Baby Lips -bileet

No niin. Nyt olen bloggaajana saavuttanut omasta mielestäni kaiken tarpeellisen ja voin tyytyväisenä lopettaa.

No ehkä en ihan vielä.

Mutta sain jo huhtikuussa L’orealilta kutsun Maybellinen Baby Lips -lanseerausbileisiin. Kerrankin bloggaajatapahtuma, joka järjestettiin ilta-aikaan eli tällainen kokopäivätyöläinenkin pääsi osallistumaan! Ja olihan sentään kyse Baby Lipseistä! Jo aiemminkin olen täällä hihkunut näistä hurjan söpöliineistä huulirasvaputkiloista, ja nuo pari netistä ostamaani käytin loppuun jo aikoja sitten, joten ehdinkin jo odotella tätä lanseeraustapahtumaa.

Ja eilen siellä sitten oltiin. Minä siellä suosittujen kauneusbloggaajien, MouMouiden ja Julioiden seassa. Yksin en olisi missään tapauksessa uskaltanut mennä, joten olin kiitollinen etkoiluista Minnan, Heidin ja Marin seurassa. Tutussa porukassa aina rennompaa ja yhdessä kipitimme kuudeksi Eteläespalle Baby Lips -pippaloimaan.

Bileet olivat kyllä ihanat. Mielettömän herkulliset ruokatarjoilut, älytön määrä ihania Baby Lipsejä ihasteltavaksi ja hypisteltäväksi, aurinkoinen kattoterassi, mukava L’oreal-tiimi, paljon kauniita ja kivoja bloggaajatyttöjä, kynsimanikyyreja, pikameikkejä, valokuvaajia ja Krista Siegfrids, joka veti meille lopuksi intiimitunnelmaisen yksityiskeikan. Olen aina tykännyt Kristasta, asennemimmi joka todellakin osaa myös laulaa. Nyt osaan jo ehkä kirjoittaa sukunimenkin oikein.

Mutta teitä ihan varmasti kiinnostaa itse tuote, Baby Lips -huulivoide ja koska sitä voi ostaa ja mistä. Baby Lipsejä on kuusi erilaista, joista kolme tuo myös väriä huulille kosteutuksen lisäksi. Värittömissä voiteissa on suojakerroin SPF 20. Voiteet lupaavat huulille kahdeksan tunnin kosteutuksen ja viikon käytön jälkeen selkeästi pehmeämmän tuntuiset huulet. Ja jokainen näistä siis tuoksuu törkeän hyvältä! Yleisesti nämä ovat saatavilla elokuun loppupuolella, mutta kuulemma Sokoksista näitä voi bongata jo heinäkuun aikana. Hinta on nelisen euroa kappale.

En vielä oikein tiedä, mikä näistä on mun lemppari, mutta vaaleanpunainen Pink Punch on kyllä tosi namu niin tuoksultaan (passionhedelmä) kuin väriltäänkin! Mutta testaan näistä kyllä ihan jokaista, ihan heti, koska mukaan saadusta goodie bagistahan nämä kaikki löytyivät. Nämä ovat kyllä niin älyttömän suloisia ja namuja huulivoiteita.

Löytyykö sieltä muita Baby Lips -hypettäjiä? Kenelle ovat jo tuttuja?

P.S. Bileiden juustokakku oli to-die-for. En ehkä rakasta mitään ruokaa niin paljon kuin juustokakkua ja tuo oli täydellistä. Kehittäiskö joku juustokakulta tuoksuvan ja maistuvan huulivoiteen? Tai ehkä parempi että ei, söisin sen kuitenkin.

23 Comment

 1. Minna says: Vastaa

  Hah, mun kädet ja kamera ovat tunkeneet kuvaan. 😀 On muuten aika hieno kuva. 😉 Mistä sä tuollaisen peiton olet saanut? Haluun! 😀

  Kiitos itsellesi seurasta! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. <3

  1. Me saatiin lähtiessä vielä erilliset Maybelline -bagit, joissa oli muun muassa tuo ihana peitto. 🙂 Just sopiva partsille. Sanoisin, että kiva itse kääriytyä siihen viileänä iltana, mutta tiedän jo nyt, että kissathan sen omivat. 😛

  2. Minna says: Vastaa

   Sainkin näköjään sähköpostia, jossa kerrottiin minulle tulevan postissa tuo peitto. 😀

  3. Jeejee!

 2. Mua harmittaa näääääin paljon, että en ehtinyt eilen kans paikan päälle! Nuo herkulliset uutuudet on nimittäin testattava ja pian! :)♥

  1. No voih, varmasti. 🙁 Nää on kyllä melkosia namupaloja, niin tuoksultaan kuin ulkonäöltäänkin! Just sopivia tällaselle tyypille kun mä, joka vieroksuu huulipunia, mutta pieni sävy on tervetullutta etenkin kosteutuksen ohella. 🙂

 3. Aamu says: Vastaa

  Kyllä sitä varmaankin yksi huulivoide täytyy kokeilla. 🙂

  Kissoille oma peitto<3

  1. Suosittelen. Ei ole mikään paha hinta. 🙂

 4. Mella says: Vastaa

  No just tuossa niinkun 5 minuuttia sitten tilasin Nordicfeeltä melkoisen paketin tuotteita ja mukaan ostoskoriin nappasin mm. ensimmäisen Baby Lipsin… Aikani sitä mietin, että tarvitsenko… Mutta pakko kokeilla, kun sitä on niin hehkutettu! 😛
  xoxo Mella

  1. Tarvitset!!! 😀

 5. innaB says: Vastaa

  Baby Lips lanseerausbileet. Miksi mua alkoi naurattaa? 😀 Jos en olisi tiennyt jo entuudestaan mitä Baby Lipsit ovat, olisin voinut kuvitella jotain ihan muuta.

  1. Haha 😀

 6. eekku says: Vastaa

  Ihana tapahtuma ja voitin hiljattain yhdestä blogista ensimmäisen baby lipsin,mutta posti oli runnonu paketin ihan rikki.Kyl sitä jotenki voi käyttää,mutta jouduin suojaan vanhalla huulivoidekuorella =(

  1. Höh 🙁 Joo siinä toisessa mallissa ne korkit on tosi huonoja…

 7. Salla says: Vastaa

  Toi viltti on niin <3!! Ja yhden kokeilemani Baby Lipsin perusteella niin nekin 😉

  1. Saat testata sitä meijän partsilla, haha 😀

 8. Kiitos paljon seurasta, oli tosi kivaa! Ja ihana Krista Siegfrieds ja Baby Lipsit. Tosi hauskoja kuvia olit myös ottanut! 🙂

  1. Kiitos samoin! 🙂

 9. Myy says: Vastaa

  Ehkä näihin puikkoihin täytyy sittenkin tutustua 🙂

  1. Kyl maar.

 10. Sonia says: Vastaa

  Harmi etten päässyt, kun olin Kreikassa. Mutta toisaalta, kokemus vilteistä on se, että kissat vaan menee ja vie ne. Olipa kiva, voisinko mäkin käyttää?

  1. No, näin just. :/

 11. ellu. says: Vastaa

  Heeei, nyt näitä saa jopa ihan Tokmanniltakin! 🙂 Cherry me lähti mukaan, kun tottakai kaikki Pink Punchit oli loppu 😛

Vastaa