Menen ennustajalle

Viimeisen puolen vuoden aikana mun elämään on mahtunut paljon kaikenlaista ja loppuvuodesta ei kyllä välttämättä tule yhtään sen rauhallisempi. Ero, uusi suhde, muutto, uusi perheenjäsen. Mitä vielä?

Kun työkaverit alkoivat puhumaan jo ennestään päteväksi koetun ennustajanaikkosen tilaamisesta Helsinkiin ennustamaan, annoin juttujen mennä toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. En vain ollut mitenkään kiinnostunut, enkä tiedä uskonko edes näihin juttuihin. Tänään aamukahvilla nämä samaiset naiset voivottelivat, kun vielä kymmenes osallistuja puuttuu, että ryhmä olisi kasassa. En yhtään tiedä mikä muhun meni, oliko kenties joku sekoittanut aamukahviini jotain, kun kuulin itseni sanomassa, että minäpä osallistun myös. Ja luvattu mikä luvattu, kahden viikon päästä on noin tunnin pituinen, yksityinen aika ennustajalle. Voi tervemorjens.

En kyllä yhtään tiedä, mitä mun pitäis tältä selvänäkijältä kysyä, mitä haluan edes tietää. Ja pääsisinkö jotenkin tästä hieman negatiivisesta ennakkoasenteestani eroon ennen ennustusaikaani. Yritän ehkä ottaa tämän reippaasti vain uutena kokemuksena. Tunnin face-to-face -sessio maksaa 50 euroa, joten auta armias, jos siitä ei tule edes kiinnostavaa! Mitään kortteja tai muitakaan välineitä ei ole käytössä, tämä ennustaja kuulemma vain katsoo silmiin ja alkaa puhua.

Onko joku blogini lukijoista ollut ennustajalla, millaista oli? Tai mitä ajattelette aiheesta ylipäänsä, menisittekö, miksi, miksi ei? Mitä kysyisitte? Vinkkejä, neuvoja?

33 Comment

 1. Elisa says: Vastaa

  Mä luulen, että ennustajia on yhtä paljon kuin ihmisiä noin muutenkin, eli vähän eri toimintatavat jokaisella. Mutta luulen kanssa, että ennustaminen perustuu pitkälti vastapuolen eleiden ja ilmeiden lukemiseen. Harjoittelulla näkee helposti, milloin alkaa mennä oikeaan suuntaan ja milloin ei, vaikka ”asiakas” ei sanoisi juuta eikä jaata. Käsittääkseni eivät anna mitään tarkkoja ”tämä tulee tapahtumaan”-ennusteita, vaan pikemminkin ”uudessa suhteessasi tulee olemaan haasteita” ja ne on vähän sellasia, että itsekin tietää niiden olevan tulossa. Ehkä ennustajat vaan sanoo mitä asiakas tahtoo kuulla, dunno 🙂

  Mut avoimin mielin kuitenkin matkaan vaan! 🙂 Odotan innolla postausta asiasta.

  1. Juu postaus on ehdottomasti tästä tulossa, sen voin luvata! 😀

   Mä luulen olevani aika eleetön ja ilmeetön tarpeen tullen, eli uskoisin, että olen vaikea tapaus. 😀

   Niin, tai sitten on tietenkin se, että niiden ennustusten mukaan alkaa elämään ja näkemään väkisinkin sanottuja asioita. Hmm. Ja kaikenlaista ympäripyöreetä nyt voi kenestä vaan sanoa!

 2. Mä ennustan että talventulo yllättää taas eteläisen suomen autoilijat ja meidän kaikkien elämässä on tulevaisuudessa niin ylä- kuin alamäkiäkin.

  En maksaisi kenenkään ”ennustuksista”.
  Ruumiinkieltä,elehdintää voi opetella lukemaan,ihmisen voi huijata helposti ”puhumaan liikaa” ja ympäripyöreästä pystyy oikein muotoiltuna tekemään hyvin yksityiskohtaista ja henkilökohtaista.

