1 vee!

Jihuu, tänään blogini täyttää 1 vuotta! Jännittävää on se. Ja huh, mitä kaikkea vuoden aikana onkaan tapahtunut. Vähän jopa liikaa. Ihan kaikesta en ole blogiini kirjoittanut, sillä tätä taitaa lukea jo ihan liiankin moni. (Joskus vielä perustan blogin anonyymina jonne tilitän ihan kaiken.)

Synttäreiden kunniaksi blogini banneri uusiutui, kuten ehkä monet jo huomasivatkin, hih. Pieni, mutta tärkeä muutos! Kiitos Janne!

Ja koska tämä nyt kai vähän niinku kuuluu asiaan, niin arvontaa on luvassa. Ja koska tämä on synttäriarvonta, rajaan arvontaan osallistumisen blogini seuraajiin (bloglovin, blogger, blogilista). Palkintona on:

-Redken Nature’s Rescue Refining Sea Polish (eli syväpuhdistava mömmö hiuksille)
-Estelle & Thild -huulikiilto sävy Rasberry Pink
-L’oreal GlamBronze Wild Instinct sävy 302 Medium, Walk On The Wild Side (eli aurinkopuuteri -meni Nina taas hetki suomennosta miettiessäni…)
-Elite Paris Click & Glow sävy 02 light (eli valokynä)
-Lumene Blueberry Long-Wear Crystal -luomiväri sävy 28 Kuutamon kutsu
-Gosh Boost Your Lashes -ripsiväri sävy Black

Kaikki tietenkin uusia, avaamattomia tuotteita.

Ken tällaista pakettia haluaakaan, osallistuu kertomalla kommenttiboksissa, milloin ja miten löysi blogiini. Ja muista sähköpostiosoite! Aikaa osallistua on lauantaihin klo 14 saakka.

67 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Mä taisin löytää sun blogin silleen, että olit kommentoinut muistaakseni TylyMuijan blogiin (?) tai jonkun muun blogiystäväni blogiin. Klikkasin sun profiilia ja huomasin, että perhana, tähän blogiin on pakko alkaa lukijaksi. Ja päivääkään en ole tätä katunut 🙂 Yksi lemppariblogejani <3

  nonnula(ät)gmail.com

  Hieno uus banneri! Pusuterkut sälleille! 🙂 <3

 2. En nyt kyllä muista, koska ja mitä kautta tänne olen alkujaan saapunut. Joskus keväällä varmaan ja todennäköisesti jonkun toisen blogin sivupalkista, blogisi mieleen jäävän nimen takia tänne klikkasin, sen muistan! Ja siitä saakka olen ollut lukijana Bloggerin kautta.

  Onnea yksivuotiaalle! Ja huomasin bannerin – olennainen päivitys todellakin 🙂

  katarimaria [at] hotmail.com

 3. miu says: Vastaa

  Muistaakseni erään toisen meikkiblogin sivupalkista. Selasin siltä istumalta koko blogisi läpi ja ihanat kissasi veivät kyllä sydämeni! Voi kun en oli allerginen..

  idah820 at gmail.com

 4. Anonymous says: Vastaa

  Löysin blogisi pari kuukautta sitten kaverin suosituksesta.
  luumunkukka@luukku.com

 5. Viivi says: Vastaa

  Onnea vuosipäivän johdosta 😉

  Löysin sun blogiin….hmmmm jaa-a hemmetin hyvä kysymys…Villiveikkaus on et jonkun toisen blogin kautta jotenkin 😀 Mut erittäin hyvä että löysin!

  Ja uus banneri on nyt kyllä täydellinen kun Arskakin kurkkii sieltä<3

  viivi.korpela@hotmail.com

 6. minde says: Vastaa

  Puoli vuotta sitten löysin blogiisi. Jossain blogissa oli linkitetty sivusi suosikeiksi niin tänne sitten päädyin ja siitä asti seurannut!

  minddu6@hotmail.com

 7. Onnea 1-vuotiaalle! 🙂
  Löysin blogisi jonkun toisen blogin suosikkilistalta varmaan joskus viime keväänä. Jään aina lukijaksi jos joku saa mut hymyilemään 🙂
  littlebigthingslittleb (a) gmail.com

 8. Catti says: Vastaa

  Onnea! Löysin blogiisi muistaakseni hyvien kommenttiesi kautta. Olit siis kommentoinut jotain jonkun toisen blogiin ja sitä kautta. Taisit olla myös luettujen listalla samaisissa blogeissa, joten sitäkin kautta vakuutuin, että tänne on tultava. Ja ei kyllä kaduta. Ihan mahtavaa lukea näistä sympaattisista harmaista kavereista ja ihanaa, kun Reiska sai pikkuveljen! Ja sun meikkijutut yms. kiinnostaa myös. Tää onkin itseasiassa aika täydellinen blogi, kun rakastan kissoja ja kosmetiikkaakin! 😀

  kati.brien@gmail.com

 9. Onnea yksvuotiaalle! 🙂

  Täytyy myöntää, että mulla ei ole enää hajuakaan mistä tänne ekan kerran tupsahdin (oletettavasti jonkun toisen blogin kautta). Tiedän vain sen, että kun kerran tulin niin tänne myös jäin. 😀

  j.m-87 (a) netti.fi

 10. jenssku says: Vastaa

  Hmm, nyt kyllä heitit pahan kysymyksen. Ei nimittäin mitään muistikuvaa miten olen tänne päätynyt. Veikkaisin, että olen jostakin toisesta blogista löytänyt tieni Kissaämmän ihmeelliseen maailmaan. Sitten näinkin ”awwwww, kissa-juttuja”, jonka takia olen koukussa! 🙂

  jenssku_@suomi24.fi

 11. werdy says: Vastaa

  Tästä on jo jonkun aikaa kun rupesin lueskeleen…reilusti ennen siun intian-matkaa.. Tykkään lueskella kissajuttujasi ja sitten noita peruslöpinöitä mitä ei onneksi oo höystetty catwalk-kuvilla tai muulla paskanjauhannalla.

  werdynen@gmail.com

 12. Noora says: Vastaa

  Asetonihuuruja-Noora tässä moi! 😉

  Löysin blogisi muistaakseni Ostolakossa-blogin kommenttiboksista. Itseasiassa sun avatar-kuvan perusteella tulin tsekkaamaan, että ootko se, joksi kuvasta aattelin. Ja kyllä olit. Eli jos et oo jo huomannut, niin ollaan ”vihkotuttuja” menneisyydestä 😉

  nooraloy at gmail.com

  1. Hihii, oon kyllä huomannu! 😀

Vastaa