Voihan pojat

Meno viime päivinä (ja öinä!) on ollut paljolti kuvan mukaista. Että pysypä siinä sitten perässä ja vielä kameran kanssa. Enpä kyllä juurikaan ole jaksanut edes yrittää.

Zooplus muistutti tänään taas hyvistä tarjouksista, ja NYT siellä on sitten myös niitä raapimispuita alennuksessa! Ja ihanan pehmoisia kissapetejä. Ja ruokaa. Tästä pääsee ostoksille ja tämä on siis mainos. Vähän muuten himottaisi ostaa jonkinlainen patteriin kiinnitettävä makoilualusta pojille. Tai siis Arskalle, koska Arskahan sen heti yksinoikeudella omisi. Tai sitten se jäisi käyttämättä kokonaan. Koska kissat.

Onko teidän elukoiden kuvaaminen helppoa? Pysyykö ne joskus paikallaankin (paitsi nukkuessa)? Voisin nimittäin kohta olla halukas vaihtamaan nämä kaksi sekopäätä vähän rauhallisempiin tapauksiin…

21 Comment

 1. Haha, Eppu taitaa tehdä poikkeuksen sääntöön. 😀 Heti, kun kaivan kameran esiin, karvakorva parkkeeraa linssin eteen niin, että kuvaaminen on mahdotonta. Ai miten niin linssilude. <3

  1. Joo, kyllä Arskakin tunkee aina tosi lähelle ja Reiskakin välillä, mutta se on sit jo niin lähellä, että eihän siltä etäisyydeltä oteta kuvaa. 😀

 2. Meillä patteripeti on ollut ihan hitti!

  1. Meillä on vähän patterit hankalasti kaiken takana. 🙁 EIKÄ NE OLE EDES PÄÄLLÄ PRKL.

 3. Salla says: Vastaa

  Mulla ei juuri tästä syystä ole koirista kuvia paitsi kun ne nukkuu. Hauskimmat ilmeet ja leikkihetket jää aina ikuistamatta :/

  1. Niinpä!

 4. Lunalla on tasan kaksi vaihdetta: nukkuu ja rallittaa. Tai on siinä se syömis/kerjäysvaihdekin. Videota siitä saisi ja aina sekopäävaiheessa mietin että siitä tulisi varmaan joku youtube-julkkis aika helpolla. Ei vaan ikinä viitti ottaa kameraa esiin kun tuntuu että tavaraa on niin paljon aina levällään 😀

  1. Harmittavan usein tulee sellasia hetkiä, kun kiroaa kun kamera on jo liian kaukana. Ja sitku lähtee sitä hakemaan niin se hetki meni jo.

 5. Iiny says: Vastaa

  Meillä aina mahtavimmat ilmeet kun kameraa ei lähelläkään ja sitten kun kameran ottaa esille niin pää pidetään alhaalla kokoajan. 😀 Ja jos hetken jaksaa pysyä paikoillaan niin sitä päätä on pakko liikuttaa just sillon kun on ottamassa sitä kuvaa 😀

  1. Reiska kääntää yleensä pään aina toiseen suuntaan 🙂

 6. Elisa says: Vastaa

  Mun perhoskoira on todella kuvauksellinen, siitä on aika lailla mahdotonta saada huonoa kuvaa. Metsälenkilläkin sain siitä todella upean kuvan, vaikka se söi samalla sammalta 😀

  1. Koirat on ehdottomasti helpompia kuvauskohteita!

 7. Nonnu says: Vastaa

  Olen joskus lukenut jostain, että jopa ammattikuvaajatkin sanovat haastavimmiksi valokuvattaviksi juuri lapset ja eläimet.

  Kumpiakin olen kuvannut (viime aikoina tosin enemmän lasta) ja ei, helppoa se ei ole 😀

  1. Uskon tuon 😀

 8. ellu. says: Vastaa

  Meillä on maailman kuvauksellisin gekko ja kaksi kameraa vihaavaa kameleonttia, siinä on hyvä välitila.. toista gekkoa ei koskaan näe, että siitä saisi kuvia ja käärmeet on hiukan vaikea ”istuttaa” paikalleen johonkin, niitähän kiinnostaa kaikki muu ympärillä ja ”pakoooon!” -tyyliset pinkaukset on aika normaalia. Siispä kuvaan yleensä koko poppoon kerralla, enkä yritäkkään taas vuoteen uudestaan 😀

  1. Hehehe 😀

 9. nasse says: Vastaa

  Meillä on kissalle ostettu kaikenmaailman leluja ja raapimispuita ja härpäkettä, mutta tuo patteripeti on tähän asti ollut ainoa menestys, siinä kissa makoilee oikein tyytyväisenä näin talven tullessa 🙂

  Kuvauksellisuutta löytyy vaihtelevasti. Välillä poseerataan niin nätisti ja siivosti, mutta _aina_ kun yritän kuvata tuota pölhöä tekemässä jotain erityisen huvittavaa niin se jäätyy ihan kokonaan. Tajuaa kuitenkin, että ne noloimmat kuvat on just ne mitkä sinne naamakirjaan päätyy kaiken kansan naurettavaksi _D

  1. No voihan piru. Kai sellaista tosiaan pitää vakavasti harkita…makkariin, ehkäpä. Jos sais ne patterit joskus päälleki >:(

  2. Mulla olis ylimääräinen oikeestaan yksi patteripeti, ei Luna siinä viihdy. Toisaalta se toinen on tulossa että vois testata tykkääkö se maata siinä. Tossa mun mallissa on ainakin sellainen ominaisuus että se pysyy vaan sellaisissa kaksilevyisissä pattereissa (siis missä on pystyssä kaksi ”levyä” vierekkäin), vaikea selittää… mutta se osa millä se tulee kiinni on joku 7cm leveä, eli sen patterinkin on oltava sitä luokkaa tai se kolahtelee aina siihen hypätessä tai ei vaan pysy. Meillä on kyllä olkkarissa patteri johon se sopii mutta ei siinä kyllä kukaan oo ikinä maannut. Sen sijaintikin kyllä on vähän huono, ei näe ikkunasta ja on syrjässä niin ehkä sen takia ei kiinnosta. Muualla on yksi sileä levy vaan per patteri niin niihin tuo ei käy.

   Mutta jos se tulokas ei tykkää tosta ni voin vaikka lahjoittaa ton sulle.

 10. Jepa, mä oon luullu meidän Sunny-daamia kaikkien aikojen vilkkaimmaksi.. no ehkei ihan NOIN vilkas 🙂 Mutta Blackie The Cat on maailman helepoin kuvattava. Ja muutoinkin. Ihan sama miten missä ja milloin kuvaa. Aina onnistuu 🙂
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

 11. Nova says: Vastaa

  Huikea kuva =P

Vastaa