La Muerte Inkissä

Lyhyt tatskahistoriani lyhyesti: Ensimmäisen tatuoinnin otin kymmenen vuotta sitten Blue Dragon Tattoossa, siivekäs merihevonen vasempaan jalkaan. Nyt se on jo aika haalistunut ja olen miettinyt jotain peittokuvaa päälle, mutta toisaalta…kai näissä tatuoinneissa kuitenkin jotain muistojakin aina mukana on. Toisen tatuointini, sulan käteen, otin Intiassa hetken päähänpistosta kaksi vuotta sitten (postaus löytyy täältä), jota paranneltiin myöhemmin Liskogalleriassa (postaus siitäkin täällä). Kolmas oli myös ex tempore, pieni hauska sydän nilkkaan pari kuukautta sitten Tattoo Helsingissä walk-in -päivänä (täältä löytyy, vitsi kun tää blogi on kätevä).

Neljännen, isoimman tatuointini otin eilen La Muerte Inkissä ja eipähän tarvitse enää muualla käydäkään. Varasin ajan Sannalle jo viime kesänä ja siitä lähtien olen varmasti joka päivä tuskaillut, että OLISPA JO SE PÄIVÄ. Ja jännitti! En jännittänyt tatuointikipua, vaan itse kuvaa. Olin laittanut sähköpostitse vaan jotain pientä toivomusta, mutta periaatteessa annoin vapaat kädet. Sannan portfolio oli niin vakuuttava ja pidin jokaisesta siellä olevasta työstä, joten periaatteessa olin luottavaisin mielin. Mutta olen tosi paljon arkaillut olkavarsien tatuoimista, kuvan pitäisi olla ihan todella hyvä!

 

Tatuointistudio oli ilahduttavan valoisa, iso, siisti ja asiallinen. Tatuointiartisteja ovat Sanna ja Kimmo Angervaniva, sekä satunnaiset lyhyempiaikaiset vierailijat. Menin paikalle klo 12 ja lähdin klo 20 aikoihin, joten kauan siinä meni, mutta oli sen arvoistakin. Taukoja ei montaa pidetty ja nekin lyhyitä, mutta tykkäsin kovasti, että saatiin kuva kerralla valmiiksi. Ja arvostin suuresti, että jokaisen tatskatuolin edestä löytyi oma televisio, sillä vaikka en päiväsajan ohjelmatarjonnasta niin suuresti välittänytkään (ruokaa, ruokaa, lisää ruokaa), olen tatuoitaessa vähän huono keskustelija ja aika meni mukavasti kanavasurffaillessa.

Ja se kuva, se oli aivan täydellinen. En olisi voinut toivoa mitään upeampaa. Se oli just mun näköinen, ihan mun juttu. Kaikkien muiden tatuointieni jälkeen on nopeasti tullut se fiilis, että kannattikohan tää oikeasti, ja on ihan pienesti (tai suuresti) kaduttanutkin, mutta nyt en ois millään malttanut olla katselematta lopputulosta. Niin magee!!!

Lupaan, että laitan tänne jossain vaiheessa kunnon kuvaa valmiista tatuoinnista. Varasin jo seuraavan ajan Sannalle loppuvuoteen, jos tällä kertaa vuorostaan selkä saisi vähän väriä…hihii. Eli taas on jotain odotettavaa!

Jos tatuoinnin ottaminen on mielessä, en voi kuin suositella La Muerte Inkiä. Sinne vaan menkää, neulan alle!

Ja hei kertokaas, kenellä siellä on tatskasuunnitelmia? Miten nää muerte -ja sokerikallokuvat iskee teihin?

38 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  OOIIII niin nätti! <3 Sugarskullit ja muut iskee ja kovaa! Iteltä löytyy sugarskulli tuosta käsivarresta ja se on iiiihana.

