SEMINYAK

Seminyak_ranta

Palataas vielä Balille, koska haluan kertoa meidän vikasta kohteesta. Vikat kolme yötä oltiin Seminyakissa, jonne siis Gileiltä suuntasimme. Seminyak sijaitsee vastapäätä ekaa kohdettamme Sanuria, mutta saaren toisella puolella. Valitsin Seminyakin puhtaasti kaverin suosituksesta, kuulemma tosi kivaa aluetta.

Seminyak_keskusta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sapuskaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

seminyak_hiukset_pois

Hotellimme sijainti olisi kyllä voinut olla parempikin (vähän kaukana kaikesta ja jalkakäytävättömän kadun varrella), mutta en silti valita, koska oma villa omalla uima-altaalla oli ihan MIELETÖN. Teen tästä vielä postauksen erikseen. Seminyak itsessään oli tosi kiva, erilainen kuin Sanur (ja todellakin erilainen kuin Gilit!). Koska: KAUPAT. Kivat kaupat!!! Käytettiin yksi kokonainen päivä kaupoissa kierrellen ja mies innostui shoppailemaan muakin enemmän, hah! Ja tuonne kauppoja täynnä olevaan keskustaan pääsi hotellilta pulittamalla pari euroa taksikuskille. Kuvat tuossa yläpuolella on otettu pitkältä kauppakadulta. Jossa mies kävi myös kauneussalongissa, hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

seminyak_tattoo

seminyak_koira

Valitsin hotellin mahdollisimman läheltä rantaa ja viiden minuutin kävelymatkan päässä se olikin, mutta Seminyakin ranta itsessään ei ole kovin kaunis. Käytiin siellä pikaisesti kaksi kertaa. Aallot olivat niin korkeita ettei uida saanut. Aurinkoa otettiin omalla uima-altaalla. Tosin sää oli Seminyakissa ollessamme enimmäkseen sateinen ja pilvinen, kuten ehkä näistä kuvistakin huomaa…

Seminyak_beach

Mehän oltiin Indonesiassa sadekautena, mutta koko reissumme aikana satoi silti onneksi melko vähän: Gileillä kerran ja noh, vaikka Seminyakissa oli pääasiassa sateista, oli ilmasto kuitenkin lämmin. Mutta kun siellä sataa, niin sitä sadetta tuleekin sitten PIRUSTI. Ja yllätyksekseni se myös kestää aika pitkään. Mutta eipä haitannut yhtään katsella sadetta jossain kivassa ravintolassa vastapuristettu hedelmämehu kädessä.

Seminyakissa oli myös ikäväkseni paljon kulkukoiria. Mä en mitenkään vois asua siellä, mulla olis varmaan tuhat koiraa ja uusia tulis lisää päivittäin. Mun sydän särkyi jokaisen kohdalla. Reppanat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seminyakissa parasta oli siis meidän majoitus ja shoppailut! Olen todella tyytyväinen, että meillä oli kolme erilaista kohdetta ja majapaikkaa. Vielä olisin halunnut käydä mm. siellä Ubudissa ja Kuta Beachilla. Välimatkat eivät ole isoja, mutta liikenne on niin älytön, että matkoihin menee paljon aikaa. Niin, ja Gili Trawanganille olisin halunnut myös!

Selkeesti pitää siis mennä vielä uusiks. On kyllä ikävä takas jo nyt.

P.S. Hyttysiä ei kyllä oo yhtään ikävä. Onneksi en saanut mitään malaria-dengue-kuumetta (ainakaan vielä ei oo mitään oireita). Pistojälkiä on kyllä jalat edelleenkin ihan täynnä. Kyllä, ostin ja käytin OFFia, mutta sen vaikutusta en nähnyt. Hyttyset ovat tuolla pirun äkäisiä ja jättävät jälkeensä ikävän isoja ja kutisevia pistojälkiä!

16 Comment

 1. Nimi* says: Vastaa

  Kommentti

  1. 😀

 2. Eläintarhallesi on haaste blogissani!

  1. O-ouuuu!

 3. Kiva lukea sun lomasta, mekin ollaan varmaan menossa jo elokuussa takas 😀 Jotenki oudot fiilikset Balista, tavallaan tykkäsin tosi paljon mutta tavallaan taas jotenki jätti kylmäks, vähän vaikea selittää tuntemuksia. Mites sulla? Ainiin ja niistä kulkukoirista, tuollapäin koirat on sellaisia Balinkoiria (ei hirveen kesyjä ja voi olla aika agressiivisia) eli ne ei oikein sovellukaan kotieläimeksi eikä ne ole kovin usein kenenkään omistuksessa. Ne eivät siis periaatteessa ole kulkukoiria vaan sellaisia paikallisia eläimiä 😀 Miten sen nyt selittäis..

  1. Oho! 🙂 Mua ei kyl jättäny kylmäks yhtään! Etenkään Gilit! Sinne haluaisin kovasti takas. 🙂

   Joo, noilla koirilla tuntu olevan aikamoista tappelumeininkiä välillä, enkä tod. ois uskaltanu lähestyä.

 4. MeikkiBeibi says: Vastaa

  Näinkö mä Starbucksin!?

  1. Joo. Miehen nimi siellä oli Tattoo 😛

 5. Ihania pikkukauppoja! Mä olen myös niin eläinrakas, etten kestä yhtään noita kulkukoiria, enkä kyllä kissojakaan. Oltiin aikoinaan häämatkalla Lefkaksella ja se on tunnettu siitä, että siellä on niitä kissoja ja paljon, ihan joka paikassa. Ravintolat toki osa ruokkii niitä, mutta osa on niin laihoja reppanoita, ettei mitään rajaa. Vesiputouksille kävellessä ojan penkassa näkyi lauma kissanpentuja kuolleena, tuli tosi huono olo. 🙁

  1. Niin oli joo, kauheesti kivoja kauppoja, kauheesti jäi vielä käymättä! :'(

   Kissat ainakin Gileillä oli ihan hyvinvoivan oloisia, Seminyakissa en niitä nähnyt lainkaan, kuulin kyllä pari kertaa nau’untaa jostain.

 6. Kaikki noi elukat jotka harhailee kodittomana on niin raasuja 🙁

  1. Joo en tykkää yhtään 🙁

  2. Täältäpäin on helppo huudella, mutta Indonesiassa ei ole tapana pitää kotieläimiä. Siellä kansa on sen verran köyhää ettei tulis mieleenkään pitää himassa mitän eläintä jota ruokkia. Koirat ja kissat siellä eivät siis ole mitään kodittomia koiria vaan ihan tavallisia paikallisia eläimiä. Koirista toi mitä jo tonne kirjoitin et tuo niiden koirarotu ei edes ole mikään ”normikoira” vaan sellainen villimpi koira.

   1. Ei auta mitään, säälittää silti! 😀

 7. Jonna says: Vastaa

  Koska tulee ostospostaus? 😀

  1. Haha, kosmetiikkaan liittyvä tulee pian! 😀 Älä odota liikoja. 😀

Vastaa