Täydelliset nudet

Viime viikolla yhden ankean päivän päätteeksi laahustin väsyneenä töistä kotiin ja ilahduin kovasti saatuani ylläripostia Lumenelta. Jo pelkästään kaunis paketti sai huuleni kääntymään hymyyn, mutta sisältö se vasta piristikin.

Olen koko ikäni etsinyt Sitä Täydellistä nudea kynsilakkaa, mutta toistaiseksi mikään ei ole miellyttänyt mua tarpeeksi. Joko ei ole täydellinen sävy, ei levity täydellisesti, ei peitä täydellisesti…jotain on vaan aina ollut kaikissa vialla! Yleensä suurimmaksi osaksi se sävy. Lumenen uudessa Nude & Matt Gel Effect -kokoelmassa on NELJÄ eri sävyistä nudea ja pääsin testaamaan niistä kaikkia.

Olin toki kiinnostuneena jo vilkuillut näistä arvosteluja muista blogeista ja käynyt pari kertaa Stockalla pyörähtämässä, josko olisivat jo myynnissä, mutta ei, pettyneenä sain minä pois lähteä. Nyt nämä taitavat kyllä jo olla myynnissä vähän kaikkialla ja sain yhden tällaisen Gloria Fashion Shown goodie bagistakin. Nudekokoelma jakautuu huurteiseen soft touchiin ja metallipigmenttejä sisältävään helmiäismattaan ja kyllä nämä soft touch/matt effect -sävyt kiinnittivät ihan ekaksi huomioni. Just tällainen vaaleampi ja tummempi nude, hyviltä vaikuttivat!

Ensimmäisenä (siis noin puoli tuntia paketin avaamisesta, heh) kokeilin näistä tummempaa, sävyä nro 33 (Utuharso) ja jep, toimii! Nämä mattalakat jättävät TODELLA kivan pinnan. Sääli vaan, että en todellakaan jaksa odottaa lakan kuivumista, vaan mun on käytettävä pikakuivattajaa, jolloin pinnasta tulee tietenkin kiiltävä. Huomasin heti, että nyt käytössä oleva Seche Vite ei toimi näiden geelilakkojen kanssa lainkaan, vaan ”syö” lakasta liian suuren osan. Onneksi olin ostanut jemmaan paljon kehutun HK girlin, ja sen alla nämäkin toimivat paremmin. On näissä superpikakuivattajissa siis eroa! Kyllä HK girlkin syö gel effectiä vähän reunoista, mutta hyvin vähän.

Testasin myös vaaleampaa mattanudea, sävyä nro 34 (Pilvipouta) ja vaikka kuviin en valitettavasti saanut ikuistettua sen kaunista, puuterimaisen vaaleaa sävyä, niin kannattaa ehdottomasti tsekata tämä ihan livenä. Vaatii kyllä ainakin sen kolme ohutta kerrosta, mutta lakkaaminen on silti tosi vaivatonta, kun lakka levittyy niin helposti ja kuivahtaa kerrosten välillä ja sivellin on myös hyvä. Tykkään tästä sävystä ihan törkeän paljon, ja onneksi sieltä goodie bagista sain toisen pullon tätä sävyä, koska tulen kuluttamaan tän kyllä pian loppuun.

Utuharsoa ja Pilvipoutaa tullaan näkemään mun kynsillä tän syksyn ajan varmasti hyvin pitkälti jatkuvasti, ja toki testaan nämä kimalteisetkin sävyt (35 Aamuinen sade ja 36 Himmeää valoa). Niissä lopputuloksen luvataan olevan helmiäismatta. Olen aikamoinen lakkahurahtaja: jos ihastun johonkin kynsilakkaan, käytän sitä ainakin puoli pulloa putkeen.

Ootteko te jo nähneet näitä nudeja Gel Effectejä, kenties ostaneetkin? Vai onko se täydellinen nudelakka löytynyt jo aiemmin?

