Lasinen lamppu

Arskan ilme kertoo kaiken: saimme jotain ihan mahtavaa kattoon roikkumaan! Himoitsin ja kuolasin lasivalaisimia jo tammikuun Divaani-lehdestä ja siitä lähtien ovat olleet mun pakko saada -listalla. Niinpä visiteerasin vähän yli viikko sitten Peroba -liikkeessä Fredrikinkadulla, tarkoituksena aika vahvasti ostaa yksi pieni lasivalaisin (keittiöön) ja myös yksi isompaa kokoa (olkkariin). Nettisivuilta kun jo etukäteen huomasin, että näitähän on kahta eri kokoa!

Onneksi fiksuna plikkana pyysin myyjää varaamaan mulle pienemmän koon siksi päiväksi, koska huomasin niitä olevan varastossa vain 1 kpl. Onneksi siksi, että just kun klo viiden aikoihin liikkeeseen astuin, oli joku käynyt kinuamassa kyseistä valaisinta itselleen. Mutta hähä! Meikälikka astui onnellisena takaisin kadulle lasilamppu kummassakin kainalossani. Mutta on näitä tulossa kyllä liikkeeseen lisää, jonkun aikaa joutuu vaan odottelemaan.

Ja ne on niii-iii-iii-iiiiiii-iin hienot!

Valaisimien puhdistusoperaatio oli muuten pelottavinta, mitä olen hetkeen joutunut tekemään…joten olen syvästi onnellinen, kun ovat viimeinkin turvallisesti (?) katossa!

Ja no. Hyvä on. Eivät valaise niin kovin kirkkaasti kumpikaan. Eli pitää hommata jotain lattiavalaisimia lisäksi…Mutta mitä väliä, kun ovat niin makeet!

Mut mitäs te mietitte näistä, like vai dislike?

14 Comment

 1. Major LIKE!

  On tosi hienot ja tyylikkäät!

  1. Niin mustaki! Ja ne ainakin TULEE sopimaan tänne! 😛

 2. Nina says: Vastaa

  HIENOT! Ja varmaan vielä hienommat livenä! 😀

  Mut hei tuohon valaisemis”ongelmaan”, voisko niihin vaihtaa kirkkaammat lamput? Se on tollasissa umpinaisissa valaisimissa tietysti aika tympee homma, etenkin kun ovat lasia.

  1. Niin, pitää funtsia tätä!

 3. Hienot! 🙂

 4. Anni says: Vastaa

  On muuten ovelat! Nappiostos 🙂

 5. ami says: Vastaa

  Oi IHANAT. Mitä jos noihin vaan laittaa paljon watteja, eikö muka valaise hyvin? 😮 Luulis…

  1. Noissa on siis nyt täydet watit mitä saa olla. 🙁

 6. Migreenini huutaa apua 😀 Aika erikoiset!

 7. Ruu says: Vastaa

  Ihana 😀

 8. Ihan jees.
  itseäni kauhistuttaisi se pölyjen torjunta.Eikä tuo mätsäis meidän tyylittömään tupaseen.

  1. Jep…sormenjälkiäkin jäi vaik miten putsaili. En kyl tiä miten paljon pölyy tonne sisälle pääsee…mutta joo, onneks ei ihan niin hyvin nää noin ylös. 😀

 9. Nova says: Vastaa

  Mä kans mietin et apua, mahtaa tuosta olla kiva pyyhkiä pölyjä =D Mutta muuten on kyllä hienot, kelpais mullekki =)

  1. Joo pitää kattoo miten nopeesti menee hermot 😀

Vastaa