Make Up Bible!

Tänään sainkin sen hyppysiini, nimittäin sen kauan odotetun Make Up Biblen!

Muodin ja kauneuden monitaituriksi itseään kutsuva Mariela Sarkima on kirjoittanut meille naikkosille tällaisen ihanan näköisen opuksen, jotta osaisimme olla vieläkin kauniimpia töissä ja bileissä ja jopa omissa häissämme! Kirjan sisältö on ihanan värikäs ja paksukin se on, mutta hetken sitä selailtuani myönnän hieman pettyneeni. Teos on erittäin perusteellinen kaikessa, ehkä hieman liiankin perusteellinen. Ainakin näin kolmeakymppiä lähestyvälle, koko ikänsä meikanneelle ei ole enää tarpeen esitellä erilaisia peiteainetyyppejä (tosin tää ois ollut mainio sillon teini-iän aknessa!)…Ja entäs ne kirjassa esiintyvät naiset, joita on etukäteen mainostettu tavallisiksi tallaajiksi…no, supernättejähän ne on kaikki! Ja onhan siellä melkoisesti ihan julkkiksiakin joukossa, ja malleja. Ja kyllä! Myös se ihana Pupulandian Jenni! Kirjassa on mielestäni ehkä liikaakin turhia sivuja, vaikka se varmasti sitten tekeekin tästä monen mielestä himoittavan opuksen.

Niin, tekeekö?

2 Comment

  1. henna says: Vastaa

    ihana kirja 🙂

  2. On kyllä ainakin namupalan näköinen! Luulen, että tämä kyllä tulee myymään ja etenkin nuoremmille on hyvä apu meikkiohjeissa. Ja miksei toki meille hieman vanhemmillekin, löysin heti muutaman ihan käyttökelpoisen niksin 😉

Vastaa