  Jokaisella onneksi tässäkin asiassa oma vapaus mennä tai ei.
  Hauskaa sessiota.

  1. Haha, perus-Tyly! 😀

 3. Nina says: Vastaa

  Mä kyllä voisin mennä ennustajalle! En ole ihan varma uskoisinko vai en, luultavasti sen näkisi sitten vasta paikan päällä. En ole kuitenkaan erityisen skeptinenkään, lähinnä kiinnostunut 🙂

  Ja oon eri mieltä siitä että ennustaminen perustuisi vastapuolen eleiden tai ilmeiden lukemiseen, koska esim. mun tuttu on soittanut ennustajalle ja se on kertonut puhelimessa sellaisia juttuja että huhhuh. Mutta tapansa varmaan jokaisella, kuten sanottua 🙂

  Mutta joo, kiehtovaa!

  1. Joo onhan noita juttuja kyllä kuullut. Mutta en vaan oikein tiedä, uskonko…onko sit kuitenkin luvassa tosi ympäripyöreetä juttua. Saa nähdä.

 4. Mä en ikinä menis, vaikka joku maksaisi mulle (tai ehkä.. ehkä silloin…) Ehkä siksi, koska mun mielestä elämä on vaan sattumaa.. Enkä mä usko ennustuksiin tai mihinkään muuhun huuhaaseen. Oon liian rationaalinen – ainoa mihin uskon on tiede. Jos ei mitään voi tieteellisesti todistaa, mä en usko. Ikuinen pessimisti on puhunut.

  1. Mä en kyllä edes tiedä, mihin uskon!

 5. Ehdottomasti menisin! Olen sen verran utelias, haluaisin kuulla mitä ennustaja keksii. En usko uskovani. Ehkä. Ehkä uskoisin ennustuksen jälkeen 😀
  Kaveri kävi ja sano että oli kyllä jännä ja tarkkanäköinen tyyppi. Kokemuksena rahan arvoinen.

  1. Uutena kokemuksena sen aion ottaakin!

 6. bubbs says: Vastaa

  Meillä oli duunin pikkujouluihin viime vuonna pestattu ehta ennustaja, jolla halukkaat saivat käydä kuulemassa kohtalonsa. Kun tämä ohjelmanumero jossain vaiheessa iltaa selvisi (meillä pikkujoulut ovat kokonaisuudessaan aina yllätyskekkerit, järjestäjiä lukuunottamatta kukaan ei saa tietää ohjelmaa tai sen osia etukäteen), loppui minulta kyllä hyvin alkanut viinin kiskominen kuin seinään, alkoi jännittää ihan sairaasti. Vaikken mitenkään vilpittömästi tällaiseen touhuun uskokaan.

  Ennustukset olivat aika ympäripyöreitä, mutta ainakin toistaiseksi ovat kyllä pitäneet täysin paikkansa. Kertoi hän minulle mm. erään vuosia piinanneen ihmissuhdeselkkauksen olevan vihdoin loppu, ja niin on ollut, ja parisuhteelleni hän lupasi hyvää, ja niin on ollut. Kylläpä hän myös sanoi aistivansa minussa ihan selkeitä skillssejä henkimaailman yhteydenpitoon omatoimisestikin! Se ei ole vielä toteutunut, odottelen tässä, milloin alkaa kummitukset kuiskia.

  Joka tapauksessa aika hyvä pikkujoulun ohjelmanumero mielestäni! Sopivan hömppää ja sopivan outoa, ja jotain, mitä ei ehkä itse tulisi muuten kokeiltua ikinä.

  1. Hui, toivottavasti multa ei mitään tommosta löydy 😮 Mitään pelottavaa ei kuulemma kuitenkaan ole luvassa, eli mistään kuolemisjutuista ei pitäisi olla puhetta!

