Reiska!

Lukijalta tullut kommentti: ”miks kissaämmä kirjottaa vaan meikistä ja vaatteista eikä kissoista :(”

No niinpä! Reiskastahan riittää kerrottavaa! Se on tänään mm. nukkunut, syönyt, juossut naruheinäsirkan perässä, nukkunut vähän lisää, syönyt vähän lisää, leikkinyt vähän lisää, ollut rapsuteltavana monet kerrat ja taas vähän nukkunut.


Pikkukuun Rave Ryan eli Reiska tuli meille pentueensa pienimpänä Pikkukuun kissalasta, ja myös ainoana jäljelle jääneenä burmapoikana pian 3 vuotta sitten, silloin 5 kk ikäisenä. Jäljelle pentueesta jäi enää vain Regina-sisko, suklaaburma (joka sai kyllä aika pian uuden kodin myös). Reiskan väri on lila, josta Wikipedia sanoo näin: ”Lila on muunnos suklaasta ja ruskeasta. Väri on jalostettu vuonna 1969. Turkki on kauniin kyyhkynharmaa ja polkuanturat vaaleanpunaiset. Kasvot ja korvat saattavat olla lievästi muuta kehoa tummemmat. Liloilla on tunnetusti lihaksikas mutta kaunis kaula.”

Reiska on maailman höpsöin, kaunein, komein ja viksuin kissa! Siltä onnistuu suljettujen ovien avaaminen ja Pringles-purkkien kansien noutaminen. Vieraiden ihmisten kanssa Reiska on hieman varautunut ja esim. isäni kanssa niillä on selkeä diili: kumpikin pelkää toista. Kotona tuttujen kesken se on kuitenkin ihan lellivauva. Reiskan intressit elämässä kohdistuvat paitsi sylissä siliteltävänä olemiseen, myös kaikkiin mahdollisiin paikkoihin änkeytymiseen (mitä korkeammalla, sen parempi!), uusimpana tuttavuutena mikro. Välillä vähän rasittavaa.

 
 

Reiska vihaa valokuvaamisen kohteena olemista, sen mielestä kaikki kamerat ja uutena vihollisena myös iPhone on ihan perseestä. Mm. tämän takia kuvia Reiskasta ei ole ihan hirveästi jaettavaksi asti.

 

Tässä vielä vauvvakuva Reiskasta siskojensa ja veljiensä kanssa, tuitui! (kuva Lacycats, http://www.freewebs.com/lacycats/)

 
 
 

Kukakohan näistä supersöpöliineistä on mun Reiska??

Vastaa