Kyllä isä suuttuis jos tietäis

Tämä postaus on omistettu ihanalle bloggaajakollegalleni Minnalle, joka koki inhon väristyksiä jo pelkästään kun kerroin suunnitelmistani. Ja jos sinäkin siellä ruudun toisella puolella kammoat lävistyksiä ja verta, pysähdy tähän! Tästä postauksesta löytyy nimittäin niitä molempia. (Niin, ja on tämä omistettu myös isälleni, joka ei myöskään mitenkään ihan hirveästi fanita näitä itsensäreijityshommia…)

Toteutin eilen yhden pienen unelmani ostolakkoni (joka ei kyllä mennyt kovin vahvasti) päätyttyä: otin kaksi microdermalia niskaan! Olin lukenut paljon hyvää Sörkässä sijaitsevasta Lävistysliikkeestä, joka näytti olevan lisäksi erittäin kohtuuhintainen paikka. Varasin ajan etukäteen ja pakotin avomiehen mukaan kuvaajaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulla oli lävistyksiä ennestään yksi, jos korvissa sijaitsevia reikiä ei lasketa: napakoru. Aiemmin on ollut myös monta vuotta kulmakoru ja kielikoru. Pidän hirveästi lävistyksistä edelleenkin, mutta kasvoihin en enää niitä ottaisi, tyydyn ihailemaan niitä muilla.

Microdermaleita kohtaan tunsin kuitenkin sietämätöntä kiinnostusta ja vaikka en omista mitenkään kaunista tai siroa niskaa, mulle tuli joku ihmeellinen pakkomielle ottaa niitä kaksin kappalein just sinne. Microdermal on siis lävistys, jonka alaosa (ankkuri) laitetaan ihon alle ja itse koru ruuvataan siihen kiinni. Microdermaleita voi laittaa lähes mihin kohtaan kehoa tahansa, ovat suosittuja myös kasvoissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulla ei ole mitään kammoa mitään tämmöisiä juttuja kohtaan, siedän kipua ja kidutusta kohtuullisen hyvin. Jos jotain haluan, voin sen eteen vähän kärsiäkin. Enemmän pelkäsin kuvaajani puolesta, mulla on kokemusta miehistä jotka pyörtyvät kesken tällaisten toimenpiteiden ollessaan vain katsojan roolissa (terkkuja vaan isoveikalle, haha!)…

Lävistysliikkeen Niko vaikutti tosi varmalta, rauhalliselta ja mukavalta tyypiltä, joten olin heti varma, että olen erittäin hyvissä käsissä. Ja niin kyllä olinkin. Lävistysliike on pieni symppis paikka, jolla on muuten myös tosi kivat ja selkeät nettisivut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niskaan laitettiin ensin tussilla pisteet, hyväksyin ne, istuin tuoliin ja se oli sitten menoa: ensin reijät ihoon ja sen jälkeen microdermalankkurit sisään. Ja kyllä, se sattui. Tai lähinnä nipisti ihan pirun inhottavalla tavalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikävimmältä tuntui ankkureiden ihoon veivaaminen ja puristelu, argh!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyllä siinä muutama irvistys tuli väännettyä…

…mutta naama äkkiä mahdollisimman peruslukemille jos edestäpäin kuvattiin! ”Ei tunnu missään!” No eipä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koko operaatio kesti aika kauan, tunnin verran, koska alempi koru oli vaikea saada kunnolla paikoilleen ja sitä jouduttiin venkslaamaan muutamaan kertaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verta tuli vähän valutettua, mutta olin selkeästi aliarvioinut poikaystäväni tajuissaanpysymiskyvyt, sillä eihän herra ollut moksiskaan, vaan kuvaili innoissaan verituppojakin. Ihanaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja kyllä se toinenkin koru lopulta paikoilleen saatiin, kiitos vaan lävistäjänkin kärsivällisyyden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja siis tykkään näistä ihan älyttömästi. Mahtavaa oli se, että sain jo heti ”kristallikorut”, eikä tarvinnut ottaa mitään väliaikaisia tylsähköjä titaanipalluroita. Niska kyllä punoitti operaation jälkeen ja päälle laitettiin laastari jonka pidin yönkin yli, jotta microt saisivat varmasti olla (kissoiltakin) rauhassa. Alemmasta microsta oli vuotanut verta ihan kunnolla ja se on myös valitettavasti jo hieman koholla, joten pelkäänkin pahoin, että se tunkee itsepäisesti ulos. Saa nähdä. Mun piti tänään mennä crosstrainaamaan, mutta taidan kuitenkin suosiolla jättää urheilemiset huomiselle, antaa niskan tänään levätä. Microdermalin paranemisaika on 1-3 kk ja sitten voi korujakin vaihdella.

