Huhtikuun tyhjentyneet

huhtikuun loppuneet

Teidän lempparipostaus tulis tässä taas! Eli viime kuun eli tässä tapauksessa siis huhtikuun aikana tyhjentyneet purkit. En taas ymmärrä, miten näin monta tuotetta loppui, tosin näistä kaksi on sellaisia, joita en käyttänyt loppuun.

huhtikuun loppuneet

Philosophyn talvisesta suihkugeelistä löytyy postaus täältä. Nopeesti tämäkin tuli käytettyä, kun poikaystävä käytti tätä myös (ja sillä on kyllä tapana vähän yliannostella…). Ihana oli, mutta kuten toisen, Snow angelin kohdallakin kuukausi sitten totesin, ihan kiva että loppui, koska nyt haluan enemmän kesäistä fiilistä suihkuun.

Liquid blendercleanser oli ihan mainio saippua beautyblenderin pesuun, mutta loppui aika nopsaan. Tykkäänkin ehkä enemmän kiinteässä muodossa olevista sienisaippuoista…

huhtikuun loppuneet

Ziajan silmämeikinpoistoaine oli melko huono. Ostin näitä joskus monta kappaletta kun edullisesti sai ja tämä oli onneks vika. Ei todellakaan poista vähänkään pysyvämpää meikkiä.

Nivean misellivettä oli vielä vajaa puolet jäljellä, mutta en vaan oikein tajua näitä misellivesiä ja kaadoin loput pois. Ihan ok tämä oli, mutta ei korvannut kasvovettä ja kahdella en jaksa läträtä.

Vichyn Normaderm -kasvovedestä tykkäsin todella paljon! Supisti ihohuokosia ja todella tehokkaasti putsasi loput meikin jämät kasvoilta. Ei kuivattanut ihoa mitenkään kauheasti, eli sopii myös herkempi-ihoisille iho-ongelmaisille.

huhtikuun loppuneet

Caudalien superhyperhyvästä Moisturizing sorbet -kosteusvoiteesta voi postauksen lukea täältä. En yksinkertaisesti selviä ilman tätä kosteusvoidetta, mun on pakko saada ostettua tätä lisää. Viimeksi kun naputtelin tämän kauneusverkkokauppojen hakuun oli tilanne edelleenkin sold out, mutta NYT SITÄ NÄKÖJÄÄN ON, ja uudella kuosilla. Toivottavasti sisältö on kuitenkin tasan sama. Teenkin tilauksen tässä samalla tätä kirjoittaessani! Tää kosteusvoide on vaan parasta ikinä. Mutta arvokasta myös, tää 40 ml:n tuubi maksaa kolmisenkymppiä. En silti halua elää ilman tätä.

Vichyn Nutriextra -ihoöljy oli oikein hyvä. Kuivaöljyä siis tämä ja imeytyi ihan suht nopsaan iholle. Mulla vaan käy vähän henkeen tällaiset hajustetut, suihkutettavat öljyt ja tätä leviää suihkutettaessa helposti myös ympäristöön…nimim. meni aina hetki kylppärin lattiaa putsatessa.

huhtikuun loppuneet

Hehee, Adidaksen dödö kulki parisen vuotta treenikassissa, enkä oikeastaan tykännyt tästä yhtään. Nää Adidaksen dödöt tuoksuu vaan jotenkin aika kauheilta eivätkä tietenkään estä hikoilua yhtään.

Paul Mitchellin Dry Wash-kuivashampoo kesti kauan kun käytin aika harvoin, kirjoittelin tästä aikoinaan arvostelua Gloria-lehteen. Ihan hyvä oli, mutta toivon kuivashampoolta enemmän rakennetta hiuksiin. Tämä kuitenkin puhdisti eli poisti rasvaisuutta hiuksista hyvin.

huhtikuun tyhjentyneet

Benefitin thePorefessionalista voi lukea postauksen täältä. Tän minituubin sain siitä joulukalenterista vuosi sitten ja tämä minituubikin kesti todella kauan! Edelleenkin, tykkään kovasti.