28 Comment

 1. Nata says: Vastaa

  Ooh! Toi pilvipouta sävy, näyttää täydelliseltä. Pakko käydä ostamassa. Oon ihan hurahtanut nyt näihin geelilakkoihin 🙂

  1. Mä en ole tällaisiin sävyihin ennen törmännyt missään kokoelmassa! En osaa kyllä päättää, kummasta näistä tykkään enemmän, mutta Utuharso-nude on sellainen sävy, jota olen tosiaan kaivannut. 🙂

  2. Nata says: Vastaa

   Tuli vielä mieleen tää kynsilakan ”kuivattaja apina” :DD
   http://hintaseuranta.fi/tuote/puhaltava-apina-kynsilakan-kuivain/1084478

  3. Joo mä oon nähny tommosen, mutta siis aarrgghh ei tommonen kuivata tarpeeks nopeesti 😀

 2. Kaikki sävyt aivan ihania, tykkään, että nää jättää samanlaisen himmeän pinnan kuin CG:n neonlakat. :p Pilvipouta on tosi makee! Mä en malttanut lakata edes yhdellä kerrallaan vaan vedin kaikkia sävyjä kerralla kynsiin. 😀

  1. Mulla on yks CG:n lakka ja tykkään kyllä hurjasti. 🙂 Heh, mäkin mietin tota kaikki kerralla kehiin -vaihtoehtoa, mutta maltoin mieleni 😀

 3. Mä hain ton aamusateen ja yllätyin vähän siitä mattapinnasta. Mutta tykkään ihan sikana, mietin että pitäisikö niitä muitakin hommata. Levittyy kuin unelma ja kuivaa tosi nopeasti, tää peittikin hyvin jo yhdellä kerroksella. En tiedä onko näillä muuten mitään tekemistä niiden alkuperäisten gel effectien kanssa kuin pullo ja suti, mutta aika sama mulle, surku tulee jos joskus tämän sudin loppuun!

  1. Mikään lakka ei kuivu mulla tarpeeks nopeasti! >:D

 4. MS says: Vastaa

  Oih, ihan mun sävyisiä lakkoja! Haluan kaikki! 😀 En ole vielä Lumenen Gel Effect -lakkoja testannutkaan. Minkähintaisia nämä suunnilleen ovat?

  MS / Beauty Highlights

  1. Noin kuutisen euroa / pullo! 🙂 Suosittelen testaamaan!

 5. eekku says: Vastaa

  Kivoja lakkoja oot saanut

  1. Kyllä <3

 6. Ai oliks tossa jotain lakkojakin, jumituin kuvien taustatyyppeihin 🙂

  1. Hahah! Jotain siis sullekin 😀

 7. Nämä ovat kyllä kauniin värisiä. Kissaystävän silmää miellyttivät ihanat karvakasat, hännänpäät ja töppöset <3

  1. Hih. 🙂 <3

 8. Petri says: Vastaa

  Herra Reiska <3

  1. No sehän se.

 9. Mun suosikki kaikista näistä sävyistä oli Alma! 😀

  1. :DD

 10. Mulle tuli nää samat ja mun eka reaktio oli sama: ihana pikku paketti! Piristi kyllä päivää 🙂 Mä tykkäsin eniten niistä huurteisimmista ja tummemmista sävyistä, erittäin jees!

  1. Kauniit paketit ilahduttaa kyllä aina. 🙂

 11. Minustakin tämä nude kynsilakkakokoelma oli aivan loistava idea Lumenelta, näyttävät niin ihanilta! Pehmoisia sävyjä, tosiaan aivan kuin kissan turkki. <3

  Sain itse Gloria Fashion Shown goodie bagista huurteisen beigen sävyn 35 Aamuinen sade, ja odotan innolla että pääsen kokeilemaan sitä. Oli ihana nähdä siellä! <3

  1. Jep, todellakin tarpeeseen tuli! 🙂

   Aamuista sadetta kokeilen kyllä seuraavaksi, hyvältä sekin vaikuttaa. 🙂 Niitä sävyjähän oli tosiaan goodie bageissa kahta erilaista eli sitä Aamuista Sadetta ja Pilvipoutaa.

   Oli joo yllätys ja kiva jälleennäkeminen! 🙂

 12. oi, nuopa näyttää kivalta, pitänee joku ostaa testiin 🙂

  1. No en vois kyllä enempää suositella. 🙂

 13. Anonymous says: Vastaa

  Tampereen Sokokselta noita jo bongasin, hetken jopa käsissäni pyörittelin, mutta lopulta takaisin hyllyyn hylkäsin. Nimittäin Se Oikea nudelakka on jo löytynyt. Mavalan Nicosia. Ihan parhautta! <3 Vaatii mulla aika monta kerrosta ollakseen mun silmää miellyttävä, mutta on kyllä sen arvoista! Oikea YNBB-lakka 🙂

  1. Mä en ole ikinä koskaan löytänyt Mavalalta mitään täydellistä, vaikka joskus olin vähän koukussa niiden pikakuivattajaan (suihke)…Mutta pistänpä tämän mieleen! 🙂

Vastaa