I LOVE YOUR TATTOO

Tattoo

Tästä mun kädestä ootte toivoneet postausta, mutta vielähän se ei ole valmis. Tänään on itse asiassa koko päivän tatuointiaika taas (jonne menen tällä kertaa, ylläri ylläri, vähän kipeänä…) ja toivottavasti nyt saadaan noi välit täytettyä. Laitan tänne nyt kuitenkin pari kuvaa siitä, mikä tilanne on vielä tällä hetkellä.

Filippiineillä tatuoinnit saa paljon huomiota paikallisilta, joka puolelta huudellaan ”I love your tattoo!” ja niitä kehutaan kauniiksi ja seksikkäiksi. Mua alkoi lopulta moinen jo vähän ärsyttää. Sama homma oli Balilla, sielläkin rakastetaan tatuointeja. Tän käden kanssa ei siis todellakaan saanut kulkea rauhassa.

Tattoo

Mutta joo, illalla käsi on toivottavasti taas täydempi. Tulee lisää kukkaa ja timantteja, helminauhaa ja tähtiä. Oon vielä vähän skeptinen sen suhteen, valmistuuko tää vielä tänäänkään. Se miettimäni kämmenselkätatuointi on mulla vielä harkinnan alla, pitää jutskata tatuoijien kanssa siitä.

Miltä näyttää? Like, dislike? Kaiken tän musteen takana on siis La Muerte Inkin Sanna.

13 Comment

 1. Vandaalia says: Vastaa

  Ihania nuo kaikki tatuoinnit yksityiskohtineen ja ne sopivat niin saumattomasti yhteen 🙂 Toivotaan, että saisit käden tänään valmiiksi, en edelleenkään malttaisi odottaa lopputulosta (etkä varmaan sinäkään) 😀

  1. Jep, käsi tosiaan eilen valmistui ja NYT tykkään siitä tosi paljon 🙂

 2. Musta tuo on vaan niin upea kokonaisuus, että en kestä. Niin sun tyylinen ja kaunis! <3 Jotenkin kevyen oloinen siitä huolimatta, että mustetta ja kuvia on paljon. Jännittää melkein, että mitä kaikkea sinne väleihin vielä keksitään 😀

  1. Joo vaikka mä en ensin edes tykännyt kauheesti värillisistä tatuoinneista, niin oon tosi tyytyväinen, että päädyin värilliseen käteen 🙂 Mustaharmaat tatuoinnit näyttää usein koko kädessä vaan…mustalta. Etenkin sit ajan myötä.

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Onhan tuo nyt aivan ihana <3

  1. Nyt voin olla samaa mieltä. 🙂 Mua on vuoden ajan jo ärsyttäny kaikki kolot tässä, mutta nyt on täys. <3 Mutta kuitenkin siis ilmava!

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Innolla odotan kuvia 😀

 4. eekku says: Vastaa

  Kauniita ovat kyllä =)

 5. nea says: Vastaa

  Superlike! Tosi kauniita 🙂 Odota innolla näkeväni loputkin!

 6. sanna says: Vastaa

  On tosi upeat kuvat sulle tehty, tykkään!

  1. Määki! 🙂

 7. Tää on kyllä niin upea <3

  1. Nyt se vasta on!

Vastaa