Loma vol 2

Se olis sitten viikko lomaa. Taas. Viiden viikon kesälomasta saan käytettyä kesän aikana aina sen neljä ja senkin oikein pinnistämällä. Tällä kertaa lomailen ihan yksin ja siis lällättelen joka aamu miehelle joka sitten lähtee ärsyyntyneenä töihin. Raukkaparka.

Mutta sen lisäksi mulla on muitakin suunnitelmia lomaviikolleni! Heti tänään olisi ripsihuolto uudessa paikassa, kun ”oma” tekijä on lomalla. Lomahan on erittäin ansaittu ja olen onnellinen ripsiteknikkoni puolesta, mutta märisen silti vähän, koska eihän ripsi-ihmiset saisi koskaan olla lomalla ja jättää meitä asiakkaita pulaan? Menen Kampin Blue Lagooniin, josta olen kuullut enimmäkseen hyvää. Sijainti on helppo ja eiköhän ne siellä jonkinlaisen fiksauksen saa aikaiseksi.

Mutta vasta huomenna tiistaina oikeasti tapahtuu: hyppään tandemin! Muistatteko, mähän lupasin, että tänä kesänä hyppään laskuvarjohypyn. Ja luvattu mikä luvattu. En osaa kyllä vielä yhtään jännittää, mutta pulssi on varmaan tuhat viimeistään sitten kun pääsen koneeseen. Lähtö Malmilta, laskeutuminen kotitalon katolle Arabianrantaan. Tai jotain sinnepäin.

Lisäksi ajattelin viikon aikana käydä monella crosstraining-tunnilla: voimaa, kestävyyttä, mixiä, bootcampia ja toivottavasti innostun menemään myös kehonpainotunneille, tekis nimittäin ihan hyvää. Lomalla tulee aina urheiltua paljon jos olen Helsingissä, mulla se vaan kuuluu hyvään lomaan.

Perjantaina on Arskan rokotusaika Catvetissa. Otan pojilleni vain ”pakolliset rokotukset” eli kissaruttoa vastaan, vaikka senkin tarttuminen kengistä sisään kulkeutuvan lian mukana on hyvin teoreettinen. Mutta hyvä se on samalla tehdä perustarkastus.

Tällaista siis tällä viikolla. Oisko kokemuksia tandemhypystä? Tai hyvistä ripsihuoltajista? 

8 Comment

 1. Panda says: Vastaa

  Kampin Maarit Leikoski ja tekijä nimeltään Irina. En voi kuin suositella :)! Kävin kerran toisella tekijällä samassa paikassa mutta ripset olivat sen huoltokerran jälkeen tosi erilaiset kuin ennen. Joku olisi voinut tykätä, minä en.

  1. Paikka oli ihan jees ja ripset ovat näyttävämmät, vaikka periaatteessa melkeen samoilla mitoilla mentiin. Tuuheampi lopputulos. Tykkään, mutta en vielä tiedä, ovatko turhan raskaat mun makuun…

 2. Kuorotipu says: Vastaa

  Tsemppiä tandemiin! Ite tosiaan kesäkuussa hyppäsin ja oli parasta ikinä. Ja mä pelkään korkeita paikkoja ja putoamista 😀

  1. Iih, kivaa! Tänään on ollut vähän kipeä olo, toivottavasti on ohimenevää eikä ainakaan tästä kurjemmaksi muutu.

  2. Etkä nyt mitään kipeile. Vitsi mä oon kyl kade. Ens kesänä hyppään uusiks, kun on tarpeeks taas liikuntaseteleitä kasassa. Ei ihan ilmasta lystiä oo kuitenkaan. Meillä firma tarjoo onneks maksimimäärän verottomia liikuntaseteleitä, ja koska toi urheiluharrastuksen alottaminen vielä odottaa vuoroaan, niin hyppy meni käytännössä firman piikkiin 🙂

  3. No huomenna hyppään klo 19, olen kipeä tai en! 😀

   Helkkarin kallistahan toi onkin!

 3. Ruu says: Vastaa

  Oi tuo tandem kuulostaa siistiltä! odotan innolla kommentteja hypyn jälkeen 🙂

  1. Juu tarkotus ois tehdä postaus! 🙂

Vastaa