Pari epäilyttävää ja uusi tuttavuus

No nyt tulee sitten vähän sitä kosmetiikkapostaustakin!

En ole tunnetusti kovin suuri Essie-fani. Omistan kyllä Essien lakkoja, mutta ne ovat jotenkin liian vetkuleita, niitä joutuu laittamaan monta kerrosta ja eivät pysy kauaa päällyslakan kanssakaan. Värillisiä Essieitä siis tuskin tulen ihan heti uudelleen hommaamaan, mutta koska nyt oli tarvetta sekä uudelle aluslakalle että valkaisevalle lakalle niin ostinpa Kicksistä toissapvnä molemmat, ja Essietä. IsaDoran ”kynttä valkaiseva” lakka on hyvä, mutta jämähtää jo hieman puolen pullon jälkeen. Näissä tosin kaikissa taitaa olla vähän samaa vikaa, joten en tältäkään Beam upilta ihan pohjia odota näkeväni. Hinnaltaan tämä tosin oli kaksi kertaa IsaDora…

Tykkään näistä lakoista, koska tekevät kynsistä kivannäköiset mutta silti luonnolliset. Ja ovat nopeita käyttää. Kokeilin tätä Beam uppia toissapäivänä ja hoiti hommansa kivasti. Tulos on kirkkaampi kuin IsaDoralla ja myös ”kevyempi”, IsaDoran lakka on paksumpaa. Tämä tosin vaatii useamman kerroksen, IsaDoralla riittää yksikin. Ostan varmasti jatkossakin. Tätä lakkaa mulla kuluu!

Rock solidia en vielä ole ehtinyt testaamaan, mutta eiköhän tuo asiansa aluslakkana aja.

Mutta hei, sitten innostuin viimeinkin ostamaan kovasti blogeissakin kehutun China glazen kynsilakan! En mitenkään saanut huonossa valaistuksessa oikeaa väriä esiin kuvaa varten, mutta värisävy on kyllä todella paljon neonpinkimpi kuin kuvassa. Ja on hieman kimaltava. Sävyn nimi on Pink Voltage (Neon). Tarkoitus olisi käyttää tätä sitten kesällä hieman toivottavasti ruskettuneemman ihon kera!

Essie? China glaze? Pidättekö?

16 Comment

 1. Mä en oo koskaan kokeillut Essien lakkoja, enkä ole edes koskaan kuullutkaan mistään valkaisulakasta. Taas vaihteeksi ihan ulalla! Oon kuolannut just tuota Pink Voltagea. Sydän sanoo, että osta, pää sanoo, että säästä rahat koska opiskelija. yhyy! Yks China Glazen lakka löytyy, josta tykkäsin kyllä hirmuisesti – sekä värin että nimen (Pure Torture) takia.

  1. No valkaisulakkoihin kannattaa tutustua, ne on rakkautta. 😀

 2. Mohn says: Vastaa

  Mulla on yksi Essien lakka. Ihan jees. Mutta ei mielestäni niin huippu, että olisi hintansa arvoinen. Mun mielestä Essiet on aika kalliita. Vaikka onhan niillä ihan hyvän kokoinen pullo toki.

  China Glazesta tykkään. Ei sekään mikään kauhean edullinen ole, joskin silläkin on iso pullo. Mutta jotenkin se on sen verran enemmän mun mieleeni, että voin jopa joskus ostaa ihan Suomestakin. Vaikka se onkin hirveän paljon halvempi muualla.

  1. Joo, en olekaan tutustunut China Glaze-valikoimaan missään nettiputiikeissa saati muutenkaan ulkomailla. Ostin vaan tuollaisen neonpinkin paidan (huh), joten piti saada jotain siihen sopivaa. 😀

 3. Myy says: Vastaa

  Mä olen OPI-tyttö. Essietä löytyy jokunen pullo. China Glazesta olen pysynyt kaukana, koska tiedän sen homman lähtevän lapasesta sillä samaisella hetkellä, kun ostan ensimmäisen. Nim. lähes 100 OPI-lakkaa.

  1. OPI-tyttö minäkin!

 4. unns says: Vastaa

  Tykkään enemmän Essien lakoista kuin China Glazen. China Glazella ei ole niin paljon minua miellyttäviä sävyjä kuin Essiellä, ja jotenkin tykkään myös koostumukseltaan Essien lakoista enemmän. Yhdessä vaiheessa minäkin olin kyllä sitä mieltä ettei Essien lakat ole hyviä, mutta sitten tilasin jonkun ihanan sävyn, ja lakka oli niin täydellinen, että muutin kokonaan mieltäni niiden suhteen 🙂 Yksi mistä tykkään on myös Orly. Eniten minulta silti löytyy OPI-lakkoja 🙂

  1. Jep, China Glazen sävyt eivät yleisesti ottaen ole munkaan makuun. Ja OPEJA mullakin on eniten, parhaita. <3

 5. China Glaze on lempparimerkkini, haalin omat pulloni Head2Toesta. Pari olen ostanut ”oikeasta” kaupastakin. Tykkään koostumuksesta ja värivalikoimasta, sivellinkin on ihan jees.

  1. Kiva kuulla, odotan innolla jo ton mun yksilön testaamista. 🙂

 6. Valkaisulakka??

  1. Niin, tekee kynnestä sellaisen ”kirkkaan” näköisen. 🙂 Miten sen nyt selittäis…

 7. Nina says: Vastaa

  En oo ikänä kokeillu kumpaakaan merkkiä :O

  1. No en osaa sanoa, kannattaako edes. 😛 Tosin tuo Essien valkaisulakka on tosi jees.

 8. Mulla on lähes kaikki lakat OPIa ja yksi ainut China Glazen lakka juuri tuossa värissä ja se on M-A-H-T-A-V-A! Tykkään ihan hirveästi tuosta neon sävystä ja ainakin itselläni lakka on muutenkin toiminut hyvin. Vime aikoina en ole kyllä OPIn lakkoja raskinut ostella kun niitä on jo entuudestaankin putelitolkulla käyttämättömiä.

  1. Joo mulla kans helkkaristi OPIa (postauskin niistä olemassa tuolla aiemmin) ja nyt en osta mitään lakkoja hetkeen! Pärjään nimittäin hyvin näilläkin.

Vastaa