Parhaat tennarit

Maailman parhaimmat valkoiset tennarit eivät maksa paljon. Tai no, itselleni ainakaan 19,90 euroa mukavista, kivoista tennareista ei ole hirveän paljon rahaa. Ostin valkoiset Race Marine -tossut pari kesää sitten ja niistä tuli suosikit heti. Sen pari kesää niillä tyytyväisenä sitten käppäilinkin, mutta taannoisella Indonesian reissulla onnistuin ne pilaamaan. Vinkki: Jos lähdet Gilin saarille, ÄLÄ ota mukaan kalliita kenkiä. Ainakaan valkoisia. Nämä nyt olivat onneksi ainoastaan ne valkoiset ja tässä näette tuloksen yhden päivän Gili-käppäilyn jälkeen. Jipii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä nyt sattuivat olemaan sandaalien ja juoksukenkien lisäksi ainoat kengät, jotka mulla oli matkassa mukana, ja edessä oli vielä päiviä Seminyakissa ja tietenkin kotiinpaluu. Ja koska Gileillä onnistuu kaikki, nohevana tyttönä astelin lähimpään baariin (kyllä) ja pyysin heitä pesemään kenkäni. Hetken epäilyn ja vaimon kanssa neuvottelun jälkeen baarimiekkonen sanoi hinnaksi 2 euroa ja kengät voi hakea seuraavana iltana pestyinä, jos vaan kuivuvat riittävästi.

Tulos pesun jälkeen:

Kengät pestyinä

Noh, kyllä tästä nyt kaksi euroa pulitti mielellään, mutta en ajatellut enää Suomessa näitä käyttää. Niinpä suuntasin kotona lähimpään Stadiumiin ja löin tiskille sen kakskybää ja:Uudet kengät

 

On taas kivat kesätennarit odottamassa kesäkelejä! Olen vähän katsellut valkoisia Vanseja sillä silmällä, mutta nämä ovat niin paljon paremmat kävellä ja oikeastaan kivemman näköisetkin, joten enhän mä tartte muita.

Ootko sä jo hommannut valkoiset tennarit kesäksi?

18 Comment

 1. Uuu kiitos vinkistä! Ne uudet valkoset kesätennarit on vielä ostoslistalla, ja nämä näyttää aika söpöiltä (: sit vielä pitkävartiset pitäis löytää kaveriks.

  1. Juu, nää on jotenkin tosi tavikset, mut silti söpöt. 🙂 Ja ihan hiton mukavat kävellä! Tän parempia kenkiä ei oo. <3 Näissä on muuten vähän ehkä suuremmat koot, oma koko on 38 ja näissä 37 on paras.

 2. Siiri says: Vastaa

  Oho, enpä olis uskonut että sulla on nämä – siis samat kuin mulla (monessa värissä) 😀 Samaa mieltä mukavuudesta. Tykkään tennareista ilman muovista kärkivahviketta, mutta kyllähän ne sitten likaantuvatkin nopeammin ja jopa kuluvat puhki aika äkkiä… mutta nätimmät ovat mielestäni ilman 🙂

  1. Mikset ois uskonu?? 😀

   1. Siiri says: Vastaa

    No tietysti oletin otsikon (ja tarkkuutesi) perusteella jotain merkkitennareita 🙂 Jotenkin hassusti en ollut tullut huomanneeksi sitä että nämä muuten tosiaan ovat tosi hyvät tennarit, ennen kuin sanoit 😀 Tämä näköharha tulee helposti edullisten hankintojen tapauksessa. Mä vielä ostin näitä useammat kympillä, ja sitten olen tyytyväisenä käytellyt niitä kiinnittämättä niihin juurikaan huomiota. Totta tuo mitä sanoit toisessa kommentissa että näitä voi käyttää myös hameiden ja yleensäkin kevyempien hepeneiden kanssa. Ovat riittävän sirot olematta kuitenkaan niin ohuet että jalkaterän erinäiset muhkurat ihan äkkiä alkavat muotoilla pintaa omannäköisekseen. Täytyykin tarkkailla Stadiumin tarjouksia, jos näitä saisi vielä vaikka keltaisina 😀 Valkoiset ovat must mutta olen tosi ihastunut myös pastellisiin ja kirkkaisiin tennareihin 🙂