  Kesäkuussa ottamaan muotokuvatatskaa mun ensimmäisestä kissasta. :’)

  1. Mä luulen, että mä jätän kissa-aiheen rauhaan! 😀

 2. näyttää mageelta! *_*

  1. Jooo!

 3. Oijoi, näyttää ihanalta! Mä niiiiiin haluaisin jonkun kallokuvan, mut en uskalla ottaa värillistä kuvaa (allergioiden takia) ja ei ne mustavalkosena oo yhtään niin kivoja :/

  1. Noooo, voi ne mustavalkosinakin toimia!

 4. eekku says: Vastaa

  Upea tatska =)
  Mulla ei kestäis kipukynnys ottaa varmaan mitään

  1. Höh, äläs sano!

  2. eekku says: Vastaa

   Nii eihän tota tiiä enne ku kokeilee =)

 5. nea says: Vastaa

  Mun sanat ”en ikinä ota tautointia enkä kissaa” on säännöllisesti sun kanssa kovalla koetuksella 😛 Superupee! <3

  1. Hehee, sun pitää tulla kattoo valmista!

 6. No, onhan tässä ollut suunnitelma jo vaikka kuinka kauan, mutku pyörryin ekalla kerralla, niin meinaa olla hitonlainen kynnys varata uusi aika…

  1. Höh 🙁

 7. Wau, näyttää ihan hemmetin makeelta!

  1. Se on! Ootas ku näät kuvan valmiista. 🙂

 8. Näyttää kyllä jo tuossa upealta! Mulla on nyt ekan kuvan jälkeen myös villejä suunnitelmia tulevalla, sopivaa tekijää en vaan vielä ole löytänyt.

  1. Joo, kyllä näihin koukkuun jää. 🙂

  2. Mä muuten taisin kanssa bongata tuolta tekijän seuraavalle kuvalle 😉

  3. Siistii! 🙂

 9. Ruu says: Vastaa

  Oi toi näyttää ihanalta, mulla on jo kaks vuotta viimeisimmästä kuvasta 🙁 (no joo on mulla liki neljäsosa kropasta jo musteenpeitossa, ettei kiire hyväksi siinäkään 😀 )

  1. 😀

 10. Ruusa says: Vastaa

  Hyvältä näyttää tuo vaihekuva. 🙂 Vähän olen miettinyt, että voisi ottaa teatterimaskit sugarskull-hengessä, mutta jonossa on niin paljon huikeita tatuointi-ideoita, että katsoo nyt. Onneksi aikaa ja ihoa riittää!
  Varmaa on, että otan tässä keväällä pari pienempää kuvaa, Smaug-lohikäärmeen ja Muumien näkymättömän lapsen. Ja kesällä olisi tarkoitus ottaa sarjakuvahenkinen muotokuva kissastani. 🙂

  1. Kai siitä tulee näkymätön tatuointi? 😮 😀

 11. Jonna says: Vastaa

  Ihana kuva! Ja just ite kävin Sannalla ottamassa kuvan reilu viikko sitten ja oon täysin tyytyväinen 🙂 muualla en enää käy!

  1. Jee! Sama mulla. 😀

  1. :)))

 12. Hienolta näyttää! Muertet ja sokerikallot miellyttää omaakin silmää kovasti. 🙂

  1. Joo ne on kovin hienoja 🙂

 13. Anonymous says: Vastaa

  Tuo keskeneräinenkin kuva näyttää todella hyvältä! Lopputulos on varmasti upea 🙂 Ja Alma-kissa on niin hurmaava <3 On ollut kiva lukea, että kisut ovat tulleet hyvin toimeen. Kissakuume kasvaa… Saisinkohan vuokranantajan kanssa neuvoteltua, että kissa saisi tulla asuntoon. On ollut jo kauan lemmikin hankinta mielessä.

  1. Hih, on se kyllä aina tosi helpottavaa, kun kaikki on mennyt kissojen suhteen niin hyvin. Ja ehdottomasti suosittelen neuvottelua! Kissat on parhaita!

 14. Niina says: Vastaa

  Siis vau, niin hieno! Ihan turhaan taisit jännittää. 😉

 15. Onpa hieno! Mun suhde tatuointeihin on se, että ihailen lähinnä muiden kuvia. Joskus olen jopa suunnitellut jotain tatskaa itselleni puoli tosissani, mutta olen vähän sellainen erilainen nuori ja pidän ihoni blancona 🙂

 16. Ompa tosiaan hieno kuva!

 17. Ompa tosiaan hieno kuva!

 18. Oi tuosta tulee (tai tuli..) varmasti ihan törkeän hieno!! :))

 19. Oi oi oi ..nyt on kyllä upea kuva :)!!! Näytähhän , kun saat parantumaan :)!!!

 20. Myy says: Vastaa

  Vau! <3

  Mä kovasti odottelen, että joskus syksyllä pääsen taas penkkiin!

Vastaa