Parempaa kuvaa näistä ihanuuksista tulossa myöhemmin, lupaan sen.

Noh, sanokaa jotain. Hot or not??!? Tykkäättekö lävistyksistä ylipäänsä, onko teillä omia? Haluaisitteko?

P.S. Kun tuossa aamulla ennen työmatkalle lähtöä avomieheni ystävällisesti puhdisti kuivuneet veret microistani niin pakko myöntää että hieman eiliset vinoiluni hänen mahdollisesta pyörtymisestään hävettivät, kun ITSEÄNI alkoi huipata veriset pumpulit nähdessäni ja oli pakko istua alas. Hups.

 

57 Comment

 1. Puf says: Vastaa

  HOT. Mutta irvistelin kyllä noille veritupoille. Mietin iteki joskus microdermaleja (en vaan yhtään muista mihin, jotenkin mulla on semmonen tunne että korvaan mutta onkoha siinä edes mitään järkeä) mutta tuo kipu vaikutti siltä etten todellakaan haluais koittaa 😀 Lopputulos on kuitenki ihanan siron näköinen lävistykseksi!

  1. Tuohon korvan ”eteen” olisi kyllä micro tosi kiva! Mulla se taitaa olla vaan just se pahin paikka ja siihen kyllä vähän pelottais ottaa 😀

   Kyl nää tästä vähän sirommiks muuttuu, kun punoitus lähtee ja loput kuivuneet veret 😀 En ehtinyt aamulla huuhtelemaan kunnolla joten tänään on yllättäen hiukset auki 😛

 2. Petra says: Vastaa

  Mulla on vieläkin ikävä edesmennyttä kielikoruani, mutta ehkä aika on ajanut ohi siitä nuoruuden palosta, kun hampaat irvessä taistellaan jonkun höpsön teinihaaveen puolesta. Läväri ei nimittäin koskaan oikein kotiutunut suuhuni ja alkuparaneminenkin kesti viikkoja. Hiukan kateellisena seurasin kämppikseni paranemista, joka kesti kolme päivää. Aina aamuisin kieli oli turvonnut pallojen ympärille, kerran viikossa loukkasin hampaani puremalla tappia ja silti, väkisin halusin olla kielilävistetty.
  Toisinaan yllätän itseni haaveilemasta puristuspihdeistä kieleni ympärillä, mutta toistaiseksi kolmen viikon puhelakko on mahdoton toteuttaa. Ehkä jonain päivänä.. 🙂

  1. Mulla kävi kielikorun kanssa myös niin hassusti, ettei se vaan sopinut mulle ja puolen vuoden jälkeen leuat jumittuivat ja oli pakko ottaa koru pois. Ei ole sitä ikävä, nään vieläkin painajaisia 😀 Myös ne alkutuskat olivat ihan kamalat. Yksilöllistä on nuokin jutut.

 3. Minna says: Vastaa

  Yyyy… Kamala, että kiemurtelin lukiessani. Katsoin ensin kuvat ja sitten luin tekstin. En pystynyt tekemään molempia samaan aikaan. Tässä minua tekee pahaa paikka. Se on erittäin lähellä selkärankaa. Olen outo, I know! 😀 Hierojat eivät saa hieroa ja painaa selkärankaani. Se tekee häijyä ja saa minut voimaan pahoin samalla tavalla, kuin tälläiset lävitysjutut. Ranteessa olevat tatuoinnit on sama juttu. Hyrrrr… Ranteissa on valtimot niin pinnassa ja se aiheuttaa pahoinvointia.

  Olen tosiaan synnyttänyt kaksi lasta ja ottanut kaksi tatuointia. Tatuointi ei tunnu missään, lasten synnyttäminen tuntuu, mutta siitä selviää kyllä. 😀 Otin epiduraalipuudutuksen synnytyksissä ja niitä ei kummallakaan kerralla saanut antaa ilman, että olen tuikkaamishetkellä ilokaasupöllyssä ja aivan omissa maailmoissani. Verikoe saa minut hengittämään kiivaasti ja jalat vispaamaan. Pahinta on myös kanyylit! Hhggg… Hoen hoitajille aina, että koska otatte sen pois?