Kerralla käytetty näyte Shiseidon meikkipuuterista ei vakuuttanut niin paljon, että olisin jäänyt haikailemaan tätä täyskoossa. Ei tasoittunut mun iholle mitenkään täydellisesti, vaan kuivemmissa kohdissa näytti vähän…kuivalta.

huhtikuun tyhjentyneet

Philosophyn Full of promise -silmänympärysvoide oli jännä! Kaksi eri voidepäätä, toisessa voidetta silmänalusille ja toisessa silmän yläpuolelle. Tykkäsin tästä kovasti! Mukavan kosteuttavaa ja hyvin imeytyvää, kumpikin pää.

Lushin Breath of god -stick-hajuvesi tuoksui raikkaalta, mutta otin käyttöön niin myöhään, että se meni jo vähän vanhaksi… Ja olikohan tää joku unisex-tuoksu? Kun en oikein ollut varma, että tuoksunko liian miehekkäältä…

Laveran minttunaamio epäpuhtaalle iholle oli ihan mainio. Nää Laveran naamiot ovat kyllä kaikki tosi hyviä (ainakin mitä oon kokeillut ja oon kokeillut monia). Tästä käytti helposti kolme kertaa. Supisti ihohuokosia ja tällaiselle rasvaiselle iholle ainakin oli ihan passeli.

Tämmöistä kaikkea loppui huhtikuussa. Olisko jotain sanottavaa näistä?

8 Comment

 1. Noi Lushin kiinteät hajuvedet on TOSI VOIMAKKAITA. Siis niin voimakkaita, että edes mä en oikein voi käyttää vaikka vahvoista tuoksuista tykkäänkin. Harmi, kun itse tuoksut ois kuitenkin tosi miellyttäviä.

  1. Paitsi se SUN! Se vois olla paaaaljon voimakkaampi!

 2. Hitsi pitää varmaan kokeilla Caudalieta itsekin, luulen, että mun kesäiholle se vois olla just passeli. Jotenkin sorbet kuulostaa jo ajatuksena ihanalta.

  1. Mä en halua elää ilman tätä.

 3. Tosiaankin, miten sä onnistut saamaan nuita loppumaan koko ajan noin paljon :D.
  Hyvä saldo taas!
  Mäkään en oo päässyt sinuiksi noiden misellivesien kanssa :/. En saa puhdistettua meikkejä pois tarpeeksi hyvin niillä, kasvovesi-lappuun jää aina tavaraa, vaikka näyttäisi puhdistuksen jälkeen, että puhdasta on. Ja ripsareita saa hinkata liikaa niin, että silmät ärtyy :/. Ei siis mulla aja toivomaani asiaa eli että saisin yhdellä tuotteella kaikki pois, vaan joudun kuitenkin käyttämään silmille oman aineen ja sitten kasvovettä…
  Kasvovetenä oon nyt kuluttanut tuota samaista Niveaa suureksi osaksi ja aamukäytössä tuo menee ok:sti pelkästään.

  Caudalie sorbetti odottaisi seerumin kanssa pienenä minikoona käyttöään, pitää eka saada muutama täysikokoinen vanhempi voidepurkki käytettyä ennen niiden käyttämistä :).
  Philosophy sy-voide vaikuttaisi kokeilun arvoiselta!!

  1. Joo mäkään en oo hiffannut miselliveden tarkoitusta. Pitää kuitenkin käyttää kasvovettä. 🙁

   OTA CAUDALIE HETI TESTIIN! RAKASTUT! Siitä seerumista en pitänyt niin paljon…

 4. Anni says: Vastaa

  Täällä ilmoittautuu sinun vastakohta 😀 Tykkään micellivesistä ja mitä enemmän eri tuotteita laitan aamuin/illoin sitä parempi mieli tulee 😀 Hirveä materialisti…

  1. Hehe, kyllä mullakin tuotteita kuluu, vaikka misellivettä ei. Tai no, on mulla Madaran misellivesi nyt käytössä ja käytän silloin tällöin, se on ihan ok. Kohta lopussa. 😮

Vastaa