Tuttuja naamoja

Ei voi muuta sanoa, kuin että hieno kirja. Niin hieno, että se oli pakko ostaa ihan omaksi. Ensin laitoin varauksen Helsingin kirjastoihin kunnes tajusin, että joudun odottamaan kirjaa ehkä vuodenkin. Siksipä tuumin että paskat, voihan sitä joskus kirjan ihan ostaakin. Ja kyllä kannatti! Ihan jokaisen, 160 sivun, takia.

En laita tänne kuvia sisällöstä siksi, että musta oli aivan ihanaa avata kirja rauhassa ensimmäistä kertaa ja selailla sen upeita sivuja. Tuttuja tyyppejäkin joukosta löytyi. Aivan mahtavien kuvien lisäksi oli kiinnostavaa lukea tatuointien takaa löytyviä tarinoita. Kirja täynnä rohkeita, upeita naisia. Kannattaa ehdottomasti tutustua, jos ette jo ole niin tehneet. Ja hitsi vieköön, mä olen kohta niin varmasti taas tatuoitavana…

Ja vielä tärkeä P.S.: Jonkin verran mainontaa tästä blogista tulee lähiaikoina löytymään. Tämä postaus ei kuitenkaan ole mainos ja kerron aina, jos sellainen on kyseessä (eli toisin sanoen minä saatan hyötyä tai olen jo hyötynyt jotenkin). Linkkejä voitte siis rauhassa klikkailla jatkossakin, laitan niitä vain helpottaakseni teidän elämää, jos kenties haluatte lukea aiheesta lisää…

11 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Oi pitäisikin hankkia, no kunhan taas on varoissaan niin sitten , kiitos vinkistä 🙂

  1. Tää kirja on kyllä kiva ihan omistaa. 🙂

 2. essim says: Vastaa

  Voin paljastaa mun salaisen hyväntekeväisyyteni: joskus klikkailen niitä sponsoroituja linkkejä monta kertaa peräkkäin ihan vaan siksi että joku kiva bloggaaja saisi lisätienestiä. En tiedä onko siitä oikeasti edes hyötyä (tuleeko sivuvierailut vain esim. IP:n mukaan tai saako niistä yhtikäs mitään), mutta hyvä mieli siitä jää! Ja pitäähän sitä jotain kehittävää tekemistä olla nettisurffaajan ilona 😀

  1. Heh. Ei niistä klikkailuista mitään saa, ainoastaan sitten jos ostaa. Näin ainakin yleensä. Mutta jotain alennuskoodeja kyllä voi sitä kautta ainakin tulla, joista sitten blogin lukijatkin hyötyvät. 🙂

   Mitään mainosblogia tästä ei koskaan tule, mutta joitakin mainoksia aion tänne laittaa ja nekin sellaisia, joissa on jotain järkeä ja joista itse päätän.

  2. essim says: Vastaa

   Höh, lopetan siis klikkailun, minä harhaluuloinen typerys 🙁

  3. 😀

 3. Panda says: Vastaa

  Voihan linkkien klikkailu :’D. Heiii kiitos kirjamuistutuksesta! Tuosta kiinnostuin kun siitä puhuttiin ”ekoja kertoja” mutta olin rahapussin kannalta iloisesti unohtanut asian. Hmmmm, voisi käydä huomenna shoppailemassa!

  Minusta on hauskaa miten täällä Hki ketään ei tunnu tatuoinnit kiinnostavan (työnatajat/työelämä), mutta noin 300km täältä itään kotipaikkakunnalla työnantajilta pitää tatskat piilottaa haastetteluissa ja työpaikalla ne ovat ehdottomasti NOUNOU ja lävistyksetkin saavat pahoja katseita.

  Ainoa ihmisryhmä missä tatuoinnit noin yleisesti ovat herättäneet ihmetystä eniten on iso ja laaja ihmispiiri mihin kuuluu pelkästään ”akateemisia ihmisiä”. Siellä tatuointeja pidetään jotenkin…en tiedä, rahvaiden duunareiden tai hipstereiden juttuina :D? En tietenkään yleistä, mutta ainoastaan sieltä suunnalta noita ihmettelyitä on tullut.

  1. Hmm, mulla ei oo kokemusta mistään piilottelun tarpeesta. Lävistyksiä oli joskus näkyvästikin, mutta töitä silti sain. 🙂 Mutta Helsingissä tosiaan aina olen ollutkin. Kaikillahan noita tosiaan on, eipä siinä mitään kummallista enää ole. Tuossa kirjassa on suurin osa todella isoja ja näyttäviä, hienoja!

 4. Merja says: Vastaa

  En tuota kirjaa raaski ostaa, mutta sen sijaan tein siitä kirjastoon varauksen. 8 jonossa ennen mua, saa nähdä kuinka kauan menee ennen kuin on mun vuoro saada toi kirja ihasteltavaks ja tatuointikuumetta nostattamaan 😀

  1. No kylhän toi sit jo aika pian tulee! 🙂

 5. Meilläpä näkyy netin mukaan olevan ihan kirjastossa hyllyssä lainattavissa tuo! Ja oonki menossa kirjastoasioille, joten pitää toivoo, että se on vielä silloinkin siellä 🙂

Vastaa