Jokapäiväinen meikkini

Minusta on tullut laiska meikkaaja. Siitä on kiittäminen (tai syyttäminen) ripsienpidennyksiä, joita olen puolisen vuotta nyt pitänyt yhtäjaksoisesti. En käytä luomiväriä tai mitään rajauksia enää oikeastaan lainkaan, ainoastaan johonkin juhliin tai erikoistapauksiin jaksan laittaa, yleensä jotain ruskean sävyistä (turvallinen valinta). Käytän muutenkin enimmäkseen samoja meikkejä, päivästä toiseen. Mulla on ihan hirvittävä määrä meikkejä, mutta suurin osa niistä jää käyttämättä tai lopulta annan eteenpäin. Meikkaan mieluiten aina heti sängystä noustuani ja sitten en meikkiä päivän mittaan oikeastaan lisääkään.

Jaksan kyllä jatkuvasti innostua meikkiuutuuksista. Etenkin mitä tulee meikkipohjiin! Haen aina vaan parempaa. Uusimmat tulokkaat ja viime aikaiset ihastukset ovat CC-voiteet. BB-voiteista en koskaan innostunut, eivät peittäneet tarpeeksi enkä tykännyt muutenkaan. Mutta CC toimii! Kosteusvoiteen imeydyttyä laitan Lorkun vihreetä anti-redness CC-voidetta joka peittää kivasti punaisuutta ja siihen päälle ohut kerros Lumenen CC:ta, jolla saa vähän väriä ja peittävämpää ja tasaisempaa pintaa. Päälle sudin vielä kevyesti bareMineralsin READY translucent -puuteria.

Mun ihossa riittäis kyllä ihan kamalasti tarkempaa peiteltävää, mutta en lisäksi käytä kuin vähän valovoidetta silmien alle. Tykkään Eliten Click&Glow -valovoiteesta, hemmetin hyvä hinta-laatu -suhde (maksaa noin kympin Anttilassa/Cittarissa). Melkein yhtä hyvää kuin se YSL:n klassikkovalovoide! Kannattaa kokeilla.

Poskipäille sipaisen vähän Diorin bronzeria ja saman merkin poskipunaa, joka näyttää rasiassa hurjalta, mutta kasvoilla ihan kesyltä (jos ei liikoja innostu). Tuossa ihanassa Dior-clutchissa on myös huulille ja silmille juttuja, mutta niitä en ole edes kokeillut…Tämä on parisen vuotta vanha muutenkin, otin käyttöön vasta aika äskettäin. Oikeastaan odotan jo, että saan tän clutchin muuhun käyttöön…

Ikuisuuden on käytössä ollut myös Too Facedin The Bronzed & The Beautiful -paletti, josta Snow Bunnyn olen jo käyttänyt (ja rikkonut). Näitä molempia sipaisen myös vähän kasvoille sävyä antamaan.

Kulmat meikkaan aina, MSCHICin kulmaväreistä tummin on paras ja sen jälkeen kulmageeliä päälle. Kulmageelinä tällä hetkellä saamani Giordani Gold, on ihan ookoo, mutta en ole vielä mitään tosi täydellistä kulmageeliä löytänyt…tämä on ehkä vähän turhan märkää. Huulia en meikkaa koskaan, huulirasvaa vaan. Joskus harvoin jotain kiiltoa, jos laukun pohjalta löytyy.

Siinä ne. Näillä menen nyt päivästä toiseen. Onko teilläkin melkein aina samat meikit vai vaihteleeko paljonkin? Ostatteko paljon meikkejä?

13 Comment

 1. Iluna says: Vastaa

  Ostan liikaa meikkejä,ja joka päivä on käytössä eri jutut-silmämeikissä ainakin. Tosin MACin Mylar löytää jotenkin aina tiensä kulmaluulle.

  1. Voi kun iteki sais aikaseks useemmin testailla eri meikkejä…

 2. Anonymous says: Vastaa

  Ootko siis sitä mieltä, että jos noista cc-voiteista toisen ostaisi, niin toi Lumenen ois peittävämpi ja parempi? 🙂

  1. Joo, toi vihreä voide ei paljon peitä, häivyttää punaisuutta vaan. Ja antaa kyllä kivan, tasaisen pinnan. Minnan blogista siitä voi lukea kattavampaa testausta: http://www.glitz8glam.com/2013/05/loreal-nude-magique-cc-cream-anti.html

  2. Anonymous says: Vastaa

   Okei, kiitti 🙂

 3. Mulla on järjetön määrä meikkejä, täysi lipastollinen. Mutta kyllä mä niitä ahkerasti käytänkin, koska meikkaaminen kuuluu lempiharrastuksiin. Mies tästä toki jaksaa aina valittaa, mutta kun otan esille pleikkariharrastuksen (joka on sitäpaitsi meikkaamiseen verrattuna mun mielestä ihan turhaa), niin tasoissa ollaan.

  1. Joo, kyllä meikkaus aina pelaamisen voittaa!

 4. Nina says: Vastaa

  Aaaah tuollainen punaisuudenpoistaja on PAKKO hankkia. Just tänään taas kauhistelin mun ihon sävyä joka on näppylöineen sellainen ihanan kukertavankirjavanpunakka 🙁

  1. Joo toi on kyl tosi hyvä! Toimii pohjustustuotteena.

 5. Tosi kivoja meikkejä muuten kaikki nuo sun jokapäiväiset! Mullehan on kertynyt meikkejä isot määrät just sen takia, että etsin aina niitä täydellisiä tuotteita. Harvemmin muuten on löytynyt. Arkipakkeleissakin koitan kuitenkin pitää vaihtelua, ettei kukaan purnukoistani jäisi kovin pitkiksi ajoiksi huomioitta. 🙂 Mähän oon just sen verran meikkihullu, että mun meikit on vähän kun mun lapsia. Näin äitienpäivän kunniaksi. 😀

  1. Niin no kai sitä kaikessa etsii ”sitä täydellistä”. Ja uudet meikit on kyllä aina jotain aivan ihanaa. 🙂 Toivoisin jaksavani myös käyttää enemmän ja vaihtelevasti. Ja ehkä pitää silmiäkin alkaa enempi meikkaamaan, vaikka pidennykset onkin.

 6. Täh, miks en mä oo ees kuullu tosta punaisuutta poistavasta cc:stä? Kuulostaa pohjustajaksi sopivalta, peittävyys ei varmasti itselleni riitä. Millaiseksi iho jää tuosta? Lähinnä mietin, että toimisiko mineraalipohjan alla, lily lolo on nääs normikäytössä.

  1. Pohjustajaks nimenomaan! Eli laitan päälle sit tota toista CC:ta tai sit ihan meikkivoidetta. Luulisin, että toimii mineraalipohjankin alla tosi hyvin, en oo kyllä testannut. Tasottaa ihon pintaa kivasti, eli just niinku primerit.

Vastaa