂

  1. Ookoo! 🙂

 17. Voi ei. Toi on ihana. Onneksi mun joulua saapuu piristämään Yves Rocherin kalenteri. ♥_♥

  1. Jes!

 18. Todellakin kiinnostaa! 🙂 Kommentteja lueskeltuani ihmettelin että monet oli jääneet ilman lokkitanen kalenteria, jonka minäkin tilasin ja maksoin ma-aamuna kuuden aikaan. Odottelinkin tässä kyllä monta päivää että koska tulee tietoa että se on lähetetty, mitään sellaista ei tullut mutta äsken tuli viesti että paketti on saapunut lähipostiin. Aika outo että porukka on maksanut sen jo, ja silti ei saakkaan sitä! Olen varmaan yksi niistä onnekkaista sitten?

  1. Joo, outo juttu kyllä tuo. Mut hienoa, että onnistuit! 🙂

 19. Mun kalenteri odottaa myös postissa, itken täällä krokotiilin kyyneleitä, kun en ehdi heti tänään sitä vielä hakemaan. Huomenna pakko käydä poimimassa kotiin kyllä.

  1. Mikä kalenteri???

   1. No sama kalenteri kuin sulla 😀

    1. Jeij!

 20. Tuula H. says: Vastaa

  Mansku 5:n L’occitanen myymälästä saattaa vielä löytyä kalentereita, peruin pari tuntia sitten oman varauksen. Kävin postista hakemassa Lookfantasticin kalenterin, ihanaa:)

  1. Eiköhän tuolle innokas ostaja löytynyt samantien 🙂

 21. Myy says: Vastaa

  Oon kateellinen tästä ja todellaki tahdon tietää mitä sisältä löytyy!

 22. mezzo says: Vastaa

  Tuo Look Fantasticin kalenteri ei tainnut sisältää luonnonkosmetiikkaa? Mahtaako sisällä olla ”jouluntuoksuisia” voiteita yms?

  1. Kissis says: Vastaa

   Tästä näkee ainakin sisällön: http://www.mysubscriptionaddiction.com/2017/10/look-fantastic-2017-advent-calendar-full-spoilers.html

   Ois kyllä mulle kelvannu! 😀

   1. mezzo says: Vastaa

    Kiitos. Sisältö näytti paremmalta kuin mitä ajattelin pelätessäni, että se sisältää normimerkkien jouluspesiaaleja… 🙂 Vielähän niitä sai, joten laitoin tilauksen vetämään. Ainahan sitä voi muille lahjoittaa ne mitkä eivät itseä miellytä.

    1. Kissis says: Vastaa

     Musta toi sisältö on ihana!!! Nyt harmittaa, etten tilannu tota. 😀

Vastaa