KAUKOKAIPUU

Playa de Palma

Mulla on ollut jo jostain ainakin lokakuusta asti PAKKO PÄÄSTÄ REISSUUN -olo. Kesäinen Mallorcan reissu oli ihana, mutta silti tekee niin älyttömän kovasti mieli jonnekin kauas lämpimään: meren äärelle, tuoreiden hedelmämehujen äärelle, jäätelöitä syömään, istumaan ja olemaan. Olisin varmaan jo varannut reissun jonnekin, jos ei työsopparin jatkon kanssa olis ollut odottelemista. Lisäksi itsellä ja miehellä on näitä tatskahommia alkuvuodesta. Nyt kun työsuhteesta tuli vakituinen (jee!) ja tatskajututkin menee varmaan ihan hyvin, toivon enää voivani pitää sen parin viikon loman! No, se onkin sitten näköjään ihan oma ongelmansa.

Gili Meno

Filippiineistä olen puhunut jo kauan. Ja sikojen saaresta (Big Major Cay). Nyt kaikki ovat innoissaan Meksikosta ja edelleenkin se Sri Lanka kiehtoo. Joululahjaksi pyysin taas vanhemmilta rahaa matkakassaan ja toiveeni toteutui. Kyllähän nää pidemmät reissut rahat hetkeksi aika hyvin vie, mutta on kyllä aina sen arvoistakin. Kyllä matkustelu on se, johon rahansa kannattaa laittaa.

orange

Noh, nyt sitten odottelen enää lomalupaa. Kylläpäs matkakuume taas lisääntyi kun katseli instasta kaikkien tuttujen ja tuntemattomien lomakuvia jostain kaukaa, arggghh!

Löytyykö matkustushaluja sieltäkin vai onko Suomessa paras?

8 Comment

 1. Katarooma says: Vastaa

  Kyllä mullaki on matkakuume. Edellisestä ulkomaan reissusta alkaa oleen kohta 4v. Ihan liian kauan! 😀 Elämä vaan välillä ei anna myöten matkustelulle…

  1. Ilman kissoja tulis kyllä varmaan matkusteltua paljon enemmän. 😀

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Saksaan taas kesällä, siellä on niin paljon kavereita sinä viikonloppuna, että se reissu on aika ehdoton 😀

 3. Linda says: Vastaa

  Voi vitsi, mun PAKKO päästä johonkin reissuun ens vuonna. Puhetta on ollut vähän Tanskasta tai Skotlannista, toivotaan että toteutuu. 🙂 Aina on vaikeuksia sovittaa lomia ja rahat ei ikinä muka riittäisi, mutta kyllä uskon että kyseiset esteet täytyy vaan ratkaista. 😉

  1. Linda says: Vastaa

   Niin sitä piti vielä sanoa että edellisen kerran MEINASIN päästä reissuun kun olin raskaana, matkat oli jo varattu, mutta sitten tulikin ongelmia enkä saanut matkustuslupaa lääkäristä. Että kyllä nyt on korkea aika, oli silloin niin lähellä mutta kuitenkin kaukana! :’D

 4. Onnea sopparista 🙂

  Mä meen varmaan vaihteeksi Ranskaan keväällä mutta olisi se kiva jossain muuallakin käydä. Kesällä toivottavasti olis tilaisuus päästä miehen kanssa reissuun.

 5. Emma says: Vastaa

  mä just kirosin että toivottavasti tää oli viiminen syksy ilman mitään pientäkään reissua. Kyllä oli ankeeta ja pimeetä ja tuntui tosi raskaalta, kun ei saanu mitään katkoa siihen synkkyyteen. Kämpän osto, koiran osto ja muutto vaan vähä söi matkakassaa 😀 no ENS VUONNA sitte….

 6. Jenni says: Vastaa

  Kaukokaipuu täälläkin ja kova. Ollut siitä lähtien, kun alkuvuodesta palasi Balilta ja Gileiltä. Ainut este on määräaikainen työsopimus, joka päättyy kesän lopussa. Mistään tulevista työkuvioista ei ole mitään tietoa ja en tiedä onko siksi järkevää suunnitella reissua syksylle, mutta joskus se on lähdettävä… 🙂

Vastaa