Kuulutko joukkoon?

kissanminttujengi

Heippatirallallaa kaikki te ihanat 112 seuraajaani Blogilistalla! Olettekin ehkä jo tietoisia siitä, että Blogilista lopettaa HUOMENNA, maanantaina 1.6., joten jos ette seuraa blogiani mitään muuta kautta, nyt alkaa olla jo korkea aika funtsia vaihtoehtoja. Niistä paras on ehdottomasti Bloglovin, josta tämäkin blogi löytyy. Facebookissa oon kosmetiikkoineni ja kissoineni toki myös ja instagramissa nimellä @kissisheini. Pakko sanoa, että olen todella tyytyväinen Blogilistan lopettamisesta. Se on ollut varsinainen vanhanaikainen murheenkryyni kaikkien blogin muutosten kanssa, ja ilmeisesti päivittymiset eivät ole siellä viime aikoina toimineet. Eipä tule ikävä.

Mutta mitä syitä tätä blogia sit olis seurata, niinku, mitään kautta? NOH. Lähiaikoina oon tänne skriivaamassa ainakin parhaimmasta kuivashampoosta, vilautan mun aivan ihania uusia kenkiä, vertailussa on myös suolasuihkeet, ehkä taas jotain kitinää tatuointituskasta (ja tietenkin superhienosta lopputuloksesta) ja ihan pian selviää myös, mikä aika tosi superjees nettikauppa avaa ovensa…(ja mulla on antaa sinne alennuskoodi!)

Toivottavasti seuraatte jatkossakin! Kaunista sunnuntain jatkoa!

kissanminttua

Vastaa