Viikkoni

Yksi viikko alkaa olla pian taas takanapäin. Aika kiitää niin hurjaa vauhtia, että kohtahan tässä väkisinkin jo kuollaan. En saanut hirveästi mitään aikaiseksi tällä viikolla, mutta tässäpä jotain:

-Laitoin blogini tunnisteet uusiksi, Inspiration -sääntöjen mukaisesti. Oikeastihan vaadittiin käyttämään näitä vain tulevissa postauksissa, mutta päätin heittää kaiken menneenkin näiden alle. Kamalia häpeän tunteita koin vanhoja postauksia lukiessani, huh. On siellä jotain extratunnisteitakin!

-Ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla vittuunnuin banaanikärpäsistä. Niitä on koko kämppä täynnä! Arska on kuitenkin niistä ihan täpinöissään ja tuijottelee niitä monta tuntia päivässä. Yrittää raukka saada joitain kiinnikin, vaan eipä saa.

-Kävin jumpassa yhteensä 3 kertaa (pitäis kyllä ainakin se viisi käydä). Ostin myös halvempia lisäkuukausia Motivukselle, nyt jumppaan siellä ainakin maaliskuun alkuun asti.

-Ostin kengät. Ovat Vagabondin ja aitoa oikeeta nahkaa ja niin ihanat.

-Ostin tämän kesän viimeiset mansikat. Siis yhteensä jotain neljä rasiaa. Heh. Kohta kuulemma säästän paljon rahaa kun ei tuoreita mansikoita enää myydä. Keksin jotain tilalle. Vaikka niitä kenkiä.

-Ostin pitkästä aikaa tuoretta ananasta. Ennen söin sitä usein, tosi hyvää.

-Jatketaanpas ostin-listaa. Ostin aikaa tuhlatakseni The Body Shopista koukuttavan tuoksuisen Born Lippy -huulirasvan. Siis tekis mieli syödä se. Tuo jotain muistoja mieleen joista en saa kuitenkaan kiinni.

-Kävin elokuvissa ja siiderillä B for Blackened -Ninan kanssa. 3Simoa! Ihan hauska. Ja muistin, miten hyviä leffapopcornit ovatkaan. Ja nepalilainen ruoka, pitkästä aikaa, nam! Ja Nina, ihana!

-Yritin viikolla taas syödä hieman kevyemmin/järkevämmin (popcorneja ei lasketa), jonka takia olen ollut ajoittain aika huonolla tuulella, kun en aina ole syönyt riittävästi.

-Yritin myös juoda enemmän vettä ja siitä syystä olen käyttänyt viikosta n. 90 % WC:ssa. Veden juominen ei vaan sovi mulle.

-Olen välillä hermostunut Arskan säätämiseen. Se vaan lisääntyy koko ajan, tyyppi on päivä päivältä aktiivisempi. Ja samalla ihan hirvittävän liikuttava. Tulee jo mielellään omatoimisesti syliin ja kehrää niin kovaa ettei kuule edes omia ajatuksiaan. Jos nyt mulla sellasia edes on.

Mites teijän viikko meni?

25 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  banaanikärpäsistä pääsee eroon, kun laittaa johonkin kippoon kuumaa vettä mihin liottaa fariinisokeria, ja lisää vähän tiskiainetta, sitten antaa sen kipon olla, niin ne typerät kärpäset hukuttautuu sinne 🙂 meillä ainakin toimi 🙂

  1. Joo onhan noita niksejä monia, mutta taidan olla vaan liian laiska ja odottaa, kunnes katoavat itsestään. 😛 Biojätepussin ahkerampi vieminenkin voisi auttaa.

