Loppu slut

En yleensä harrasta näitä blogimaailmassa niin kovin suosittuja ”nyt on kuulkaas kosmetiikkatuotteita loppunut” -postauksia, mutta nyt teen sellaisen jossa kertarysäyksellä neljä kokonaan lähes samaan aikaan loppunutta ja yksi ihan just loppumassa. Ja jokaisen näistä loppuminen ihan oikeasti vituttaa.

Blogiini on viime aikoina tultu ahkerasti hakulauseella ”Paras silmänympärysvoide 2012”. Joo, tuossa kyseisessä postauksessa oli Cliniquen myös todella hyvä silmänympärysvoide. Nytpä voin kuitenkin kertoa, että se OIKEASTI paras silmänympärysvoide 2012 on ehdottomasti tämä just multa loppunut Shiseidon 120 euroa kustantava ihanuus, joka on aiemminkin täällä blogissani vilahtanut. Todella riittoisaa oli, mutta kaikki hyvä loppuu silti aikanaan, nyyh. Hajustamaton, täydellinen koostumus. Imeytyi nopsasti ja toimi meikinkin alla. Aivan ihanin.

YSL:n valokynä on toki klassikko, ja parasta tässä se, että saa myös tummemmissa sävyissä. Levittyy nopsasti ja suorastaan ”sulaa” ihoon. Olen klikannut tän jo useamman kerran brittinettikaupoissa ostoskoriin, mutta ihan vielä en ole päässyt maksuvaiheeseen asti, koska se hinta…Tämä sävy 03 tuli mulle töistä ja pesi hetkessä kaikki mun muut, AIVAN LIIAN VAALEAT valokynät. Joku päivä pääsen vielä sen maksuvaiheenkin yli…

Ja tässä nyt sit se, tuossa samaisessa postauksessa esiintynyt Cliniquen kosteusvoide, loppunut myös. Yhyy. Ihanan tuoksuista ja pehmeää ja superkosteuttavaa. Haluan tätäkin lisää. Tosi hyvä meikin allakin.

Chanelin Teint Innocence -meikkivoiteestakin postasin kun sen ostin, yhdessä Shiseidon megahyvän siveltimen kanssa. Taitaa oikeasti olla maailman paras meikkivoide. Mulla on jemmassa vastaavanlainen samalta merkiltä, joten kokeilen sitä seuraavaksi ennen kun ostan tällaisen uuden.

Biothermin itseruskettava vesi on se paras itseruskettava kasvoille. Olen jo vuosien ajan käyttänyt tätä muutaman kerran viikossa, aamuisin kasvoveden tapaan. Ei ole mikään megaruskettaja vaan antaa ihan vaan kevyttä päivetystä ilman mitään rajoja tai laikkuja. En tiedä saako tätä enää, mutta pitäisi ostaa taas uusi. Työkaverin suosituksesta tätä aikoinaan ostin ja koukkuun jäin.

Ärsyttävää, sillä nämä kaikki ovat sellaisia, että haluaisin uuden mutta hinta on kova. Löytyykö näistä mitään kiinnostavaa tai kenties teidänkin lemppareita?

12 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Wooot itseruskettava kasvovesi??! En oo tienny että sellaisia on edes olemassa :O

  1. Joo, tosi hyvää! Ja helppo käyttää kun ei tosta jää mitään keltasia rajoja tai tosi tummaa hipiää ei tuu muutenkaan. Eikä ärsytä ainakaan mun ihoa mitenkään. Heti ton jälkeen voi laittaa kosteusvoidetta.

  2. Nina says: Vastaa

   Hmmm.. taas yksi lisäys listaan ”tsekkaa viikonloppuna taxfreessä”. 😀

  3. Joo ilmottele, jos tätä näkyy ja mihin hintaan! 😀

  4. Sonia says: Vastaa

   Mäkään en ollut kuullut tollasesta. Haiseeko se miltä?

   …ei sillä että itse ostaisin. Mä käytän vain aitoa rusketusta, enkä siitäkään mitenkään supererityisemmin tykkää. Mutta jos joku kysyy. Tai jos joskus innostun tekemään jotain sille, että kaulani on kesällä eri värinen kuin muut ympäröivät alueet, kun kaula jää auringolta varjoon.

  5. No siis ei se oikeestaan haise, mutta kyllä siitä voi tulla semmonen itseruskettavan TUOKSAHDUS iholla, jos useammin käyttää. En oo kyllä koskaan kokenut sitä tuoksua mitenkään häiritsevänä, itse asiassa vähän jopa sairaasti päinvastoin…Mutta niin, ei mun iholla ainakaan kohtuullisesti käytettynä haise lainkaan.

   Ja voihan tätä tosiaan käyttää muuallakin, mutta tää ei rusketa kuitenkaan niin voimakkaasti, että jaksaisin muihin ihoalueisiin käyttää. Käytän vartaloon kintaalla levitettävää itseruskettavaa vaahtoa, St.Tropezia, tosin halvemmat vaihtoehdot nyt hakusessa…

   Tätä vettä saa kyl käyttää monta päivää putkeen jos haluaa voimakkaampaa väritystä.

 2. Itseruskettava kasvovesi, apua mun on pakko saada tollasta?! 😀

  Mä taas kuulun niihin ihmisiin jotka jollain kieroutuneella tavalla saa käsittämätöntä tyydytystä kun purkkeja loppuu. (Ja kyllä, just esittelin ne. Mä rakastan luettelointia.) Ja mä tosissani toivoisin, että munkin olis vaikea ohittaa se maksuvaihe nettikaupoissa..

  1. Kyllä mäkin saan tyydytystä purkkien loppumisesta, mut EN NÄIDEN! 😀 Nää kuuluu siihen sarjaan et hinkkaan jämiä irti vielä kun ovat jo loppuneet. 😛

   Vaikeeta se ohittaminen on sillon, kun on rahaa, mitä ei nyt hirveesti oo. 😀

 3. interesting products 🙂

  1. Yes!!!

 4. MARI says: Vastaa

  Sorry, mutta tuo Biothermin itseruskettava vesi on lopetettu 🙁 Ainut itsari hyllyssä on tuubissa. Muutkin eri sarjojen vastaavat nestemäiset itsarit on lopetettu, mutta Clarinsilla on sellainen kevyen sävyn antava ohut emulsio, jota voi käyttää joko vanun kanssa (kuten kasvovettä) tai käsin lutraamalla.

  1. No niinpä tietty, perkele. 🙁 Mut hyvä tietää tää Clarins…!

Vastaa