  Noi microt on kyllä nätit ja sievät, mutta… toi paikka ja kun käy miettimään mitä on tehty, että ne on sinne saatu aiheuttaa kiemurtelua ja pahoinvointia. Mä en pelkää kipua, sillä sitä kestän kyllä keskivertoa paremmin, mutta kun minulla on näitä outoja kammoja ja inhotuksia, niin ne tekee kaikesta kamalempaa. Hirveää on myös ollut puudutuspiikki silmään, mutta sekään ei vedä vertoja puoli metriselle piikille, jolla otettiin näyte mahan läpi istukasta. Pyörryin toimenpiteen jälkeen odotushuoneen lattialle. Se oli inhaa ja kesti melko kauan.

  Uh, onpas nyt käyty läpi noita minun demonejani. 😀 Kiitos postauksesta, jonka omistit. 🙂 Ihana Kissis. <3

  Ps. Melkein haluan microt itsellenikin. ;D

  1. Haha! Mulla muuten oli sama, ajattelin aina etten ikinä vois ottaa ranteeseen tatuointia, mutta sitten Intia sekoitti pääni 😀 Eikä se kyllä tuntunut YHTÄÄN ilkeeltä. Mutta ajatus jotenkin tuntuu vieläkin, hassua.

   Mä en kyllä tykkää yhtään katsella, jos mulle tehdään jotain tommosia juttuja. En katso jos otetaan verikoetta! Ranteen tatuoinnin korjaamisvaihetta kyllä katselin eikä tehnyt pahaa. Vähän riippuu päivästäkin ja siitä, onko syönyt hyvin. Just aamulla kun en ollut napannut suuhun vielä mitään, alkoi pyörryttää pelkkä ajatuskin näiden microjen putsaamisesta.

   Ja ole hyvä vaan! 😀 Luulen, että ottaisin mieluummin 10 microa lisää kuin puudutuspiikin mahan läpi?!? 😀

 4. oh, ompa noi makeet! en jotenkin yleensä ole innostunut kamalasti kyseisistä lävistyksistä, mutta tuohon kohtaan ja sullehan ne käy ihan superhyvin!

  mä kävin myös muuten aikoinani tragukseni ottamassa tuossa samaisessa liikkeessä, huippua palvelua ja järkevä hinta-laatu-suhde! tykkäsin!

  1. Samaa mieltä, hyvä paikka. Aiemmat lävistykset otin Harnessissa, myös tän mun vähän vinoon laitetun napakorun (kun lävistäjän kädet tärisivät)…muuten asiallinen paikka sekin, mutta tänne menen kyllä jatkossakin, jos vielä jotain otan (korvaan??). Tragusta oon kans miettinyt aina, ehkä joskus uskaltaudun. 😀 Ne on hienoja ne.

  2. hienoja on, mutta hitto et meinasin ottaa omani monesti pois, mulla meni 1,5 VUOTTA että tää parani :–D oli muuten juhlaa kun tossa noin kuukausi takaperin pystyi taas alkaa nukkua oikealla kyljellä….

  3. Mulla kesti rustokorun kanssa myös pari-kolme vuotta…vieläkin se vähän kipuilee jos nukkuu vähän hassusti kyljellään.

 5. Nana says: Vastaa

  Noi on makiat kyllä! Tosin en ite uskaltais ottaa ko mun kipukynnys ei oo kamalan suuri 🙂 Iteltä löytyy ihan peruskorvisreikiä 6 ja sitten rustossa on vielä 2. Huulikoru löytyy myös ja se pahamaineinen kielikoru 😀 Joka mulla kyllä parani ihan nopsaa ja mitään suurempia ongelmia ei oo ollu.

  Paitsi ko kävin laittaan tuon kielikorun, niin syljin sitä verta aika kiitettävästi matkalla lävistysliikkestä kahvilaan ja meinasin sitten pyörtyä sinne kahvilaan 😀 Mua nimittäin ällöttää nähä verta ihan suunnattomasti. Imeskelin sitten vähä jäitä siellä kahvilassa, niin se verentuloki lakkas.

