Ostoksille heti nyt

Bluekaramel Arum, kuva: Jirka Stellberg/Bluekaramel Russian Blue Cattery

No kylläpäs taas riemastutti tänään saada Zooplussalta sähköpostia uusimmista tarjouksista. NOT. Koska poikien iso sapuskatilaus saapui tietenkin eilen. Mutta vinkkaanpa kuitenkin teille kivoista kissanruokatarjouksista. Koska kukapa muukaan näin tekisi?

Arggh. Etenkin tuo Hill’s Feline-tarjous olisi ollut mukava hyödyntää, mutta tilasin nyt kyllä aika paljon raksuja. Noh, näitä tulee ja menee. Täältä Zooplussaan. Ja mainoslinkkejähän nämä ovat.

Käyhän teillekin aina näin, että just kun ootte laittaneet tilauksen, tulee kaikki hyvät tarjoukset ja alennuskoodit??

P.S. Arska ei näytä yhtään Arskalta tuossa kasvattajan nappaamassa kuvassa!!!! Mutta komia on silti. Yrittää vaan hupsulainen näyttää jotenkin aikuiselta ja fiksun näköiseltä kun on kasvattaja käymässä…pyhpah.

17 Comment

 1. Mä tilailin heti aamusta, kun toi maili tuli! Toi Feliway tarjous tuli aika tarpeeseen, on ollut vähän pizzausangstia ilmassa muuton jälkeen.. 🙁

  1. Oh. Sitä en ole koskaan päässytkään testaamaan.

 2. Taina says: Vastaa

  Hihi, olin juuri tulossa kommentoimaan, että voi miten fiksulta Arska näyttää tossa kuvassa! 😀 Yleensä ilmeet on huomattavasti veikeempiä. Mutta todella kaunis kissa sulla. ♥ Olen odotellut tarjouksia zooplussalta, ja tuo Royal Canin vähän houkuttelisi, kun se maistuu meidänkin kisuille! 🙂 Niin ja on tosi tuttu tilanne, varsinkin vaatekaupoilla! Just kun oot ostanu muutaman vaatteen, niin tulee sähköpostiin ilmotus, että ”koko ensi viikonlopun kaikki tuotteet -50 %” tai jotain muuta yhtä ärsyttävää!

  1. Niin, Arska yleensä näyttää kuvissa jotenkin vaan tosi höpsöltä. Ei se tuolta näytä koskaan. 😀

   Meidän pojat syö pääasiassa vaan tuota Hill’siä, joskus Royal Caninia. Orijen on kans jees, mutta se on melko kallista. :/

 3. Sanna says: Vastaa

  Maanantaina yöllä lähti tilaus Zooplussaan. Heti tuli ärsyyntynyt olo, kun sähköpostiin tuli toikin mainos 😀 ja edellisen tilauksen kanssa meni myös samoin että heti seuraavana päivänä tuli paremmat tarjoukset. Onneksi raapimispuu, jonka tilasin, ei tullut parempaan alennukseen 🙂

  1. Joo, tommoset isommat ostokset jo harmittaiskin!

 4. Kasu says: Vastaa

  Täällä myös tilattiin alkuviikosta! Kyllähän tuo hieman ärsytti, vaikka pääasiassa muita merkkejä meillä syötetäänkin, mitä noissa tarjouksissa oli.. Nyt olis tietysti ollu mahis noitakin sitte kokeilla.

  Komia Arska! 🙂

 5. Mäkin sain tänään nämä tarjoukset, mutta edellisten tilausten jäljiltä kaappi (40 tlk) ja pakastin (2kg lihaa) on niin pullollaan kissanruokaa, että nyt ei ole paineita tehdä tilausta. Kasvattajan pentupaketissakin tuli 2kg(!) RC kitten raksuja, ja tuolla on muitakin raksuja vielä n.1,5kg. Seuraava tilaus menee varmaan ens vuoden puolelle, eikös sitten tule Zooplussaankin ale?

  P.S Syötiinkös teillä Orijenia? Löysin sitä nimittäin Faunattaresta halvemmalla kilohinnalla kuin Zooplussalla ja jopa 400g pusseissa, vink vink 🙂 Lähtee testiin kunhan nuo edelliset raksut on mussuteltu.

  1. On syöty Orijenia joo! Mut sit Zooplus lopetti myymisen hetkeks ja nyt siel on kai vaan niitä tosi isoja pusseja. Mut kiva tietää, et Faunattaresta saa.

 6. Aivan ihana kissa! Sanoo Blackie. Ja mepä aletaankin samantein rustaamhaan zooplustilausta!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

 7. Ansku says: Vastaa

  Valloittava kuva uljaasta herrasmiehestä <3

  1. Heheh 😀 Outopas 😀

 8. Just ostin eilen 14 kg pussin tota Golden greytä eilen Faunattaresta 20,90 niin tuolta olis saanu vielä puolet päälle euron halvemmalla 😀 No toisaalta mä tarvin sen hiekan NYT enkä viikon päästä, mut jos ens kerralla oikein ajattelis eteenpäin niin tilais kyllä tuolta. Mä en vaan oo siinä kauheen hyvä.

 9. nea says: Vastaa

  Joo rehellisesti ja kaunnisti sanoen on aika epätyypillisen tyylikäs kyvä Arskulista 😀 Pus! <3

  1. Nonii-i!

 10. Mulle käy AINA niin, että heti tilauksen jälkeen tulee joku tarjous!

  1. Tosin onhan noita tarjouksia ihan niinku JATKUVASTI, mut joo, parhaimmat sillon ku on just tilannu…

Vastaa