Hämmästyttävän hyvä

Murad

Mulla on ollut tämä Muradin Blackhead & Pore Clearing Duo kaapissa jo jonkin aikaa. Sain tämän entisen työni kautta, mutta koska mun aiemmat kokemukset Muradista eivät olleet niin kovin kummoisia, tämä on jäänyt kokeilematta. Kun poikaystävä tuossa eräs ilta kysyi, oisko mulla jotain tököttiä mustapäihin, muistin tämän. Noh, poikaystävällä ei todellakaan ole mitään mustapäitä, korkeintaan jotain tukkeutuneita ihohuokosia, joita multakin löytyy. Mutta siitä se innostuminen sitten lähti ja kaivoin tän testiin, ensin omalle iholleni.

Murad

Tässä Muradin ihohuokosten puhdistuspaketissa on kaksi vaihetta. Ensin naamio, Blackhead Remover,  joka levitetään vaikuttamaan 10 minuutiksi ja sen jälkeen lisätään lämmintä vettä, hierotaan hetki ja pestään pois. Mun ennakko-odotukset olivat, että varmaan joo iho puhdistuu mutta siinäpä se. Mutta kun olin huuhdellut tän tökötin pois, olin ihan että what the f…! Tää vaikuttaa näköjään niin, että todellakin kaikki tali ja mustapäät pamahtavat ihon pinnalle. Eli pakko oli sitten puristella kaikki möhmä ulos. Jännä, että tän ansiosta nousi sellaisia mustapäitä esille, joiden olemassaolosta en tiennytkään.

Seuraava vaihe on Pore Refining Sealer, joka ohjeen mukaan levitetään koko kasvoille. Itse laitoin tätä vain tuolle samalle alueelle kuin naamiotakin, eli nenään ja nenänpieliin, niihin ongelmakohtiin. Ohjeessa neuvotaan lisäämään toinen kerros kahdentoista tunnin päästä. Tämä on siis ihan vaan tällainen kevyen tuntuinen voide, jonka pitäisi ehkäistä uusien epäpuhtauksien synty. Päälle suositellaan laitettavaksi vielä kosteusvoide.

Ihohuokoset siis TODELLAKIN puhdistuivat ja tän operaation jälkeen on tullut muutamia pieniä finnejäkin ko. alueelle. Totean siis, että on hemmetin tehokas tuote, jos tukkeutunut iho on ongelmana!

Googletin tämän, eikä ihan heti ainakaan eteen tullut suomalaisia ostopaikkoja. Feeluniquessa tällä kaksikolla hintaa on 67,68 euroa. Hoito suositellaan tehtäväksi ainakin kerran viikossa, ja näistä putiloista riittää kyllä todella moneksi käyttökerraksi.

Murad

Olisko tarvetta tällaiselle?

15 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Tämähän on mielenkiintoinen tuoteyhdistelmä. Tosin hinta on vähän sitä luokkaa, että sijoitan tuollaisen määrän johonkin hyödyllisempään (noh, eihän nämäkään hyödyttymiä ole, ei ei).
  Muistan, miten joitakin vuosia sitten oli ”muodissa” sellaiset tarralaput, jotka laitettiin mm. nenään ja sen piti sitten kiskoa mustapäät pois. No eihän ne ihan toimineet. 😀 Aika häkkiä ne hävisivätkin sitten markkinoilta.

  1. Totta, hinta on tässä kova, mutta Murad on kallis merkki. Ja joo, jos ei ole mitään suurta ongelmaa ihohuokostensa kanssa, summa kannattaakin laittaa muualle. Oli vaan pakko kirjottaa tästä, koska olin niin hämmästynyt tän toimivuudesta!

   Ja heh, mun piti kirjottaa noista tarralapuista, mutta unohdin!!! 😀 Mä käytin niitä epätoivoisena teininä kans. 😀 Siksi olinkin ihan ihmeissäni, että tää tuote tosiaan toimii, siis ihan heti ja näkyvästi. 😮

 2. sonja says: Vastaa

  Todellakin olisi tarvetta tuollaiselle! Mielenkiintoinen tuote!

  1. Joo, kyllä mullakin näköjään oli tarvetta! 😀

 3. Kuulostaa suorastaan räjäyttävän tehokkaalta. 😀

  1. No äläpä! 😀

 4. Tää olis niin mun tuoteduo!

 5. L says: Vastaa

  Olen vähän laiska käyttämään epäsäännöllisesti käytettäviä tuotteita säännöllisesti. Minulla on myös Insititut Esthedermin kehuttu Osmoclean, mutta liian harvoin tulee käytettyä. Pitäisi tsempata. Ehkä sen pariksi sopisi tuo kakkosvaiheen tuote. Pitää lukea lisää näistä. 🙂

  Mies on vielä haluttomampi käyttämään mitään naamioita ja ihonhoitotuotteita, ei ole edes kokeillut, vaikka välillä tyrkytän -ja sitten kuitenkin valittaa mustapäistään.

  1. Mä yritin tätä miehelle tyrkyttää, mutta en tiedä, innostuuko sit kuitenkaan kokeilemaan. 😀

 6. Riikka says: Vastaa

  Tilasin tänään ja hintaa oli 58 euron paikkeilla 🙂 Aina iloinen yllätys, kun saakin vähän halvemmalla. Ja ilmaiset postikulut! Huippua!

  1. Jee! Tää on kyllä korkean hintansa arvoinen tuote.

 7. Eva says: Vastaa

  eleven.fi:ltä näyttää löytyvän, 63 €

  1. Noni, joo!

 8. Ilona says: Vastaa

  Arvaa vaan tilasinko tän eleveniltä? NO JOO. Sun takia!

  1. Hei mä huomasinkin sun listasta! 😀

Vastaa