  Yks tatuointiki löytyy, se ei käyny ees kipiää. Ainut vaan että ois voinu miettiä missä sen käy ottaan, se on tehty liian syvälle, niin se on sitten koholla :/ No mutta meikäkään ei oo täydellinen niin me sovitataan tatskan kaa hyvin yhteen 😀

  Tragusta myös vähän himoitsen, mutta se kipu! Rustoon on meikällä käyny kipeiten laittaa, joten varmaan ulvoisin tuskasta tragusta ottaessa 😀 Myös triple helix korvaan ylös ois ihana saaha. Myös indusrtial houkuttelee mua kovin! 🙂

  1. Mä kans syljin verta pitkin Bulevardia kielikorun jälkeen, viehkeetä 😀

 6. HOTTIS! Vaude. Mä oon miettinyt laittaa micron kasvoihin. Tai se oli itseasiassa kaverin idea. Mutta katsotaan mitä mieltä kukkaroni on siitä tai muutenkin vähän mietityttää haluanko taas jotain kasvoihini..

  Mulla oli labret, mutta otin sen pois koska uusi duunipaikka aikoinaan vaati sitä.. Silloin harmitti, mutta nykyään ei kaduta, että otin sen pois. Nyt on vaan napalävistys ja olen siihenkin periaatteessa kyllästynyt.. Vaikka onkin batmankoru siinä.. se on kyl aika khuuli ^^

  1. Mä en kyllä tiedä uskaltaisinko laittaa kasvoihin 😀 Tosin varmasti helpompaa kun tonne niskaan, kun kasvoissa iho on kuitenkin venyvämpää. Ja onhan ne tosi hienoja.

   Mun napakoru on jotenkin vaan jäänyt. Ei se haittaa mitenkään niin en ota poiskaan. 😀

 7. mulla on tissien välissä 30 mm pitkä surface bar. otin sen kerran pois ja jäin kaipaamaan ihan tuhannesti ja sitten parin vuoden päästä menin takaisin lassille koru kädessä että panepas takaisin. pari vuotta sitten himoitsin sille kaveriksi microdermaleita mutta sitten rahatilanne ei antanutkaan periksi suunnitellusti joten ne jäi ja sitten ne jäi… tällä hetkellä tuo tissiväli on aika tympeä, oon miettinyt koko kevään että ottaisin sen taas pois kun se ei oikein ole onnellinen lävistys. plus mun jäsenkorjaaja on luvannu antaa mulle selkään jos ei se lähde siitä, kun se on kuulemma just jossain ahdistuspisteessä (ja mä oon kyllä aika kova ahdistumaan).

  edelleen haluaisin niitä microja mutta pitää nyt katsoa että mitä teen. sain synttärilahjaksi tatuointirahaston joten saattaa olla että menee ”ylimääräset” kyllä sitten musteeseen ennenku rei’itykseen.

  1. Ahdistuspiste 😀 Saa nähdä missä pisteessä nää mulla on…

 8. Huh, menipäs tuossa pitkään! Itellähän se viimeisin dermali rintakehään oli melkoista säätämistä. Tuntui, että lävistäjä murskaa rintalastan kohta, joutui sen verran kovaa painamaan ja vääntämään 😀 Muuten ei kyllä sattunut ollenkaan, nipisti vaan.

  Tällä hetkellä haluaisin tällaiset, tosin rusto ja kolme lävistystä vierekkäin ei kuulosta kaikkein parhaalta ratkaisulta. http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcmn9xaK5K1rj5laio1_500.jpg

  1. Niin ja hyvältä näyttää, tykkään tykkään!

  2. Noi on kyllä TOSI makeet! Joo!

  3. Nana says: Vastaa

   Just toi on semmonen triple helix mitä meikäläinenki himoaa <3

  4. Kelpais mulleki 🙂

 9. Anitra says: Vastaa

  Lävistykset on ihan hienoja muilla, mutta itellä ei ole yhtäkään reikää missään, edes korvissa. Eikä tatskoja. Tylsä minä 🙂

  1. Fiksu sinä 😛

  2. Anonymous says: Vastaa

   Anitra, olet oikein ihana juuri tuollaisena, ei lävistyksiä kiitos! T: Rakkaimpasi 🙂

  3. 😀

 10. nea says: Vastaa

  Hienot! Mutta ite en kyllä kovin innokkaana ois tuntia kärsinyt, huh. Veri sen sijaa ei tee tiukkaa yhtään 😀 Mä olen aina haaveillut napaläväristä, mutta jos mä olen vuoden kuluttua valmis sen ottamaan eli 29v., oon varmaan liian vanha!