    Merkittömistä, huomaamattomista mutta hyvistä vielä sananen. Toinen hyvä esimerkki tästä ovat mun mielestä Henkan vaatteet: Henkka mainitaan aina kun puhutaan ”kertakäyttövaatteista”, mutta mulla on Henkalta osunut kohdalle todella paljon sellaisia vaatteita joita käytän vuosikausia ja myös tiheästi. Mun tapauksessa on niin että kun hankin halpoja vaatteita, osaan tehdä keskimäärin järkevämpiä valintoja kuin jos valitsen merkkituotteista. Muistan tarkistaa materiaalit ja miettiä, että onko vaatteen leikkaukset sellaisia että niiden kanssa voi oikeasti elää. Sama kävi varmaan näiden tennareiden kanssa – halpa hinta saa tsekkaamaan joka kohdan kriittisesti.

    1. Joo ei se hinta aina laatua takaa, ei vaatteissa eikä kosmetiikassakaan. Mullakin on paljon ns. halpisvaatteita, joita olen käyttänyt jo vuosia ja usein pessytkin. Mäkin tsekkaan aina materiaalin, halvemmistakin vaatteista, tosin yleensä jo vaatetta koskettamalla tietää paljon.

 3. ellu. says: Vastaa

  Mulla on just tennareitten haku menossa, kun noi viime kesänä hommatut Löytöliiteri-popot (oli vielä halvemmat, 9,90e :D) ei vaan sovi mun kantapäille :/ Että tarttis olla näemmä vähän tukevammat/paksupohjasemmat. Mutta kun paljoo ei sais maksaa, eikä mielellään olla valkoset just ton likastumisen takia, niin mustia olen nyt kattellu 🙂

  1. Joo kyllähän tää väri ja matsku tosiaan rajottaa käyttämistä. 🙁 Kyllä nää mulla kevyet sateet on kestäny ihan hyvin ja pyyhkäsemällä lähteny puhtaiks, mutta jos on vähänkin likasempaa, niin saa unohtaa.

 4. Sissi says: Vastaa

  Tartten ehkä tällaiset. Viime kesänä etsin (jälleen kerran) SIROJA valkoisia tennareita kenkäkaupoista, tuloksetta. Miksei kukaan ohjannut silloin urheiluliikkeeseen? Tattis vihjeestä!

  1. Joo, näitä saa mun mielestä Stadiumista ”aina”, eri väreissäkin 🙂 Ja nää on tosiaan mukavan sirot tennarit, Vansit on enempi sellaset möhkäleet… Nää sopii tosi kivasti KAIKEN kanssa, hame, shortsit, housut!

 5. Kiitti vinkistä.
  Noissa näyttää olevan pyöreä kärki, mikä on hyvä.
  Inhoan puikuloita tennareita…

  1. Sama!!!

 6. Kyllä, kahdet valkoiset tennarit on tullut hommattua tänä keväänä 🙂 H&M:ltä 10 euroa maksavat tennarit työkengiksi ja vähän sellaisiksi ”ei haittaa vaikka menee likaiseksi tai rikki” käyttöön, ja Converset paremmiksi tennareiksi. Converset on kyllä olleet hyvät. Ja ihana tuo viimeinen kuva missä utelias Reiskan karvanassu tutkii sinun uusia tennareita 🙂

  1. Mulla on kahdet valkoiset Conssit, hyvät nekin on. 🙂 Ei tosin enää niin kovin valkoiset. 😛

 7. Paula says: Vastaa

  Mä voisin kokeilla myös näitä! Ostin viime kesänä Vansit, mutta nää ei jotenkin vaan istu, ainakaan mulle. Kantapäästä molemmat liikkuu just sen verran, että pidemmän aikaa käveltyään saa rakot. =( Sitäpaitsi näitä saisi kolmet Vansien hinnalla!

  1. No suosittelen. 🙂 Näillä kävelee kyllä ilman rakkoja, supermukavat. <3 Ja tosiaan, edulliset. 🙂

 8. Panda says: Vastaa

  Hmm mulle ei näy nää kuvat :0?

  1. Joo se on nyt ongelmana täällä muillakin 🙁

Vastaa