Barcelonan ostokset

Sephora haul

Ajattelin ensin tehdä ostospostauksen vasta Tukholman reissun jälkeen, mutta päätin sitten kuitenkin jakaa nää osiin. Tai no, katsotaan nyt, tuleeko Tukholmasta enää kauheasti kosmetiikkaa ainakaan shoppailtua, mun käy täällä -listalla on nyt enimmäkseen erilaisia lastenvaateputiikkeja, Barcelonasta kun ei tullut sitä puolta ostettua lainkaan. Mutta kyllä Tukholman ja Täbyn Sepoissa olis tarkoitus nyt vielä vierailla, ja olenko koskaan poistunut Sephorasta ostamatta mitään? No en todellakaan.

Siis Sephorassa käynti on vaan jotain niin ihanaa, sama kun lapsena pääsi johonkin isoon lelukauppaan ulkomailla. Okei, Sephorassa käyminen on sitäkin kivempaa. Ja erityisen kivaa se oli Barcelonassa, kun se Seppo oli niin ISO. Barcelonassa on muitakin Seppoja kuin se missä kävin (Triangle-kauppakeskuksessa), mutta ne nyt skippasin koska olivat vähän kauempana ja koska tosiaan toi Tukholman reissukin tuossa vielä tulossa.

Tässä Barcelonan kosmetiikkaostokseni:

Sephora

Tuo Nyxin putsari on ainoa tästä läjästä, joka ei ole ostettu Sephorasta, vaan Nyxin omasta liikkeestä. Aika moni näistä oli suunniteltu ja pitkäänkin himoittu ostos, mutta on aina ihan parasta tehdä myös ihania löytöjä!

Tutkitaas vähän tarkemmin:

Sephora

Yleensä aina tulee ostettua jotain Sephoran omaa kosmetiikkaa ja niin nytkin. Olen pitänyt lähes kaikista Sephoran silmämeikinputsareista ja nyt piti ostaa jemmaan puhdistusaine vedenkestävälle silmämeikille. Nyt kun ei ole enää pidennyksiä, on helppo vapaasti ostella näitäkin eikä tarvitse olla huolissaan lähteekö pidennykset putsarin mukana. Tätä versiota en ole aiemmin kokeillut. Nourishing mousse body oil ei olis kyllä ikinä päätynyt mun ostoskoriin ilman Ostolakossa-Virven postausta – vaikka en ole yleensä hirveän innoissani vartalon kosteuttajista enkä osta niitä about ikinä, tää vaikutti ajatuksena ihanalta! Huulirasvaa sen sijaan kulutan hirveästi, ja tämä Sephoran kookoksen tuoksuinen huulivoide tulee tarpeeseen. Sephoran oma kosmetiikka ei ole hirveän hintaista, joten sikälikin ”helppoa” ostaa.

Too Faced

Too Faced on mun ehkä lempparein meikkimerkki ja Tukholmaa varten on kyllä pari juttua vielä, jotka tältä merkiltä haluaisin… Täysin suunnitellusti ostin viimeinkin tän Better Than Sex -mascaran, täysin epäsuunnitellusti myös saman waterproofina minikoossa. Pitkään nimittäin arvoin etukäteen, ostanko tavisversion vai wp:n, ja haluan ehdottomasti testata molemmat. Nämä minikokoiset tuotteet ovat Sephoran kassoilla aina se ”viimeinen isku kukkarolle”, nimittäin sitä kaikkea ihanaa on saatavilla edullisemmin pienessä kokeilukoossa. Kuten tämä White Chocolate Chip -paletti, jonka nähtyäni kiljahdin ääneen riemusta! Himoitsen ihan hirveästi sitä normaalikokoisenakin, mutta netistä katseltuna ei vaikuta niin kovin laadukkaalta? Normaalikoossa ei tätä tuolla ollutkaan, mutta tää minikoko on niiiiin söde! En ole vielä ehtinyt testata, joten laadusta en osaa sanoa.

Kat Von D

Hirveästi diggailen myös Kat von D:n meikeistä (pianhan näitä saa myös tilattua Suomeen Puolan Sephorasta!), mutta en omista kuin vuosi sitten ostetun mattahuulipunan. Ostoslistalla oli tämä Lock-it -irtopuuteri jonka ostin minikoossa sekä Tattoo liner (mustana tietty), josta olen kuullut paljon kehuja. Harkitsen vielä ostavani Tukholmasta Lock-it Tattoo Foundation -meikkivoiteen, jota pyörittelin tuollakin käsissäni useasti, mutta sävyjä oli niin älyttömästi ja haluan vertailuksi mukaan jonkun mulle todella sopivan meikkivoiteen – yritän kovasti välttää väärän sävyn ostamista.

Alchemist Holographic Palettea olen himoinnut sen ilmestymisestä asti ja viimeinkin se on mun!!! En tiedä, kuinka käyttis tää loppujen lopuksi on, mutta rakastan tätä! Niin hillittömän kaunis.

Benefitin uusi Fake Up -silmänaluspeittoasia oli ostoslistalla (olen jo pari putkiloa tyytyväisenä käyttänyt), mutta ilmeisesti siis tämä uusi Boi-ing korvaa sen. Vaikutti ainakin ulkonäöllisesti samalta kamalta, toivottavasti myös sävy on sama, en ole vielä tätä kokeillut. Benefitin muissa uusissa peittojutuissa kun sävyt olivat aika erilaisia.