  1. Niin oot! 😛

   No ei, ei kai niissä mitään yläikärajaa oo 🙂

 11. Petta says: Vastaa

  Mulla noita lävistyksiä on ollu paljon ja microja on tullut harkittua.. Ehkä joku päivä menen ja otan 🙂

  1. Mene ja ota!

 12. Äääh, multa meinas mennä taju jo noita kuvia katsellessa! (tai viimeistään siinä vaiheessa kun luin että operaatiossa meni yli tunti..) Nimimerkillä: melkein pyörryin ku otin tavalliset korvikset! 😀 Mutta siis tosi hienojahan nuo on. 🙂

  1. Heh, no tunnin verran olin liikkeessä, ei noita ihan koko aikaa ronkittu! 😀

 13. ami says: Vastaa

  Oi ihanat, ja mahtavaa että kirjottelit näistä! Oon hirveesti kattellut microdermal-videoita ja lukenut juttuja, aion ihan pian mennä ottamaan yhden… Iik. No, onhan näistä edellisistäkin reijistä ja muista selvitty.

  1. Kiva! 🙂 Kerro sit miten meni!

 14. Ruu says: Vastaa

  Ihanat ne on, kerro sitten miten ne pysyy paikallaan 🙂

  1. Joo kerron!

 15. Myy says: Vastaa

  Ihanat! Tuli ikävä omaa rintakehä-microa. Ja se alempi on kohollaan varmaan vaan turvotuksen vuoksi, jos kerta jouduttiin sorkkimaan vähän enempi 🙂

  1. Mä tossa just äsken kans keksin lohduttautua tolla turvotus-ajatuksella! 😀

 16. Makeet! Mä kyl tykkään. Vaikka mullakin on ollu lävistyksiä (7 kpl) ja tatuointeja, niin noita jotenkin kammoan 😀 Tai pelkään, että sattuis ihan vitusti. Ainakin niiden laitto jo näyttää siltä, että mulla kääntyy vatsa ympäri.. ja muistelen vaan kauhulla vielä mun medusan laittoa kun lämmintä verta vaan valu suuhun (ja meinasin oksentaa Putkan roskikseen)..

  PS. ”aamulla ennen työmatkalle lähtöä avomieheni ystävällisesti puhdisti kuivuneet veret microistani” Voi ku söpöä :,) Lutusta suorastaan!

  1. Mä osaan jotenkin näissä ulkoistaa kivun tuntemuksen aika hyvin 😀 Tai keskityn vaan ajattelemaan päämäärää eli hienoa lopputulosta 😀 Pitää laittaa tänne joskus kuva noista itse koruista ankkureineen, pienethän ne on eli mitään järkyttävää ankkuria ei ihon alle tungeta! 😀

   PS. Juu söpöhän se olikin. 😀

 17. Hienot! Mulla oli niskassa sellainen tappilävistys, josta jouduin luopumaan leikkauksen takia ja oon haikaillut sitä takaisin aina aika ajoin. Ongelmia ei ollut kuin hiuksia harjatessa ja kampaajalla kun pesupaikalla piti nojata siihen kovan altaaseen. 😀

  1. Semmosestahan tää innostus alunperin mulla lähtikin! Kävin samoissa jumpissa tytön kanssa jolla oli tappi niskassa ja se oli niin ihanan näkönen 🙂 Semmosta en kuitenkaan ehkä uskaltais, kun jotenkin se repeämisen vaara tuntuu isommalta kun näissä…Mutta hyvä pointti toi kampaajan allas, apuaaa. En oo hetkeen käyny kampaajalla (ja sen huomaa), mutta pitäis kohta kai mennä 😮

  2. Tappia ei kaikille pysty kai laittamaankaan. Täytyy olla vähän pläskiä niskassa. 🙂 Uloskasvu on kai yleisin syy, että siitä joutuu luopumaan, mutta varmaan voi revetäkin…auts. Kampaajat vähän pelkäsivät niitä niskapalluroita. Altaaseen nojailukin onnistuu, kun laittaa pyyhettä väliin pehmykkeeksi. No worries. 🙂

