Nude’tude (+arvonta)

Nude´tude

Olen ihastellut tätä The Balmin Nude´tude -luomiväripalettia netissä niin kauan kuin edes muistan ja kiitos Beauty Pop Upin, nyt sain sellaisen omaksi! Turvasävyjä, nössösävyjä, tiedän, mutta tää on niin älyttömän söpö. Tiedättekö, sellainen haluan omistaa -meikkiasia. No kyllähän te tiedätte.

Nude´tude

Ärsytti kuvata tämä ilman luonnonvaloa, mutta ei mahda nyt mitään, sillä haluan jo esitellä tän teille (ja olen tulevan viikonlopun Joensuussa). Hauska, näppärä ja kevyt paletti! Löytyy sekä kimalletta että mattaa. Tässä jokainen sävy on sellainen, että käytettyä tulee! Harvassa luomiväripaletissa mulla näin on.

Nude´tude

Nude´tude

Mattaiset luomivärit epäilyttävät mua aina, koska lopputulos näyttää helposti jotenkin kuivalta ja ne kerääntyvät luomivakoon helpommin. Tässä Nude´tudessa nuo matatkin ovat aivan erinomaisia! Ihanan pehmeitä ja pigmenttisiä.

Nude´tude swatch

Tuossa swatchit paletin ylärivistä järjestyksessä.

Ja tässä alla alarivistä:

Nude´tude swatch

Yesss. ♥ Tätä palettia tulen kyllä himokäyttämään, siitä ei ole epäilystäkään. Yritän saada tänne pian kuvia näistä sävyistä silmäluomillani.

Tämä paletti on kuulemma yksi The Balmin suosituimmista tuotteista, enkä ihmettele! Hintaa tällä on Beauty Pop Upissa 41,90 euroa, mutta näköjään tilaamalla ko. paletin ja silmämeikinpohjustusvoiteen saa nämä yhdessä hieman edullisemmin 39,90 euroa.

Ja nyt tosiaan se lupaamani arvonta! Yksi blogini lukija voittaa tämän samaisen ihanan paletin itselleen. Osallistu kommentoimalla alla olevaan boksiin, mikä tän paletin sävyistä on sun lemppari, mitä luulisit käyttäväsi eniten? Aikaa osallistua on maanantaihin 21.12. klo 14 asti. Ilmoitan voittajan blogin Facebook-sivuilla ja otan yhteyttä sähköpostitse, joten jätä toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle).

323 Comment

 1. Kaneli says: Vastaa

  Selfish! Vaatetuksesta ja meininhistä riippuen kaikki menee.

 2. Ansu says: Vastaa

  Stand offish.

 3. Aijaijai mikä herkku! Kyllä se taitais olla Selfish, kunnon turvasävy minkä heittää vaan äkkiä koko luomelle kiireessä.

 4. Maikki says: Vastaa

  Seductive.

 5. Lea says: Vastaa

  Sultry ja Selfish

 6. Hande says: Vastaa

  Sexy on upein!

 7. Marjo says: Vastaa

  Selfish ois varmaan käytetyin.. Myös stand-offish näytti hyvältä. Sekä moni muu 😀 ois käytetty paletti kyllä.

 8. Ihanat värit, nuo matatkin! Ah!

 9. Heisku says: Vastaa

  Vau, onpa hieno paletti! Jos voittaisin antaisin tuon ystävälleni valmistujaislahjaksi. Lempisävy on silly, koska se on tumma, mutta kiiltävä, eikä minulla ole toista saman sävyistä luomiväriä.

 10. miina says: Vastaa

  Ah sexy,ehdottomasti !

 11. Sexy olisi luultavasti käytetyin sävy. 🙂 Mutta kaikin puolin aivan ihana paletti.

 12. Anni k says: Vastaa

  Sexy on sävyltään sellane, että heti katse tarttui siihen ja aloin suunnitella kivoja meikkejä. Mutta onpas kerrassaan ihana paletti, varmasti olis kaikki käytössä!

  Ihanaa joulunaikaa!

 13. Mariae says: Vastaa

  Sultry ja seductive olisivat luultavasti eniten käytössä.

 14. Mari Elina says: Vastaa

  Selfish ehdottomasti! Mulla on juuri syttynyt rakkaus erilaisiin kylmiin sävyihin ja nuo taupe-tyyppiset sävyt vetää mua niiiiin puoleensa!

 15. Linda Lemonat says: Vastaa

  Seductive 🙂

 16. Karen says: Vastaa

  Sleek olisi minun sävyni, näin enemmän iällä olevana ja raskaat silmäluomet omaavana ei helmiäissävyt ole kuin harvoin käytössä – onkos ne rajoitteet sitten kuitenkin vain omassa päässä?

 17. Sumi says: Vastaa

  Snobby näyttää mukavalta sävyltä, mutta kaikki muutkin ovat kyllä ihania 🙂

 18. Henna Herrala says: Vastaa

  Oo tätä on ihailtu… Silly ja selfish näyttävät äkkiseltään eniten omaan käyttöön sopivilta ?

Vastaa