Luukut 1-6

Look Fantastic 1-6

Kuusi ekaa luukkua nyt avattu Look Fantasticin joulukalenterista! Olen kyllä ollut ihan tyytyväinen tähän kalenteriin. Tässä sisältö:

Luukku 1: Moroccanoil Treatment – Kaikille hiustyypeille sopiva öljy, joka levitetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, etenkin latvoihin. En ole mikään hurjan iso Moroccanoil-fani, mutta nää pikkupullot on söpöjä! Ja mukavan reilun kokoisia kuitenkin.

Luukku 2: Lord & Berry -huulikiilto – En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta tää sävy on tosi kiva! Ihan outo merkki mulle! Kiva tutustua.

Luukku 3: Glamglow Supermud Clearing Treatment – Jeeeee! Tätä olen halunnutkin testata ja ilahduin tästä kovasti.

Luukku 4: Redken Diamond Oil -hiusnaamio – Tämäkin on tosi kiva. Harvemmin tulee hiusnaamioita käytettyä, mutta tätä aion ehdottomasti kokeilla.

Luukku 5: REN Glycolactic Radiance Renewal -kasvonaamio – Merkki on nimellisesti tuttu, mutta en muistaakseni ole testannut koskaan. Luulisin, että aika arvokkaita tuotteita. Naamio tuoksuu tosi hyvältä! Lupaa heleyttää ja tasoittaa ihoa.

Luukku 6: INIKA eye liner, sävy 05 Black Caviar – Musta rajauskynä, jonka toisessa päässä korkki, jossa terotin, näppärää! Tämä oli silti nyt ehkä tylsin tän ekan viikon luukuista, koska mulla on aika paljon mustia rajauskyniä muutenkin.

Ihan hyvä eka kalenteriviikko! Ja en usko, että yhdessäkään luukussa on mitään turhaa paperilappukrääsää! Tuotteet ovat reilun kokoisia. Mutta sitten avautuminen: Mä tiedän kahden tulevan luukun sisällön, koska nää kamat eivät pysy luukuissaan!!! Jouduin nää kaksi jo tökkäämään takaisin omaan luukkuunsa. Jännä sinänsä, koska näissä ekassa kuudessa luukussa tuotteet ovat olleet tosi tiukasti paikoillaan, vaikea saada edes pois! Ärsyttää kuitenkin, haluan, että jokainen luukku olis yllätys.

Mites teidän joulukalenterit? Onko monella siellä tää Look Fantasticin? Mitä ootte tykänneet? Tai harmittaako/ilahduttaako nyt, kun ette ostaneet tätä?

Look Fantastic 1-6

12 Comment

 1. Kata says: Vastaa

  Mä pidän tänä vuonna vapaata joulusta, koska me lähdetään jouluksi Cran Canarialle. Sen vuoksi en ostanut joulukalenteriakaan. Mulle on tullut muutamasta viime vuodesta jouluöverit, koska ollaan vietetty kaikki joulut samalla tavalla. Oon sellainen ihminen, että välillä tarvitsen vaihtelua 😀

  Mutta enköhän mä ensi vuonna taas joulun viettoon palaa normaaliin tapaan ja sitten on pakko myös saada kosmetiikkajoulukalenteri. Tämä Look Fantastic voisi ainakin näiden tuotteiden perusteella olla hyvä vaihtoehto. Tuo huulikiilto on ihanan väristä, mutta merkki on mullekin ihan vieras 🙂

  1. Luulen ja toivon, että ens vuonna näitä kalentereita on markkinoilla taas lisää! 🙂

 2. Siis tosi hyvä sisältö, vau! Ei harmita etten ostanut (sata euroa on vähän too much kuitenkin) mut hyvä nähdä ettei kalenteri ollut ainakaan pettymys. Vielä 😀

  1. Mä maksan kuitenkin mielelläni siitä YLLÄTYKSESTÄ joka aamu. 😀 <3

 3. Silja says: Vastaa

  Mullakaan ei pysy sisältö oikeissa bokseissaan!! Kuvitteleppa vaan ilme kun ekana päivänä menin instaan kattomaan oliko ihmiset postaillu ekasta tuotteesta – ja insta oli täynnä kuvia ihan jostain muusta kun mitä mä sain! Mulla on menny siis ekasta luukusta lähtien ihan väärin, tiedän jo kanssa 2 tulevaa tuotetta…

  Mutta mä oon ollu kyllä todella tyytyväinen tähän sisältöön – ja vastinetta rahalle saa todellakin. Nää kuusi tuotettahan on yhteensä arvoltaan jo melkein sen mitä toi kalenteri makso ja vielä 19 tuotetta tulossa!! Kääk.

  1. Heh, munkin piti eilen instasta tarkistaa, että sainkohan mä ees oikean tuotteen. 😀 Benefitin kalenterin kanssa ei ollut tätä ongelmaa 😮

 4. Aika kivoja juttuja! Pitääpä ens vuonna harkita tota kalenteria… 🙂 Mulla on itellä lokkitanen kaltsu.

  1. Joo, aattelin kyllä tän kalenterin painosta jo, että tuskin on mitään ihan pieniä purkkeja tai jotain krääsää! Kyllä uskon, että joka luukussa on kivan kokonen kosmejuttu 🙂

 5. Tosi kivoja yllätyksiä on paljastunut tästä kalenterista, mun mielestä paras kalenteri tähän asti näkemistäni. 🙂

  1. Jep, samaa mieltä! Vaikka se Benefit kyllä kiinnosti mua taas, vaikka oli vaan 12 luukkua. 😀

 6. Satu says: Vastaa

  Mullakin on tää ja olen tykännyt kovasti! Paras kalenteri tähän asti näkemistäni, vaikka muakin kyllä kieltämättä se Benefitin tän vuotinen poltteli pakko myöntää… Mut tää sai pisteet kyllä senkin vuoksi, että sai tilattua jo lokakussa ennakkoon. Helpottaa joulukiireitä eikä tarvi pelätä, että myytäisi loppuun ennen kuin ehtii itse koneelle. En mä siis tiedä kuinka nopeasti joulukalenterit yleensä myydään loppuun, mutta olisi oikea painajainen, jos jäisi ilman 😀

  1. Joo, mä en ois oikeen saanut Benefitiä hankittuakaan tänä vuonna, kun mies ei oo paljon nyt työmatkustellut. Tää oli itelläkin vähän semmonen ”paniikkiratkaisu”, kun aika todennäköistä oli kuitenkin saada tää ja pelkäsin jääväni muuten kokonaan ilman kalenteria. Ja joo, se ois kyllä ollut ihan painajainen! 😀

Vastaa