ROCK YOUR HAIR

Sanokaapa nyt likat siellä ihan rehellisesti, että voiko muka enää olla namumpaa!!?? EI VOI! EI MITENKÄÄN VOI!! Nämä putelit olivat mulle sitä kuuluisaa rakkautta ensisilmäyksellä. Katsokaa mikä skitsomakee väri, mikä design! Sisältö on aina tärkein, mutta näiden suhteen…no, on sekin toki tärkeä.

Sain testiin nämä Michael O’Rourken Rock Your Hair -hiustuotteet ja kokeilin kaikkia ihan heti. (Alma ei kokeillut, vaikka niitä kovasti nuuhkikin.)

Tuotteet lupaavat mahtavaa tuuheutta hiuksiin. Teininä olin ihan hulluna kaikkiin tuuheuttaviin hiustuotteisiin ja uskon niihin toki edelleenkin, kyllä sellaiset vaan toimivat paremmin kuin perusshampoot ja muut. Mutta jotenkin viime vuosina olen vähän luovuttanut tuuhean tukan suhteen, enkä oikein edes tiedä miksi. Nämä testiin saatuani mietinkin, että tätä taas jatkossakin mulle kiitos.

Sain siis sarjan shampoon, hoitoaineen, hiuksiin jätettävän hoitoaineen, hiuspuuterin, tyvivaahdon ja hiuslakan. Kampaamoista näitä saa ostettua 20-26 euron kappalehintaan ja herra O’Rourke lahjoittaa osan myyntivoitosta hyväksikäytettyjen ja pahoinpideltyjen naisten järjestöille. Sexy Hair -tuotesarjan varmasti suurin osa teistä tietääkin ja tämä sama heppu on siis näiden molempien takana.

Ja näitä on kyllä kaikkia ilo käyttää. Shampoo ja hoitsikka ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia ja molemmat todella hyviä. Koska omistan ziljoonasti värjätyt, karheat ja kuivat hiuslatvat, hiuksiin jätettävä hoitoaine on lähes pakollinen ja tämän sarjan hiuksiin jätettävä hoitsikka kosteuttaa mukavasti eikä todellakaan latista. Ja suihke tulee pullosta tosi tasaisesti ja kevyesti, monien vastaavien suihke tulee liian klöntteinä.

Paras tuote tästä sarjasta on kuitenkin ehdottomasti Size matters -tyvivaahto, joka antaa kyllä aivan mielettömästi volyymia! Suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen hiustenkuivaajan käyttöä. Jos tällä ei saa tuuheutta niin ei sitten oikeasti millään. Ja jos kuivaamisen jälkeen laittaa vielä Bombshell-hiuspuuteria, ei vois enää enempää volyymia edes toivoa. Tämä on muuten ensimmäinen hiuspuuteri, johon olen täysin, erittäin tyytyväinen (ja monia on tullut kokeiltua). Ei mähmää hiuksia ja puuteria tulee just sopivasti putelia kevyesti heilauttamalla.

Edes hiuslakasta en valitettavasti keksi mitään huonoa sanottavaa, vaikka olen todella vaativainen, mitä tulee mun hiuslakkaan. Mulla on paljon huitulahiuksia, joten tarvitsen oikeasti vahvaa pitoa lakalta, ettei ne lentele ympäriinsä. Tämä Spray it hard -lakka on todella hyvä.

Ulkonäöstä vois ehkä kuvitella, että näissä on tosi imelä, karkkimainen tuoksu, mutta ei todellakaan ole! Tuoksu on aika mieto mutta hyvä, ei yhtään äklö. Vois mun puolesta olla makeampikin, mutta sitten kyllä jakais vahvasti mielipiteetkin. Tosin, varmasti ulkonäkökin näin tekee…

Vai mitä? Mitä tykkäätte? Oletteko nähneet näitä kampaajalla? Sopisivatko teidän kylppäriin?

25 Comment

 1. Uuuuuh! <3 Paitsi että näyttää namulta, myös kuulostaa hyvältä! Määkin haluun ison tukan!! 🙂

 2. Vau! Noita olis enemmän ku ilo käyttää, harmi ettei budjetti veny tollasiin hankintoihin 🙁

  1. Ei ois ollut mullakaan varaa näitä ostaa, kuten ei muutenkaan mitään kampaamotuotteita. Enkä olis kyllä kaikkia tietenkään ostanutkaan, mutta ainakin tuota tyvivaahtoa voi kyllä lämpimästi suositella, jos yksi pitäisi valita.

 3. Ilona says: Vastaa

  NUO PULLOT,EN VAAN KESTÄ. <3

  1. Hahah 😀

 4. Wau, shokeeraavan mageet. Pakko päästä kokeilemaan.:)

 5. jännän muotoisia ja näköisiä pulloja, ihania!! ^^

 6. Nää on kyllä mainioita tuotteita, ihan yllätyin kuinka hyviä loppujenlopuksi 😀

  1. No mäkin yllätyin. Ulkonäöllisistä syistä kun näihin ihastuin. 😀

 7. eekku says: Vastaa

  Wautsi mitä tuotteita oot saanut testiin ja upeat pakkaukset kyllä =)

 8. Anonymous says: Vastaa

  Naiset ne jaksaa vouhottaa kaikista purnukoista. 😀

  1. Niin!

 9. OIJOIJOI!!! <3

  Varsinkin tuo tyvivaahto.. *must have*

  1. Ihan huippu!!!

 10. Ooo! Ois ihan mun näköset putelit. Jonain päivänä (kun oon rikas) koristelen kylppärin noilla. 😀

  1. 😀 😀

 11. Salla says: Vastaa

  Mää haluan ton tyvivaahdon!! Miltä se tuoksuu? Entä tuoksuuko hiuspuuteri miltään? Tahtoo. 🙂

  1. Nii haista sit lauantaina! 😀

  2. Tuoksuu hiuspuuterikin, mutta sopivasti vaan 🙂

 12. Ruu says: Vastaa

  Oiskin varaa, eli testaamatta jää ainakin toistaiseksi 🙂 ja onhan nuo ihan söpöt, voin kuvitella että jos nuo tulis kylppäriin, niin miehekkeen kommentti olis lähellä tätä ”!voi vmp taas kaapit täynnä!” 😀

  1. Hehe, arvaa onks meillä…

 13. Satu says: Vastaa

  Tahtoo noita kylpyammeen reunalle! 😀

  1. Komian näkösiä ovat kyllä 🙂

 14. Kunnon barbie-sarja. 😀 Timangit menee ehkä vähän yli, mutta muuten sait kyllä ylipuhuttua! Kuulostaa aika hyvältä.. Olisin kyllä odottanut, että karkkituoksua, tai kukkasta sieltä purnukasta paljastuu. heh.

  1. Jep, mustakin noi timantit menee pikkasen yli, mutta ei häiritsevästi kuitenkaan! 😀 Mäkin ootin karkkia, mut ei.

Vastaa