 7. Liina says: Vastaa

  Oho, aika jännää! Omassa elämässäkin kun on muutosta riittänyt niin kiinnostelisi huvikseen kokeilla jotain tuollasta. Vaikken vamaan viittäkymppiä raaskisi käyttää…

  Itse asiassa eräs tuttava kertoi että hänelle tehtiin yli 20 v sitten sellainen ”elämänkartta” jonkun astrologin toimesta, ja lähes jokainen juttu siinä on pitänyt paikkansa, mm. lasten sukupuolta ja aviopuolison ammattia myöten. Ne ei kuitenkaan ole varmaan sellasia juttuja joita voisi toisen alitajuntaisista eleistä lukea jos on nuori yksinelävä nainen. Mutta onhan niissäkin mahdollista osua vaan tuurilla oikeaan ja ehkä sitä jopa sitten vähän elää sen mukaan että odottaa jotain tiettyä tapahtuvaksi ja siten vaikuttaa siihen.. en tiä? Postausta odotellessa!

  PS. Sun otsikointi on jotenkin ihanaa, kun niissä on ainakin mun korvaan usein sellainen sävy että onkohan nyt oikeasti tästä asiasta kyse vai onko se joku intertekstuaalinen viittaus tai sanonta tai mitä vaan 😀

  1. Aluksi tuon piti maksaa 70 euroa, joten ei toi 50 euroa sen jälkeen niin kirpase! 😀 Noi elämänkartat on kyllä mielenkiintosia kans!

   Hehe, yritän aina keksiä otsikot mahdollisimman nopeasti, ettei niitä tule mietittyä ihan liikaa, ovat vaikeita. 😀

 8. Othel says: Vastaa

  Blondit vauhdissa?

  1. Näin o!

 9. Äitini on käynyt eräällä ennustajalla jo monia monia kertoja. Kaipa kaikilla on omat tapansa, mutta tämä täti ennustaa korteilla. Itse olen käynyt kerran. Tiesihän se, eihän mun elämässä paljoa tapahdu, mutta kyllä kaikki ne pienetkin kertoi. Äidilleni tapahtuu suuremmassa kaavassa kaikkea ja on ihan oikeasti tiennyt Kaiken. Tiennyt asioita jotka eivät juuri sillä hetkellä ole ajankohtaisia, mutta toteutuneet myöhemmin. Eikä niitä ole ennustuksen takia päätetty, elämä vain kääntynyt siihen suuntaan.

  Äidille on kertoi viimeksi että mulle pitäisi tulla joku, joka veisi jalat altanut, mutta peruspessimistinä en ihan usko. Mutta voipi olla että joku kaunis päivä perun sanani 😉

  1. Huh, toivottavasti tästä ei tuu mulla mikään tapa! 😀

 10. nea says: Vastaa

  Tottakai menisin, koska kaikki uuden kokeminen on musta lähtökohtaisesti kiinnostavaa 🙂 Puhutaan sitten mistä tahansa uskon asioista, Jumalasta tai ennustuksista, sillä ei välttämättä ole väliä, onko asia totta rationaalisessa mielessä, vai riittääkö se, mitä asiaan uskomisesta saa. Jos vaikka käy ennustajalla ja kuulee jotain, mikä herättää itsessä ajatuksia ja vaikka kehittää omaa ajattelua tavalla tai toisella, ei sillä lopulta ole mun mielestä väliä, oliko kyseessä eleiden ja ilmeiden vai tulevien asioiden lukemista 🙂 Jos lumelääke toimii, se toimii, ja mulle se riittää arvoksi aivan mainiosti. Oikein antoisaa sessiota!

  1. Niinpä, voihan sen noinkin ajatella. BB extran ennustaja oli kyllä kamala…ihan höpöhöpöä sen jutut! 😀

 11. nea says: Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 12. En usko ennustuksiin enkä maksaisi ennustajalle menosta omista rahoistani, mutta jos ilmaiseksi pääsisin sellaisella käymään niin menisin ilman muuta uteliaisuuttani, olisihan tuo varmasti aika jännittävä kokemus! Mielenkiinnolla odotan postaustasi aiheesta! 🙂

  1. Joo kyllä mäkin mietin että haluanko maksaakin tästä oikeasti jotain…näköjään sitten haluan. 😀

 13. Nonnu says: Vastaa

  Mua kiinnostaisi mennä, mutta en vaan uskalla! Pelkään, että sieltä tulee jotain ”kuolet huomenna”-tyylistä infoa 😀 Vaikka eihän ne vissiin tollaisia saa sanoa, vaikka ”näkisivätkin” jotain oikein pahaa.

