Poikkeavaa

Olipas todella hassua olla viikonloppu ihan vaan kotona. Näköjään niin hassua, että se on ihan bloggaamisen arvoista. En ole pitkään, pitkään aikaan ollut lauantaita ja sunnuntaita pelkästään kotona. Okei, kävin kerran salilla, kaupassa ja hakemassa vuokraamosta leffoja, mutta muuten en kotoa poistunut. Sunnuntaina en astunut ovesta ulos lainkaan!

Silti viikonloppu meni tuttuun tapaan tosi nopeasti. Siivottiin (olipas muuten taas likaista), tehtiin ruokaa (lohta ja perunoita, kanaa ja riisiä, lettuja), otettiin vieraita vastaan (kävi hyvin selväksi, että pikkulapset ovat Arskan mielestä maailman pelottavin asia), katsottiin ne pari leffaa (8-pallo oli huono, Nälkäpelin näin uudestaan) ja maalailin mun laatikostoa liitutaulumaalilla (siitä tuli hieno). Siinähän se aika sitten menikin.

Vaikka olen vähän levoton tyyppi, voisin helposti ottaa pian uusinnan tällaisesta kotonahengaamisviikonlopusta!

Entäpä te, ootteko aina viikonloppuisin menossa vai maistuuko kotoilu? Mitä kaikkea hommailette kotona?

29 Comment

 1. ellu. says: Vastaa

  Surkea kuntoilija täällä hei! 😀 Meillä olis tuossa juoksumatto pölyttymässä ja olen sitä muutaman kerran tuijotellut, että pitäiskö.. mutta sitten viikonloppusin keksii aina jotain muuta (tärkeämpää) puuhaa tai ei vaan yksinkertaisesti saa persettään ylös sohvalta. Tosin mun mielestä viikonloput onkin tarkotettu laiskotteluun! Lauantai meni siis parit kirpparit kiertäessä, Motonetissa, Verkkokaupassa ja paria hyvää sarjaa tuijotellessa. Sunnuntaina hain pikapikaa fb-kirppislöydöt, eli ”uudet” kengät ja suunnattiin porukoille syömään. Niijoo ja saatiin toki yksi ulkovalo asennettua, että hei, ei tässä nyt toisaalta niin kauheasti laiskoteltu loppujen lopuksi! ;D

  1. Joo ei toi kotona jumppailu vaan toimi. Olen jyrkästi kaikkia kotiliikuntalaitteita vastaan!

  2. ellu. says: Vastaa

   Suosin kyllä siinä suhteessa ennemmin kotiliikuntaa, kun salille tms ei yksinkertaisesti ole varaa lähteä. Kun vaan sais itteään niskasta kiinni..

  3. Niinno mä just en kotona saa tehtyy tommosia. + elukat on tiellä.

 2. Hei kiva idea tuo liitutaulumaali-laatikostoon! Meillä viikonloput menee aika usein kotoillessa, ellei sitten pakata kamppeita ja kissoja ja lähdetä anoppilaan tai mun vanhemmille.

  1. Joo! Ja tosi riittoisaa! Pieni purkki maksoi n. 8 euroa ja siitä jää paljon yli. Peittävää maalia, ei tarvitse kuin yhden kerroksen.

 3. Mä viihdyn aika usein kotona viikonloppuisin. Tai toki tulee käytyä tallilla ja ehkä kahvittelemassa tai kiertämässä kaupungilla (Marin kanssa) mutta illat oon pääosin kotona (kissan kanssa koska miehellä on about aina joku joukkueen saunailta tai Valioliiga+kaljotteluilta :D). Enkä kyllä tee mitään ihmeellistä. Katon telkkaria, lakkaan kynsiä, välttelen oikeasti tarpeellisten asioiden hoitamista… tänä viikonloppuna oli kyllä tekemistä ja menemistä niin paljon että sitten illalla rötväsin ihan luvan kanssa.

  1. Viikonloppuna tulee kyllä aina lakattua kynnet!

 4. Viihdyn hyvin kotona viikonloppuisin silloin harvoin, kun en ole töissä. Minulla on vapaa lauantai ja sunnuntai vain joka kolmas viikko. Vapaaviikonloppuun kuuluu leffat ja karkit, sekä välillä ostoksilla pyöriminen. 🙂

  1. Peukku leffoille ja karkeille! Ja tietty shoppailulle.

  2. Myy says: Vastaa

   Oliskin vapaa la-su edes joka kolmas viikko! Kotoilu maistuisi 🙂 Viikkovapaat tuntuu vaan niin erilaisilta.

