Uusi kirjahankinta, kiitos teidän!

Hihii! Kiitos vaan kovasti kaikille, jotka tätä kirjaa mulle suosittelivat tämän postauksen yhteydessä! Kovakantinen oli päässyt loppumaan kokonaan Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta, mutta pokkarina löytyi ja sehän passaa, on nimittäin halvempikin. Tämänkin joutui tilaamaan, mutta parissa päivässähän se tuli. Vähän tuossa jo selailin, vaikuttaa erittäinkin mua kiinnostavalta tarinalta!

Jonkin aikaa tämä saa kyllä vielä odottaa, sillä muutaman kirjaston kirjan joutuu lukaisemaan ensin! Mutta yritän päästä tähän käsiksi mahd. pian! Ja sit pitääkin vissiin nähdä se leffa…

Haluaako joku vielä hehkuttaa tätä? Ja onko joku nähnyt kirjasta tehdyn elokuvan?

18 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hyii, kuka tuota nyt on mennyt suosittelemaan? Luin kirjan kyllä aikoinaan loppuun, kun halusin tietää miten kirja loppuu, mutta… Ällöttävä, kaamea ja huono. Itse suosittelen Kingin uusinta Kuvun Alla, 1115 sivua tekstiä! Ei lopu kesken ja mielenkiintoinen aihe.

  -Nannah

  1. Hmm, ällöttävä? Kuulostaa heti tosi hyvältä. 😀

  2. Pyh, pieni ällöttävyys ei tee pahaa! Musta se kirja oli juurikin siksi aika huikea, koska kirjailija onnistui tuomaan sitä tietynlaista ällöttävyyttä/kammottavuutta tekstiin juurikin onnistuneesti!

   Mutta jee hyvä ostos, inkeri arvostaa! Pitää itsekin hankkia tämä, hehe, aiemmin vain kirjastosta lainaillut. Elokuvista olen nähnyt sekä ruotsi-, että jenkkiversion, josta ensin mainittu oli ainakin minusta parempi, joskin sekin jäi kirjaversion varjoon. Hirveästi kirjassa oli enemmän kerrottu asioita, ja enemmän siinä oli myös sitä ihan oikeaa kauhua ja pelottelua!

  3. Joo mua ei ällöttävyys ja kammottavuus haittaa yhtään! 😀 Oon tasan kerran elämässäni lukenut kirjan, josta mulla tuli aidosti paha olo! 😀 Joku kauhunovelleja sisältävä, joskus nuoruudessani.

  4. Mua itseasiassa ällötti lukea Lolitaa, kauhukirjallisuus ei niinkään, haha. Joku Edgar Allan Poe on ihan pala kaakkua Lolitan rinnalla!

 2. miu says: Vastaa

  olihan se vähä ällö joo mutta ite ainaki tykkäsin ku muutama vuos sitten sen lukasin ! 🙂

  1. Jes! 🙂

 3. Elisa says: Vastaa

  Saat lukea mun kandin tästä sitten 😀 Eli kirjasta tykkäsin, kuten tiedät.

  Leffa seuraili aika tarkkaan kirjaa ja oli kiva katsoa sitä, ei tullut semmosta ”kirja oli niiiiin paljon parempi”-fiilistä.

  1. Heh. 😀 Pitää siis tosiaan nähdä leffakin!

  2. Vitsit miten mahtavaa että joku tekee kandin ko. kirjasta. Saisinpa mäkin lukea sen kandin! :0

 4. Jenna says: Vastaa

  Mä tykkäsin tosta kirjasta ihan sikana 🙂 ihan erilainen ku mitä luulin. Odotin jotain Twilightin tyylistä diipadaapaa mut pääsin yllättymää positiivisesti! Just sopivan kieroutunu ja omituinen ainaki mun makuun. Ja vähän romanttinenki!

  1. Hienoo! 🙂

 5. Heh, pakko nyt kommentoida oikein urakalla kun kerrankin makuun pääsin, mutta lainasin vahingossa kirjastosta Richard Mathesonin ”Olen legenda” -nimisen kirjan. Kiinnosti lähinnä nimensä takia (aka ”hei oon nähny samannimisen leffan, sen sen sen missoli Will Smith!”) ja takakannessa julistettiin, että vampyyrejahan nää. Tuo ko. kirja on kirjoitettu 1954, eli tuossa oikein mässäillään valkosipulilla ja puuvaarnoilla, mutta on tuo silti aika sympaattinen ollut, haha!

  1. Vahingossa. 😀 En oo nähny ees leffaa, inhoon Will Smithiä! 😀

  2. Tiedän tunteen! Oli se leffaki ok, mutta kirja osoittautui aika hyväksi, vaikka aluksi koko se vouhkaus valkosipulista sun muusta ärsytti. Loppuratkaisu miellytti, kannattaa vilkaista! (Kirja siis, ei leffa!)

  3. Heh, mä just Makuunin sivuilta huomasin, että se leffakin ois sieltä saatavissa. 🙂

 6. jessi says: Vastaa

  Mua piti suostutella pari vuotta ennenkuin sain aikaseksi hankittua tuon kirjan. Luinkin sen sitten kahdessa päivässä, hitto kun piti käydä töissä siinä välillä!
  Kirjan jälkeen leffa ei tietenkää ollu niin hyvä, tosin ruotsalainen oli parempi kuin jenkkiversio.

  Mutta siis kuuluu ehdottomasti top3:seen kirjoissani, aihepiiri oli niin laaja ja juoni kiehtova!

  1. En oo viel kerennyt lukemaan, kun tää lukemistahti nykyään on superkuivien silmien takia vähän hidasta…Mut hienoa, odotan innolla, et pääsen pian alottamaan!

Vastaa