  Mun äiti kävi joskus nuorena ennustajalla kun mä olin vasta muutaman vuoden ikäinen. Se eukko kertoi kyllä aika tarkkaan mitä oli ollut ja mitä piti tuleman. Se mitä piti tuleman, on toteutunut viimeistä piirtoa myöden. Se nainen on tosi kuuluisa selvännäkijä täällä Turussa ja mun äidin lisäksi siellä ovat käyneet muutkin mun tutut ja kaikki ovat tulleet sieltä ihan pää pyörällä ulos, ihmetelleen ääneen: mistä se voi tietää tuon kaiken… 😀

  Mua ei kirpois edes maksaa tuosta, eniten mua estelee se, etten halua kuulla ”saavani lisää haasteita” elämässäni, koska niitä tuntuu olleen tässä nyt jo hieman liikaa muutenkin 🙁

  Mutta mä hei haluan kuulla tästä sun reissusta kyllä kaiken! 🙂 Tosi kiva kun menet, ota vaan avoin mieli mukaan, saattaa olla hyväkin kokemus 🙂

  1. Ei siellä tommosia sanota juu, eikä varmasti tolleen tiedetäkään. 🙂 Lupaan kertoa kaiken! 😀

 14. You know who says: Vastaa

  Mentalist to the pentalist.

  1. Jep.

 15. Ns. Oikea ennustaja ei edes suostu kertomaan mistään kuolemisesta vaikka sellaista näkisi. Mun hyvä ystävä ja hänen äitinsä ja pari muuta ystävää on käyneet eräällä naisella jo vuosia. Ystävän äiti oli raskaana, mutta ei kertonut sitä tälle ennustajalle. Kysyi vain vaivihkaa, mahdollisista tulevista lapsista mutta ennustaja ei niitä nähnyt. Tuli keskenmeno. Voihan olla että se johtui stressistä tai voi olla että osui oikeaan. On osunut oikeaan hyvin monesti. Itsellänikin on kyseisen ennustajan numero puhelimessa mutten vielä ole uskaltanut soittaa.

  1. Petri says: Vastaa

   ”Oikea ennustaja” kuulostaa samalta kuin oikea joulupukki. 😛

 16. Tästä haluun kyllä niin kuulla kaiken sitten :)! Itse en ole käynyt, mutta yksi parhaista ystävistäni on ja se oli kyllä pelottavan oikeassa se täti.

  1. Mä lupaan kertoa kaiken 😛

 17. Niina says: Vastaa

  Minä olen käynyt kahdella (!) ennustajalla. Puolustuksena on kuitenkin sanottava, että nämä tapahtuivat työkeikkojen puitteissa. 😀 Ehkä pelottavinta oli se, että ihan vieras ihminen TIESI (tai arvasi, en minä tiedä) asioita, joita kukaan ei voinut tietää, minun lisäkseni siis. Ja niin, ennustihan toinen eukkonen jopa yhden tulevaisuudessa tapahtuvan asian oikein. Sattumaa ehkä enemmänkin kuin mitään ennaltanäkemistä. En oikein osaa uskoa tämmöisiin juttuihin. Vähän jäi semmoinen olo, että haluaisin joskus käydä uudestaan, mutta toisaalta olen niin häiriintynyt muutenkin, että en kaipaa mitään ennustajaa villitsemään mielikuvitustani enää enempää.

  1. En mäkään tiedä osaanko uskoa. Katsotaan viikon päästä, mitä tapahtuu! 😀

Vastaa