  3. Joo, tai ei välttämättä pläskiä, vaan löysä iho! Mulla tosi tiukka niska, ton alemman kanssa siks just onkelmia 🙁

 18. Petri says: Vastaa

  Nyt joutuu kyllä olemaan eri mieltä kuin muut. Noi on nimittäin aivan kamalat. 😀 Ei voi ymmärtää mitä ihmiset näkee noissa…

  1. No mut tykkääthän sä Matrixistaki 😛

 19. Anonymous says: Vastaa

  En tykkää läväreistä ja mitä niillä niskassa tekee? Ethä sää edes nää niitä sieltä? Voisit kirjoittaa euroviisuista ja jääkiekon MM-kisoista.

  1. En seurannut kumpaakaan, joten siksi kirjoitan lävistyksistä.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Ilmeisesti ei ollu microdermalei viisuilijalla eikä kiekkoilijoilla, joten pieleen meni.
   Muuten olis tullu kultaa ja kunniaa, jota jokanen lävistelijä itelle tietty toivoo.

 20. Musta on tullut vanhemmiten kamala nössö ja vaikka tatuointejakin alkaa olla jo varmaan sen kolmisenkymmentä niin kyllä mä silti jännitän joka kerta uuden kuvan ottoa aivan valtavasti. Lävistyksiä mulla oli ennen siellä sun täällä, niistähän tämä mun ”turmiollinen tieni” alkujaan lähtikin, mutta nyt mulla ei taida olla enää muita kuin kielessä ja pari spessulävistystä korvissa, sekä tietysti ne venytykset, joita niitäkin olen pienennellyt. Paikoin haaveilen huulilävistyksen ottamisesta, mutta sit alkaa aina hirvittää ihan valtaisasti, en mä uskaltais millään enää, haha. En tiedä miksi.

  ELI. Nuorempana olisin varmaan ollu ihan innoissani microdermaleista ja ottanut varmaan itsekin sellaisen. Onhan nuo ihan hienon näköiset niskassa, mutta jotenkin en vain ymmärrä ihmisten vouhotusta niistä. Hyi kun oon tullu vanhaks ja ymmärtämättömäks. :’D

  1. Kai tää on jotain mun kapinaa kun täytän elokuussa kolkyt. :> Eeeeen halua kasvaa enempää aikuiseksi!

   Onhan nää tosi paljon paremman näköiset nyt, kun punoitus ja turvotus on laskenut. 🙂

  2. Kuvia odotamme!

   Mä täytän elokuussa 29, ehkä mun pitäis silloin kanssa uskaltaa kapinoimaan ja ottaa viimein se huulilävistys takas. :I

  3. No alempihan jo tunkemassa kovaa vauhtia ulos, mutta onneks verta tai mitään ei näistä pariin vuorokauteen enää oo tullu…saa nähdä miten käy, kun tänään meen ekaa kertaa jumppaamaan näiden kans 😀 !

 21. Anonymous says: Vastaa

  Oih mäki haluun microdermaleita! Tosin on pakko venata sen verran, että 1,5kk vanha industrial rauhottuis eka vähän… Et syksyllä sit! (lävistelyä&mustetta, hih) Laita ihmees tänne blogiin juttua tost paranemisestaki! 🙂
  Ja ihuna blogi, koukutuin! <3

  1. Mulla vähän vaihtelee fiilarit näiden kanssa, mutta teen näistä piakkoin uuden postauksen 🙂

   Kiva kuulla, tuu toki toisteki!

 22. M says: Vastaa

  Oioi, näyttää nii houkuttelevilta nuo…! Valmiina nimittäin 😀 Tuo ronkkiminen ja kipu ei houkuttele. Meinasin kirjoittaa tähän kauhean romaanin omista lävistyskokemuksista mutta ehken tuki kommenttiboksias ja tyydyn tähän :DD

  1. Joo ja viel kivemmat on nyt ku eivät punota ja vuoda verta! 😀

   Ja hei jos oot se M joka voitti blogini arvonnassa niin tsekkaa sähköpostis!!!!! 😀

 23. Mä oon yleensä tosi tosi lävistyspositiivinen, mutta näiden kanssa oon jotenkin vähän epäileväinen. Tekeminen näyttää niin saakelin ikävältä jo että.

  Lopputulos on kyllä kaunis.

Vastaa