Ja taas tuoksuu

Mun pitää ehkä kohta hakea Lushille bloggaajaksi. Sen verran paljon täällä nyt pyörii kyseisen merkin purnukoita ja kaikenlaisia epämääräisiä möykkyjä ja tässä taas lisää.

Tehtiin ihanan bloggaajakollegani Sallan (Miss Piggy`s pearls) kanssa kimppatilaus UK:n Lushiin. Koska tarkoitus tosiaan oli tilata vähän enemmän kerrallaan, oli järkevää jakaa melko hintavat postikulut. Englannin Lushin verkkokaupassa itse tuotteet ovat kuitenkin jopa puoleen hintaan Suomen hinnoista, joten sieltä tilaaminen voi olla hyvinkin kannattavaa.

Tilaus tuli vajaassa viikossa UPS:n kuljettamana ja sen ajan olemmekin odotelleet kärsimättöminä Snow Fairyjamme…Lähes päivittäin olemme Facebookin kautta huudelleet ”KOSKA NE TULEE???” ”NO TOIVOTTAVASTI TOSI PIAN!!” Olen siis viimeinkin tavannut vertaiseni Snow Fairy-hullun.

Mutta tilasin toki samalla muutakin. Lushin kiinteitä sampoopalasia olen käyttänyt aiemminkin (ne ei oikeasti kulu millään), ja nyt innostuin taas. Dr. Peppermint on nimeltään tämä, ja tilasin tämän oikeastaan ihan vaan toivotun tuoksun takia. Ei tämä nyt IHAN niin piparmintulta tuoksu kuin olisi suotavaa, mutta ihan jees kuitenkin. Nämä kiinteät sampoot ovat käteviä ja luontoa säästäviä ja kaikkea muuta tosi järkevää. Ja pesevät todella tehokkaasti.

Saippuoita tilasin kaksi. Lushin jouluinfossa ihastuin Porridge-saippuaan, joka tuoksuu jotenkin tosi jännältä. Godmother on jo ennestään tuttu, tuoksuu vähän -kröhöm- Snow Fairylta, joten sehän on selvä miksi tykkään kovasti.

Lisäksi klikkasin itselleni Dirty-sheivausvaahdon, koska olen vaan tosi kyllästynyt kaikkiin Gillette-vaahtoihin.

Jo aiemmin esittelin Snow Fairy -sarjan, josta tilasin kimallepalan ja taikasauvan, joka on tarkoitettu kylpyammeeseen, joten sitä kylpyä odotellessa…Viisi isoa pulloa Snow Fairy -suihkugeeliä riittänee ehkä näin alkuun, tosin yhden ajattelin antaa joululahjaksi. Jos raaskin.

Ja nyt lupaan olla Snow Fairy-hiljaa seuraavan vuoden. Ehkä.

No, joko te kyllästyitte? Menen huomenna I love me -messuille, kiinnostaako postaus sieltä vai jätänkö kameran suosiolla kotiin?

13 Comment

 1. Kamera mukhaan vaan!

 2. Ehdottomasti kamera mukaan 🙂

 3. Nova says: Vastaa

  Totta kai kamera mukaan =) Ja oih, ei saa näyttää tällaisia herkkukuvia, alko tehdä mieli Lushin tuotteita… Tuota Snow Fairya en ookkaa koskaan kokeillu (Godmother- saippua mulla on ollut, siis jos muistan oikein) ja pelkään jääväni koukkuun jos sitä kokeilen 😉

  1. No SF on Godmotheristakin PALJON ihanampi!

 4. Kamera mukaan!
  Itsekin olen pyöritellyt mielessä, pitäisikö pitkästä aikaa tehdä Lushille tilaus (tähän samaan konkurssiin, kun muutenkin taas tämä vähennysprojekti ottanut takapakkia)…
  Voisi melkein ostaa taas kokeiluun pikkupullon tuota Snow Fairyä, pari vuotta sitten ostamastani versiosta en hirveästi tykännyt :/. Tuoksu meni jotenkin henkeen ja alkoi yskittää…. Jokin sellainen sivutuoksu siinä oli, mistä en pitänyt, vaikka yleensä kaikki makeat jutut on todella innostavia! Josko taas tämä uusi erä olisi hieman enemmän mun nenään sopiva :).
  Taikasauvan ostin silloin toissa vuonna, kun oli ensimmäistä (?) kertaa myynnissä ja kuivana pidin tuoksusta paljon! Jalkakyvyssä en vain ehtinyt koskaan sitä testata, kun annoin sen sitten tuossa jokunen aika sitten työkaverille (tai hänen lapsilleen se meni), pakko oli vähentää varastoja ja kosmetiikkaa…

  1. No kamera oli mukana mutta en jaksanut kuvailla. 🙁 Ja blogeissa on nyt aika kiitettävästi pyörinyt näitä messupostauksia, joten eiköhän ne riitä. 🙂

   PIKKUPULLO SNOW FAIRYA EI RIITÄ!! 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Äääääh kade, miks mulla on vaan kolme pulloa 😀

  Multa jäi Porridge ihan huomaamatta Lushin tilaisuudessa, pitää käydä tuoksuttamassa! Laitoin muuten taikasauvan kylpyammereissua odotellessa vaatekaappiin. Voit arvata hymyilenkö idiootin hymyä joka kerta, kun avaan vaatekaapin oven. Snow Fairy on vaan niin <3 <3

  1. Hehe 😀

   Toi Porridge on jotenkin tosi jänskä. Toi taikasauva vaatekaappiin on hyvä idea!

 6. Sissi says: Vastaa

  Öhöm, olenko ainoa joka ei ole haistanut ikinä Snow Fairya?

  1. Sissi et ole. Mä en ole nuukaissut koskaan AINUTTAKAAN Lushin tuotetta. 😀

  2. No huhhhhhuh!

 7. Merja says: Vastaa

  Tilasit sitten ihan kunnolla tuota Snow Fairya 😀 Oon miettiny että pitäskö mun tehdä tilaus UK Lushilta. Vaikka mulla nyt onkin se minipullo SF ja miehelle Snowglobe palasaippua, niin ei ne kauaa riitä 😀 Ja varsinkin tuota porridge-saippuaa ois kiva kokeilla. Se tuoksu niin ihanalta siellä Lushin liikkeessä kun haistelin, mutta en raaskinu ostaa.

  1. No pakkohan se oli! 😀 Ja ehdottomasti pitää!!! Ja toi sampoopala on kyl kans tosi jees. 🙂

Vastaa