   Enkä omista fariinisokeria.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Siihen käy mikä tahansa makea neste, tai sitten etikka tai joku alkoholipitoinen juoma. Sitten tosiaan vähä tiskiainetta ja lasi pöydälle/roskiskaappiin. Äkkiä ne sinne löytää. Tuli taas tällä viikolla testattua. 😀

  3. Hmm, ehkä mäkin voisin vaivautua testaamaan.

 2. Sonja says: Vastaa

  Joo meilläkin pörrää noita banskukärpäsiä ihan hulluna. -.- Tulivat marjojen ja omenoiden mukana sisälle ja niitä ei millään sitten saa pois. Pitääkin vinkata äidille tuosta Ruun ohjeesta…

 3. Elisa says: Vastaa

  Mä en ehtinyt tällä viikolla ollenkaan jumppaan 🙁 Harmi! Tänään kuitenkin teen varmaan kotona iltajoogat, niin saa edes jonkun kurin tähän hommaan… Eivätkä syömisetkään ole sujuneet niin terveellisesti. Tunnistan tuon syömättömyysongelman, en itsekään aina muista syödä tarpeeksi. Normipäivääni kuuluu max yksi lämmin ateria, loput on sitten välipalatyyppisiä murot ja jogurtti -ratkaisuja. En varmasti saa edes sitä 2000kcal joka pitäisi syödä, ja treenipäivänä tietty hurjasti enemmän.

  Voi ihana Arska! Hän on vain niin kovin intoisa 🙂

  1. Nojoo, tuo 2000kcal taitaa olla vähän enemmän kuin mitä ehkä pitäisi…

 4. Mä oon vaan ollut kipeenä 🙁

  1. Höhpöh 🙁

 5. Oi ja voi. Nuo sun uudet popot näyttää aika täydellisiltä!!

  1. Eivät ole vielä päässeet tositoimiin, mutta ainakin näyttävät hyviltä (pääasia!) 😛

 6. Mikähän siinä on että vagabondit tunnistaa ihan ensisilmäyksellä! Niissä on aina niin super kaunis muotoilu. Tykkään!

  1. Mä en ole vuosiin innostunut Vagabondista, mutta nyt niillä näytti olevan useampikin kivannäköinen popo! Nämä bongasin eka netistä ja sit oli pakko saada omiksi. Ja käyttää samalla 10 euron alennus Aleksi13. 😛

   Tässä ovat siis kokonaisuudessaan: http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3410-401&color=3420&isoCode=FI

  2. Hienot on kyllä nuokin. 🙂

 7. Nina says: Vastaa

  Noi kengät on ihanat!

  Nauroin tuolle ”kohtahan tässä väkisinkin jo kuollaan”. Mahtavan optimistista! :DD

  1. Nina says: Vastaa

   Nii ja kivaa oli kyllä perjantaina! Uusintaa pian 🙂

  2. Ainoastaan realistista 😉

   Uusintaa joo!

 8. Voi Arska millainen pieni sydäntensärkijäilme kaverilla. Ehana.

  1. Aina sama ilme päällä 😀

 9. Sama juttu veden juonnin kanssa. Ihmettelen aina, miten jotkut pystyvät juomaan sen vaadittavan määrän vettä päivässä. Minä ainakin joutuisin juoksemaan vessassa sen 3 kertaa tunnissa, eikä töissä ole siihen mahdollisuutta. =D

  1. Jep, mulla toi 3 ei ees riittäis…pissahätä on jo kun poistuu vessasta!

 10. Anonymous says: Vastaa

  Päästätkö kissojasi ulos koskaan? Itse hommasin tuossa keväällä valjaat molemmille kissoille, ja kovasti tykkäävät kun pääsevät ulos. Varsinkin pieni kissa tykkää tutkia paikkoja pihapiirissä. Ilman valjaita ei tohdi ulkoiluttaa kun kuitenkin kerrostaloaluetta, ja paljon autoja liikkuu lähellä. Toki siinä on se vaara, että kun ulkoiluttaa niin saattaa ruveta joskus naukumaan ulko-ovella ulospääsyä. Pienempi kissa ainakin harrastaa sitä joskus iltaisin.

  1. Reiskaa ulkoilutin kesäisin Töölössä, valjaissa juu, mutta pelkäsi kovasti ja tykkäsi olla vain sylissä, tosin silloinkin tärisi pelosta. Mökillä kokeiltu myös, sama homma. Naukui kyllä aina sen jälkeen ovella hetken. Ei myöskään oppinut valjaisiin, ei osannut kävellä niissä. Arskaa en ole ulos vienytkään, voisi joskus kokeilla…on Reiskaa rohkeampi.

  2. Mutta lasitetulla parvekkeella kyllä tykkäsivät kesällä olla, nyt ilmojen viilennyttyä eivät siellä viihdy.

Vastaa