Läskistymistä

Olin eilen ensimmäistä kertaa Punavuoressa sijaitsevassa Ravintola Torissa. Kiinnostuin siitä jonkun Instagram-kuvan nähtyäni ja päätettiin käydä siellä hamppareilla ennen Elysiumia. Mulla oli lauantain alkomahoolista ja sunnuntaipäivän heikosta syömisestä ja pakkojumpasta johtuen paha olo ja samalla ihan hillitön, pohjaton, tappava nälkä.

Terassipaikat olivat valitettavasti täynnä ja sisällä raflassa oli tosi kuuma, mutta hampurilainen oli ihan täydellinen. Itse söin kanahampurilaisen (jossa kanapihvin lisäksi remoulade-kastiketta ja juustoa ja salaattia), ja oli kyllä yksi parhaimmista syömistäni hampurilaisista ikinä, ellei jopa paras. Tosin se kamala olokin saattoi vaikuttaa asiaan…Ja talon ranskalaiset olivat muuten myöskin tosi jees ja niitä oli kyllä ihan riittävästi, vaikka lautasen eteen saatuani tuskailin että ihan liian vähän.

Sikäli hauskaa, että tätä ennen söin hampurilaista viimeksi puolitoista vuotta sitten Intiassa. Mutta kyllä nyt kannatti, tämän annoksen jälkeen olo oli taas mitä mainioin.

Kahvin kanssa otettiin vielä kakkupalat leffateatterin kahviossa, kun kerrankin oli hyvin aikaa. Juustokakku on aina syntisen hyvää. Voisin ihan helposti elää pelkällä juustokakulla.

Tähän päälle sitten vielä leffakarkit ja olo oli taas kamala.

Tarkoituksena olisi kyllä tämä alkava viikko elellä hieman kevyemmillä sapuskoilla ja muutenkin ihmisiksi. Mutta Toriin menen ehdottomasti uudelleen! Ja juustokakulle…

Oletteko te herkutelleet viikonloppuna? En sitten kaipaa mitään ”olen syönyt viime aikoina vain tammenlehtisalaattia ja parapähkinöitä ja oloni on mitä kevyin ja ihanin!” -hehkutuksia. Menkää tylsimykset muualle.

21 Comment

  1. Me käytiin lauantaina kiinalaisessa syömässä (vietiin lapsi ekaa kertaa kiinalaiseen) ja eilen sitten väänsin illalla ruoaksi fetalla ja pinaatilla täytetyt kananrinnat sekä brie-kermaperunat. 😀 Eli ihan hyvin syöty täälläkin!

    1. Mäkin tein perjantaina kanaa kermakastikkeessa. :/ Oli kyl hyvää.

  2. Nina says: Vastaa

    Söin eilen jauheliha-tonnikala-kananmuna-tuplajuustopitsan. o/

    1. Oikein!

  3. Mites toi Elysium? Kick-Ass 2 oli hyvä, mut ykkönen oli parempi.

    Seuraavalla kerralla Torissa suosittelen lämpimästi jallupullia muusilla! Ne on ihan sairaan isot ja huippuhyvät lihapullat! Mun vakkariannos Torissa AINA 🙂 Ja niillä on muuten myös hyvä brekkari..

    1. No ihan kiva, mutta ei sen enempää. Odotin arvostelujen perusteella vähän erikoisempaa…

      Joo, noi pullat kuulemma on parhaita, mies tuskaili kun ei ottanu niitä. 😛 En oikeen lihaa syö, mutta vois noi joskus testata.

  4. nasse says: Vastaa

    Itsehän juuri kiskoin aamiaiseksi eiliset sipisinjämät, ja tuli sitä käytyä viikonlopun aikana kiinalaisessakin… Oivoi 😀

    1. Sipsejä aamiaiseksi. Hmm. En ole koskaan himoinnut. 😀 Aamuisin syön aina samaa eikä tee mieli mitään muuta. 😀 Paitsi lettuja joskus.

  5. Mä oon ollu tylsä yhyhyyy paitsi söin kyllä manteleita enkä parapähkinöitä! Meen tästä muualle. (Ainiijoo… Hitto MUN TEKEE MIELI HIILAREITA!)

    1. Joo ei oo kyl tervettä tommonen. 😀

  6. Taru says: Vastaa

    Menin naimisiin lauantaina… Ei pystyny jännitykseltä syömään juuri mitään ja sunnuntaina sit olotilan takia ei pystyny syömään mitään. Vieläki tärisyttää. 😀

    1. No toi on ehkä ihan hyväksyttävää. Ja iiik, onnea! 🙂

  7. Anonymous says: Vastaa

    Viikonloppuna tuli herkuteltua mm. muffinseilla ja suklaalla ja irtokarkilla, kun nähtiin kavereiden kanssa ja tuli samalla juotuakin liikaa, mutta kivaa oli 😉 Edelleen väsyttää kun olin edellisenäkin viikonloppuna humputtelemasa. Mutta ollaan tultu siihen lopputulokseen, että joskus överiksi meno on ihan paikallaan.

  8. HUIJASIT MUT KATSOMAAN HAMPURILAISKUVIA! 😀

    1. Oho. 😀

      No mutta on tuossa juustokakkupalakin, lohdutukseksi 😛

  9. nea says: Vastaa

    Sunnuntaina oli ravintolapäivä, nuf’ said…

    1. Mä en oo siitä vielä oikeen koskaan osannu innostua…

  10. Pakottava tarve saada juustokakkua…

    1. Aina olis 🙁 ;D

  11. M says: Vastaa

    Sunnuntaikrapulassa tuli käytyä Oulun Kauppuri 5:sessa syömässä cheddarpurilainen ja ranskalaiset auramajoneesilla, ai että teki hyvää <3

    1. Joo, just ton krapulan takia toikin hamppari + ranut teki niiiiiiiiiiin hyvää. 😀 Krapula on kamalaa, mutta on aivan ihanaa kun saa jotain krapularuokaa ja helpottaa. 😀

Vastaa