Vikan aamun fiilikset

Kerta jugurttikuvakiellon päälle! Nyt on parhaillaan menossa viimeinen työaamu ennen lomaa, huomenna olen jo vapaalla. Eli JES JES JES! Helvetinmoinen kiire tulee olemaan koko päivän (on tosin ollut koko viikon), sillä aion livistää puoli kolmen maissa kodin (lue: Reiskan) kautta Nälkäpeli-leffan ennakkonäytökseen. Ja töitä todellakin vielä riittää. Ei siis olis tässä kyllä aikaa blogiaan päivitellä, mutta pakko se nyt vaan on vähän jakaa olotilojaan teille.

Minulle lähetettiin töihin tällainen kuvassa näkyvä LASTEN LELU, joku palikkapeli on olevinaan. Liekö jotain vidduilua se.

Aamutoimet hoituivat tänään mukavan nopeasti, sillä kävin eilen kampaajalla ja eipähän tarvinnut tänään hiuksiaan pahemmin väkertää. Raitoja laitettiin ja tulos on huomattavasti vaaleampi, eli sitä mitä toivoinkin. Paikalla oli hiusvärikouluttaja, sillä vakkarikampaamoni saattaa olla siirtymässä täysin ammoniakittomiin hiusväreihin. Värejä siis testattiin ekspertin avustuksella. Nämä värit eivät haise miltään, sopivat useimmille väriallergikoille ja ovat muutenkin parempaa kamaa. Ja sen kyllä heti huomasi: mulla yleensä kutisee päänahka pari päivää kampaamovärjäyksestä ja nyt ei mitään! Kivaa! Toivottavasti kampaamo ottaa nämä omikseen. Vierustovereita vilkuillessani värjäystulokset olivat sitäpaitsi tosi upeita.

Sain työkaverilta Guessin uuden Seductive-hajuveden. Epäilin tämän olevan liian teinituoksu, mutta tykkään tästä ylläripaljon. Olen huono käyttämään hajuvesiä, en muista enkä jaksa ja harvoista edes pidän, mutta tätä olen nyt jo parina aamuna suihkinut, tänäänkin siis.

Tällaista nyt. Väsyttää, mutta hyvä meininki! Ja nyt täysillä töiden kimppuun!

P.S. Huomenna puoliltapäivin kotiimme saapuu jotain ihanaa!!!! Hihihii!

6 Comment

 1. Pidähän nuo ”vidduilupalikat” visusti tallessa, ne on todellinen nostalgiapläjäys.
  PikkuTylyllä oli tuollaset aikonaan ja olen etsinyt kissojen ja koirien kera omille pennuille..eli jos joku tietää mistä saa niin tietoa tulemaan, kiitos!
  Peeäs:tulooko pesumasiina?

  1. Haha, hyvä tietää! 😀 Näitä saa http://www.suwem.fi, toimitusmaksu huikeat 25 euroa + nämä kyseiset palikat maksavat 15 euroa.

   Ja EN PALJASTA KU VASTA HUOMENNA! 😀

  2. Kallista toimitusta,liekö kultakääreisiin pakattu??Antaapi olla..Ehkäpä jostain löytyisi hieman inhimillisemmin toimituskuluin =)
   Sun vidduilus oli päivän valopilkahdus kuitenkin Tylylle, nyt kun tietää että palikoita vielä olemassa <3

  3. Nojoo, mutta ymmärtääkseni se on vakio 25 euroa, tilaat sitten mitä vaan.

 2. Ammoniakiton hiusväri kuulostaa hyvälle! Hyvältä näyttää myös lopputulos hiuksissasi.

  Kun nyt tuohon jogurttilinjalle menit niin sainpa minäkin viimein maistettua sitä vadelmamarenki -jogurttia. Oli pieni pettymys, maistui sinänsä ihan hyvällä (samalle kuin Kalinka -kerrosjogurtti olikohan vadelmamustikka?) mutta marenkia en kyllä maistanut. Plussaa kuitenkin laktoosittomuudesta 🙂

  1. Joo no taisin mainitakin, että marenki nyt ei siinä varsinaisesti marengilta maistu, mutta tekee siitä mukavan pehmeetä. Laktoosittomuus on suuri plussa, maitovammanen kun olen.

Vastaa