 5. Merja says: Vastaa

  Me tykätään miehen kanssa molemmat kotoilusta viikonloppuisin. Toki välillä on niitä viikonloppuja sitten jolloin lähdetään kaupungille syömään ja leffaan tai käydään jossain kylässä tai kuten nyt mennyt viikonloppu, että ihan toiseen kaupunkiin lähtään! 😀 Tai no minä lähdin, mies jäi kotoilemaan.

  1. Jep leffassa tulee käytyä melkeen joka viikonloppu. Parasta!

 6. Petri says: Vastaa

  Onhan tässä koko kesän ajan jossain oltu viikonloppuisin. Edellinen viikonloppu meni Rhodoksella, sieltä pääsi torstaina kotiin ja heti perjantaina piti lähteä Tallinnaan viikonlopuksi. Seuraavalle lauantaille on sovittu Menolippu-ilta, mutta jotain muutakin saattaa vielä ilmaantua. 🙂

  1. Rhodos…ei voi kyl tajuta.

  2. Petri says: Vastaa

   Emmä sitä paikkaa valinnu. 😀 Mut itse asiassa oli tosi kiva paikka! Skootterilla sai huristella pitkin saarta, tukka vaan hulmusi tuulessa. 🙂

 7. Vietin viikonloppuni ystävieni kanssa ja muuten vain kotona oleillessa. Tämä aamu alkoikin sitten body attac-tunnilla, oli kyllä ihan mahtavaa ja toi vaihtelua koululiikuntaan, josta ei hiki ala virrata 😀

  1. Uskon 😛

 8. Yleensä viikonloput menee kaiken maailman kissanristiäisissä. Kalenteri on täynnä yleensä monta viikonloppua etukäteen ja odotan aina innolla sellaista viikonloppua jolloin ei ole ohjelmaa. Kun se vapaa viikonloppu koittaa niin viimeistään lauataina puolilta päivin alkaa menojalkaa vipattaa..

  Aina välillä yritän biletyksen lisäksi keksiä jotain rauhallisempaa tekemistä. Ens viikonlopun ohjelmassa on perjantaina suoraan töistä I love me -messuille, lauantaina Kansallisoopperan balettiin Prinsessa Ruususen päivänäytökseen, illalla Linnanmäen valokarnevaaleille Pariisin kevään keikalle. Sunnuntaina pitäisikin suunnata toisen kaverin kanssa vielä toiseksi päiväksi messuilemaan 🙂

  1. Mä meen lauantaina I love me -messuille!! Ja yritän olla tuhlaamatta liikaa rahaa :/

 9. Nina says: Vastaa

  Tulee tuosta otsikosta vaan mieleen se kuuluisa kukkakauppaslogan: ”Kukkia poikkeaville”.

  1. Noku en löytäny sultakaan mitään sopivaa otsikkoa pöllittäväks 🙁

   Mä en tosin muistanu tota slogania.

  2. Nina says: Vastaa

   Haha 😀 en mä sillä että toi jotenkin huono olis, hauska mielleyhtymä vain 🙂

 10. Kotona nykyään,oikeastaan aina.Viimeiset viitisen vuotta.Kyllä sitä nuorempana tulikin juostua ihan läkähdyksiin asti.Ja kunhan se viidenkympin villityshullutus alkaa niin mennään hippajalkaa taas =D
  Nyt lepään ja nautin pienten lapsieni seurasta.

  1. No mut kuulostaa hyvältä.

 11. Mä olen aivan hirveän huono kotoilemaan. Pitäisi olla enemmän, mutta kun näin levoton on huono olemaan kotona.

  1. Mulla toi on varmaan aika kausittaistakin. Joskus ei tee mieli olla kotona, joskus taas pelkästään tekee.

 12. Mulla menee viikonloput lähinnä perheen ja nyt myös kissanpennun 🙂 seurassa huilatessa, ellen ole myös lauantaisin töissä, nuo kuuden päivän työviikot on aika uuvuttavia. Luvassa yleensä hyvää ruokaa, kyläilyjä, leffoja ja herkuttelua. Joskus lasten harrastustoiminta haittaa myöhempään nukkumista ja joskus menoja on niin paljon, että maanantaina on väsyneempi kuin edellisenä perjantaina!

  1. Niin teillä on nyt se söpöliini! Kissanpentuaika on ihanaa. Arska tuntuu edelleen tosin pennulta, vaikka alkaa olla 1,5 v 😀

Vastaa