Huhtikuun LivBox

Huhtikuun boksi tuli! En taas malttanut odottaa boksin saamista, vaan innoissani lueskelin sisällön jo etukäteen. Silloin ajattelin, että nyt on kyllä heikoin boksi mulle tähän mennessä. Ja sitten päätin, että jatkossa haluan nähdä tuotteet vasta omasta boksistani. Koska boksin saatuani mielipiteeni hieman muuttui. Ei se nyt ihan niin paha boksi ollut! Tai no, äiti ainakin ilahtuu näistä, heh.

Bokseissa oli taas vaihtelevuutta ja oma boksini sisälsi nämä tuotteet:

Sim Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream ja Sim Argan Care Healing Smoothie, Reconstructive Hair Mask (minikoot) – Ajattelin ensin, että plaah, taas minikokoisia hiustuotteita, mutta sitten huomasin olevani näistä kiinnostunut. Aiempaa kokemusta kun tästä sarjasta ei ole. Näitä minituotteita tulee testattua valitettavasti lähinnä reissuissa, mutta eiköhän niitä kesän mittaan muutama tule. 

Garnier The Miracle Cream (täysikokoinen) – Purkin käyttöohjeen perusteella en tajunnut, mikä tämä edes on, milloin tätä pitäisi laittaa. Luulin tätä ensin meikinpohjustusvoiteeksi, mutta ilmeisesti tämä on siis ihan kosteusvoide. Tämä tuote herätti vähän närää monissa sen saaneissa, koska toiset saivat Ella Bachén tomaattivoiteen, joka on paljon kalliimpi ja luksuksempi muutenkin. Saimme tomskuvoiteesta mininäytteen Kauneusbloggaajien miitissä, joten ei sinänsä minua harmittanut. Tätä Gartsua ehdinkin jo testata meikin alla ja tykkäsin kyllä, aika paljonkin jopa. Täysikokoisuus ilahdutti.

Herbina Fresh hellävarainen puhdistusvaahto (täyskoko) – Pelkäsin tämän tuoksuvan ruusulta, mutta näin ei ole. Silti, mulla on puhdistusvaahtoja jemmassa aika monta, joten ehkä äiti ilahtuu tästä. Puhdistusvaahtoja käytän lähinnä aamuisin ja aika vähän kerrallaan, joten kuluvat hitaasti.

Nivea Pure & Natural Body Lotion (minikoko) – Tämä ei herättänyt oikein mitään fiiliksiä. Ihan kiva, Nivean voiteet ovat hyviä, tätäkin olen varmasti joskus käyttänyt. Vähän ehkä tylsähkö tuote, mutta kelpaa varmasti monille boksin saaneille.

Ladyvita Beauty ravintolisä (120 tbl) – Tästä varmaan useammat innostuivat, mutta koska itse olen näitä joskus pidemmänkin aikaa vedellyt enkä nähnyt muutosta ihossa, hiuksissa enkä kynsissä, annan tämänkin ravintolisiä rakastavalle äidilleni.

Dr.Hauschka voidenaamio (miniminiminikoko) – Tämä on jo niin minikokoinen näyte, että vähän jopa ärsyttää. En jaksa tällaisia pieniä pusseja usein edes availla, koska se nyt vaan, noh, ärsyttää. Tosin tällainen naamiokin voi reissussa olla ihan jees, joten eiköhän tämäkin käytettyä tule.

Mitäpä te olette mieltä huhtikuun boksista?

Muistaakahan, että vielä 25.4. asti on voimassa alennuskoodi LivBoxin tilaukseen. Koodilla kissanpäivä saatte tilauksen loppusummasta -15 %. Tai jos haluatte tilata boksin äitienpäivälahjaksi omalle äipylille, niin koodilla ihanaäiti saat lahjatilauksen 10 e edullisemmin. Tilasin 3 kk jakson vuosi sitten äidilleni äitienpäivälahjaksi ja oli kovin ilahtunut!

18 Comment

 1. Nova says: Vastaa

  Mä olin pettynyt kun en saanut tomaattivoidetta, sitä ku oon halunnut testata… No, eihän sitä tiedä vaikka tykästyisinkin tuohon Garnierin halpusoon, se olisi jatkossakin kukkaroystävällisempi =)

  1. Mä en sitä tomskuvoidetta oo vielä testannut, mutta Karkkipäivää-Sannin arvostelun luettuani oon ihan tyytyväinen tähän Garnieriin 🙂 ! Toimii siis meikin alla hienosti.

  2. Nova (ei jaksanu kirjautua...) says: Vastaa

   Mä kans luin äsken Sannin postauksen ja onneksi hän ei ylistänyt tomaattivoidetta maasta taivaisiin, se olisi vääntänyt veistä haavassa 😉

  3. Heh, niinpä! 😀

 2. Niina says: Vastaa

  Mä en millään jaksaisi odottaa, että saan oman boxin. Aaaargh. Kai se toukokuu sieltä kohta tulee…

  1. Tulee, tulee, ennenku huomaatkaan! 🙂

 3. eekku says: Vastaa

  Mulla oli täysin sama sisältö ja tyytyväinen olen =)

  1. Joo, varmasti tyytyväisiä riittää 🙂

 4. Catti says: Vastaa

  Hmm koitin tota ”ihanaäiti” koodia, mutta edelleen summa on 15.90€ ?? 🙁

  1. Catti says: Vastaa

   Jaa siis onko pakko tilata kolmeksi kuukaudeksi -.-” murr..

  2. Ilmeisesti sit joo. :/

 5. Mulla oli ihan samat tuotteet kuin Sinulla. Tykkäsin kyllä. Vähän jäi toi tomaattivoiteen puuttuminen kaivelemaan, mutta plussaa garnierin täysikokoisuudesta. Tuliskohan ensi boxissa sit taas jotain meikkejäkin..;)

  1. Joo, mäkin mietin ensin, että oisin ehkä sen tomskuvoiteen ottanu mieluummin, mutta tuo Sannin postaus vähän onneksi hälvensi pettymystä ja sitten se, että tuo Garnier on tosi jees. 🙂

 6. karo says: Vastaa

  Ite tilasin tän kuun boksin kanssa 10e alennuksella joten sinänsä ei harmittanut vaikkei mikään ihan super boksi ollutkaan. Ravintolisiä oon alkanut napsimaan ja saas nähdä onko oikeasti mitään vaikutusta vai ei,tuskinpa se ainakaan huonoksi on 😀 Tomaattivoide ihan ok ja Herbinan puteli menee varmaan eteenpäin jollekkin sitä enemmän tarvitsevalle.. 🙂 No mutta ei kuitenkaan huono kuuden euron paketiksi !

  1. Joo äippä ilahtui tuosta Herbinasta kovasti (ja ravintolisästä!), joten tuli hyvä mieli. 🙂

 7. Mä pääperiaattein tykästyin boksiin kyllä , mutta nyt paria tuotetta testauttuani mieli hieman muuttui .. esim. tuo Garnier ei olemun makuun … ennemmin tykkään BB-voiteesta 🙁

  1. Se BB-voide ei oo mun juttu, tuo on! 🙂

 8. Satu says: Vastaa

  Mua ärsyttää noissa ravintolisissä se et pitäis ottaa kolme tablettia päivässä! Miten tämmönen tottumaton ikinäkään muistaa kun olen aina ottanut läjän vitamiineja aamulla ja thats it 😀

Vastaa