Urban Decayn Prep Priming Spray oli kyllä täysin heräteostos! En ole lukenut tästä minkäänlaisia arvosteluja, mutta käyttöohjeen perusteella kuulosti jännältä ja haluan kokeilla.

Muutama puhdistusasia tarttui mukaan myös, Liiallisuuksia-Elisan kovin hehkuttama saippua minikoossa, Nyxin omasta liikkeestä ostettu uutuus-putsari -koska vaahtoputsarit ovat ihania!- sekä toinen ilmeisesti myöskin vaahtoputsari, kiinnostava Egg Mousse Soap, tämäkin minikoossa, mutta vähän jälkeenpäin harmitti että olisi pitänyt ehkä ostaa suoraan normikoko, sillä tämä minikokoinen olikin aika arvokas, tämä mulle aiemmin tuntematon Too Cool For School -sarja ei ole mikään kovin edullinen. Kivoja juttuja oli tällä kyllä paljon.

Aika paljon minikokoista kosmetiikkaa tuli siis ostettua. Mitään super-minejä ei nämäkään tosin ole, eli riittää enemmänkin kuin vain pelkkään pikaiseen testailuun, mutta tulee silti kuitenkin paljon edullisemmaksi kuin ostaa täysikokoista.

Muita shoppailuja tuli tehtyä myös, mutta todella vähän. Pari alennus-teepparia ostin G-Starilta ja sitten muutaman random-jutun, joista nuo Urban Outfittersin kuoret olivat kyllä ostoslistalla entisten rikki menneiden tilalle.

Barcelonassa irtokarkit eivät ole kovin kummoisia (paljon vaahtokarkkia ja todella sokerista hedelmäistä), mutta hurjan hauska paikka on Happy Pills, jossa saa itse täyttää ja koristella karkkipurkin! Lisäksi erilaisia pienempiä suklaakauppoja on paljon ja kaakon ystävänä piti ostaa tällainen kaakaotikku, joka upotetaan lämpimään maitoon ja tuloksena on namikaakaota. Näitä olen Suomessakin nähnyt joulun aikaan Punnitse ja säästä -liikkeessä ja testattu on, toimii!

Ja sitten:

Pusheen mug

Mun vuosi sitten ostamani Pusheen-muki sai kaverin! En nyt väitä mitenkään keräileväni näitä, mutta en näköjään voi olla ostamattakaan. Koska Pusheen! ♥♥♥

Mutta, huomenna siis lähtö Tukholmaan! Sunnuntai-iltaan asti on aikaa törsätä viimeisetkin rahat. Mukaan lähtee onneksi yhtä innokas Elisa, ja hyvä niin, sillä poikaystävä aikoo taas istua siellä pari päivää putkeen tatskamessuilla. Kivaa siis kun on samanhenkistä shoppailuseuraa! Pitääkin vielä lukea mun vuosi sitten kirjoittelemani postaus tärkeistä Tukholman shoppailupaikoista, hih. On se kätevää, kun omasta blogista löytää asioita!

Onko teillä Sephora-ostosreissuja tiedossa lähitulevaisuudessa? Ja mites mun ostokset, kiinnostaako lukea jostain tarkemmin?

8 Comment

 1. Tintsh says: Vastaa

  Hee, tammikuussa samaisessa Sephorassa sain mahtavaa palvelua suomen kielellä, kun siellä oli joku suomalainen ihana tyttö töissä ja se kuuli kun mä suomeksi ääneen pohdiskelin tuotehimotuksiani! Itse ostin tuolloin ainakin Too Facedin aurinkopuuterin ja Benefitin Roller lashin minikoossa. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mut sieltä ei saa yhtään näytteitä!!! Kukaan ei myöskään kysynyt tarviinko apua, mutta ei Sepoissa ikinä. 😀

 2. Salka says: Vastaa

  Siis hetkonen, onko Tukholmassa kaksikin Seppoa? :O Mulla itselläni ostoslista taitaa kallistua Marc Jabobs/Nars-linjalle, ehkä 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Aa, sori, ei oo! Mennään siis myös Täbyn Seppoon ton Tukholman lisäks! 🙂

   Ja joo, Marc Jacobsilta ja Narsilta löytyis pari himotusta myös… 😀

 3. Jos ei Alchemist pääse lopulta kunnon käytölle, niin mä voin sit ostaa sen sulta pois ;))

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha hyvä tietää! Hyvä et ostin sen Barcelonasta (vaikka Barcelonan Seppo on PALJON Täbyä kalliimpi!!!), koska ainakaan tuol Täbyn Sepos ei ollu!

 4. Zzetah says: Vastaa

  Hei, hei, hei! Ootko kirjoitellut siitä KvD:n mattapunasta? Onko se hyvä? :))

  1. Kissis says: Vastaa

   No en oo! Pitäis! On kyllä hyvä, valitsin vaan itselleni ehkä vähän liian epämukavan sävyn… mut teen jonkun KvD-postauksen pian!!

Vastaa