Perkuleen pesukone

No näin siinä sitten kävi, että meidän pyykinpesukone hajosi, tietenkin sopivasti tälleen muutama kuukausi ennen muuttoa. Onhan se kiukutellut jo pari vuotta, mutta nyt miehellä meni hermot eikä kuulemma enää jaksa kikkailla sen kanssa. Ei enää poistu vesi masiinasta. Onhan se jo aika vanhakin (?), tuli meille käytettynä kahdeksan vuotta sitten. Joskus ikuisuus sitten hehkutin täällä blogissani, että uuteen asuntoon kyllä hommaan Smegin pyykinpesukoneen sekä jääkaapin ja voin iloisena ja ylpeänä ilmoittaa, että NE ON NYT TILATTU. Virosta menin ne ostamaan kun säästö on sen verran suurempi. Mutta niinpä on toimitusaikakin: ainakin 10 viikkoa! Ja molemmat toimitetaan tänne nykyiseen kämppään, mikä nyt ei tietenkään etenkään jääkaapin suhteen ollut todellakaan tarkoitus (mutta sepä sattui olemaan sopivasti yli 400 euron alennuksessa…!) Olen silti näiden hankintojen jälkeen sen verran peeaa, että tulen ehkä Intian reissun ajan nukkumaan jossain katuojassa…(mutta sehän on siellä ihan normaalia!?)

Kahdeksan vuotta tullut siis täällä asuttua ja viime joulukuussa tipahti tuollainen yllä oleva lappunen luukusta. Tuli muuten täytenä yllätyksenä, että täällä on joku pesutupa! Laitoin sähköpostia Kaisa Pyykköselle, että missäköhän se pirun pesutupa sijaitsee ja onko siellä nyt toimivaa pesukonetta. Vielä en ole vastausta saanut, joten pesetän pyykkini muualla. Jipii.

Mutta olen kyllä maailman onnellisin tyttö, kun ne Smegit viimeinkin luokseni saapuvat, hihhei!

Kodinkonevastoinkäymisiä muilla? Entäs kodinkonehaaveita?

6 Comment

 1. Keskimmäinen nimeni on kodinkonevastoinkäyntejä. Tosin yleensä tyhmyyttä vaan. Mutta kun muutin mammalta Puksusta pois Hertsikaan, roudasin aina pyykit mammalle pesuun (pesin toki itse). Kamat IKEA pussiin, hyppäsin bussiin ja roudasin – ja sitten roudasin muuten takas myös.

  Ai miksi? En uskaltanut mennä pesemään pesutupaan. Ai että kuinka kauan jaksoin tuota roudaamista? Vuoden.

  1. Mua ahdistaa tää pari kuukauttakin. 😀

 2. Mohn says: Vastaa

  Ei ole ollut onneksi pahemmin vastoinkäymisiä. ”kop,kop,kop” Ellei sitten laske vastoinkäymiseksi, että meidän pesukone repii kankaita. ;-( Ei onneksi jatkuvasti eikä kaikista pyykeistä mutta onhan sekin ärsyttävää, että silloin tällöin saa ripustaa rei’ittyneitä pyyhkeitä ja lakanoita ja toisinaan myös vaatteita kuivumaan. Mur.

  Blogissani on pari haastetta jaossa jos kiinnostaa etkä ole niitä jo aikaisemmin tehnyt. Jos ei kiinnosta niin unohda mitä juuri luit! 😉

  1. No aika pepusta tommonen!

   Käyn vilkuilemassa!

 3. HANI says: Vastaa

  meilläki sattu viime vuoden maalis-huhtikuussa siten,että taloyhtiön pesukone kuoli. asukkaat soitteli vuorotellen huoltomiehelle että pesukone pitäis korjata. Ja korjattiin. No eipä toiminut. Soitettiin-korjattiin (huom. ”korjattiin”)- ei toiminut. Meni siinä muutama viikko ja ite kävin sukulaisilla pesemässä pyykkini. Mukavaa. Soittelin taas huoltomiehille ja sain kuulla, että taloyhtiö onkin kilpailuttanut firmat että kuka myy halvimman koneen. Se riitti mulle, menin kauppaan ja ostin oman koneen, paskat taloyhtiön paskakoneesta 😀 kilometrikommentti, anteeksi siitä 😀

  1. Joo mulla on aina ollut oma pesukone, taisi mennä vaihdossa aikoinaan… ylimääräiseen DVD-soittimeen. 😛 Ja käytettynä tosiaan tuli, mutta suht uutena.

Vastaa