Mun MUS

Hahaa! Kävi niin onnellisesti, että minä voitin siellä Ilonan Purkkimafialle järkätyissä tupareissa ns. pääpalkinnon, kassin täynnä Make Up Storen tuotteita. Kun mun nimi vedettiin hatusta (tai mikä lie siinä nyt olikaan), en ensin edes ollut tajuta asiaa. Että minä voittaisin jotain näin mahtavaa!

Palkinto oli kuitenkin toimitusonkelmien vuoksi vielä matkalla ja sain sen vasta seuraavalla viikolla. Eli sisältö on siis yllätys vielä kanssajuhlijoillekin. Ja enpä voi muuta sanoa, kuin että: KUOLKAA KATEUDESTA. Haha. Olen kuulemma ärsyttävä voittaja. No niin olenkin. Palkinto nimittäin sisälsi…no siis ihan kaikkea!

Mun kokemukset Make Up Storen tuotteista, etenkin meikeistä, ovat suht vähäiset. Työn kautta olen nähnyt jotain, joka on yleensä ollut tosi kimaltavaa ja sellaista bilehile-meininkiä ja jäänyt multa suosiolla väliin. Siksipä ihan vähän pelkäsin, mitä mun voittoni toisi tullessaan. Mutta ihan tosiaan täysin turhaan! Isossa kassissa joka ikinen tuote oli sellainen, että tykkäsin älyttömästi!

Jopa prime & protect eli meikinalusvoide oli mulle hyvä sävy, medium! Tätä en ole vielä ehtinyt testata, mutta aion todella pian. Näillä helteillä tämä tosiaan tulee tarpeeseen.

Kassin piristys oli home spa -kroppakosteusvoide (omena ja päärynä), tällainen multa löytyy mansikkaisenakin ennestään. Ihana!

Kaksi huulikiiltoa (led lipgloss fizz ja sparkle) ovat se tämän kassin kimalteva osuus, mutta silti tosi jees. En ole aiemmin kokeillut MUSin huulikiiltoja, joten kivaa.

Ehkä ilahduttavin oli tämä aurinkopuuteri! Tosin niin on nätti, että raaskiiko tätä muka käyttää? Nykyään muuten KAIKKI aurinkopuuterit ovat niin mielettömän kauniita, että ihan on vääryys. Puuterin alta kotelosta löytyy lisäksi sieni levittämistä varten, joskin sellaista käytän vain hätätapauksissa, sivellin on paras. Tätä aurinkopuuteria on mattana ja kimaltavana ja onneksi tämä on se kimaltava (en ole mattaisen aurinkopuuterin ystävä).

Vartalovoi ”less is more” tulee ehdottomasti käyttöön myös, vaikka olenkin todella laiska rasvaaja, etenkin tällaisilla paksummilla tököteillä. Mutta tää tuoksuu taivaallisen hyvältä! Viimeistään sitten kylmien ilmojen ja ihon kuivumisen myötä tämä löytää tiensä iholleni.

Kynsilakka on ilmeisesti jokin kosteuttava sellainen, sävy on hieno nude. Mä edelleenkin etsin Sitä Täydellistä Nudelakkaa, ehkä se on tämä?

Konjac-sieni oli hauska. Ostin yhden vastaavanlaisen aiemmin iHerbistä, mutta se on jäänyt valitettavan vähälle käytölle. Tämä on isompi ja narunsa ansiosta pitää ripustaa tämä johonkin näkyville, että muistan käyttääkin!

Rakastan kaikenlaisia valoa tuovia voiteita ja puutereita, ja tämän high tech lighterin korkkaamista en sitten malttanut odottaa ennen kuvan ottamista. Sävy on ”full moon” ja on tosi ihana!

Tällaisia minä voitin. Ja huomasitteko myös tuon älyttömän sikamakean meikkipussin??? Tykkään muuten tosi paljon Make Up Storen purkkien ulkonäöstä ja helppokäyttöisyydestä!

No, kuka siellä kuoli kateudesta? Onko teillä jotain lemppareita MUSilta?

22 Comment

  1. Mä ehkä vähän kuolin kateudesta.

    1. Haha, oikein! 😀 😀

  2. Ilona says: Vastaa

    Jos rehellisiä ollaan niin mäkin. Vaikka tiesin noi etukäteen, niin silti.:D Mut jeeeee, ne oli kaikki sulle sopivia ^^

    1. :DDDD

      Joo, todellakin! <3

  3. Died…

    1. Haha 😀

  4. MS says: Vastaa

    Oih, mitä ihanuuksia! Mullekin kelpaisi nuo kaikki! 😀 Ja tuo aurinkopuuteri on kyllä niin nätti. Guerlainilta ja Diorilta oon monesti ostanut esim. poskipunia, jotka on niin kauniita, ettei niitä raaskisi edes käyttää. Mutta se on yksi ilo tässä kosmetiikkahulluudessa 😉 Tuotteiden ulkonäkö osaa kyllä hurmata, vaikka sisältö onkin tärkein. Joskus tekisi mieli ostaa joku tuote vaan pelkän ulkokuoren perusteella 😀

    MS / Beauty Highlights

    1. Joo, Guerlainin poskipunat on ihan mielettömän nättejä! 🙂 Mulla on monet jääneet jemmaan pidemmäksikin aikaa, koska en oo vaan raaskinu käyttää! 😀

  5. Mella says: Vastaa

    Kyllä nuo käyttäs mieluummin kuin selkäänsä ottais… 😀
    xoxo Mella

    1. Nimenomaan! 😀

  6. Ooh, ihanuuksia! Onnea tosi paljon voitosta! 🙂

    1. Heh, kiitos! 😀

  7. Salla says: Vastaa

    Mä. Ja joo, oot ärsyttävä voittaja mut what can you do :’D

    1. :DDDD

  8. Onnea voitosta, olen kyllä aika kade! Nuo huulikiillot kiinnostaisi, pitäiskö vähän shoppailla kesälomalla 🙂

  9. Noi kiillot on todella hyviä. Itellä on toi fizz. Oon tehny siitä postauksenkin 😉 olis kyllä kelvannut mullekin tuo palkinto!

  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  11. eekku says: Vastaa

    Onnea paljon =)

  12. Anonymous says: Vastaa

    Paljon onnea voitosta! Itse en kyllä kuollut kateudesta kun käytän vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa 🙂

    Sinulla on muuten todella kiva ja mielenkiintoinen blogi!

  13. No voi jumpe, olen kade!

  14. Ihania tuotteita, mutta mä ilmeisesti seuraan ihan liian vähän blogeja, kun en ees tiiä mikä on purkkimafia 😀

  15. Hanna says: Vastaa

    Kuolen!

Vastaa