Ilahduttavia juttuja

Da Capo

Syksy on tuonut mukanaan kaikenlaista kivaa! Koska viime aikoina olen kuitenkin ollut vähän jotenkin ärsyyntynyt, päätin sunnuntain ilokseni listata hieman niitä hyviä asioita elämässä.

-Da-Capo Bites!!! Sujautin tällaisen pussin myös tuunaamaani LivBoxiin, ja toivon myös boksin löytäjän tykänneen näistä ainakin melkein yhtä paljon kuin mä. Mun mielestä Pätkis -pussin palaset eivät maistu ollenkaan samalta kuin ne patukat, ja se isompi patukka ei maistu LAINKAAN samalta. Mutta nää Da-Capot maistuvat just tasan samalta kuin Da-Capo -patukka. Eli aivan sairaan hyviltä.

-Telkkarin eteen liimautuminen! Kolmas kausi Siltaa alkoi, ja Walking Deadin kuudes kausi! Lisäksi katson tietenkin Hottiksia ja Paratiisihotellia. Viikko sitten vedimme putkeen Netflixin Scream -sarjan ja voin suositella! Vähän teinimenoa, mutta hyvällä tavalla ja en kyllä arvannut tappajaa. Todella koukuttava. Nyt on menossa The Americans. Elokuvista kannattaa käydä katsomassa Yksin Marsissa, yllättävän hyvä.

Käsi

-Tatuointiprojekti edistyy. Viikko sitten valmistui ranne, kun siihen tehtiin kissan kallo. Kallon muoto on Arskalta. Lisäksi tuli vähän lisää helminauhaa ja tähtiä ja hieman myös paranneltiin aiemmin tehtyä kukkaa. Seuraava aika on joulukuussa ja odotan sitä jo innolla, koska kuvasta tulee varmasti niiiiin magee! Kaksi aikaa on vielä varattuna La Muerte Inkin Sannalle. Rahat ja henki tän käden kanssa menee mutta menkööt.

-Olen ollut vähän flunssaisena ja tatuoinninkin takia on urheilut hetkeksi olleet tauolla, mutta eilen juoksulenkillä tuli innostuminen ja tänään aloittelen taas salimeininkejä.

Lavera

-Kookos! Rakastan sitä tuoksua niin törkeesti. Lavera lähetti mulle kookoksen tuoksuisen vartalonpesuaineen ja ilolla sen käytän.

-Kissat (ja Rosa-koiruus) ovat pysyneet terveinä. Parasta.

Mitä makeisia te syötte nyt? Mitä katsotte telkkarista? Onko syysflunssat jo selätetty?

36 Comment

 1. Katarooma says: Vastaa

  Joulusuklaata on tullu nautiskeltua, ku kaupoista jo saa. Silta, Broadchurc ja Vain elämää sekä Star Wars- leffat on tän syksyn katotuimmat telkkarista. Nuhia ei oo onneksi näkyny. 😀

  1. Heh, onneks mä en oo ton joulusuklaan perään. 😀

 2. Salla says: Vastaa

  Missä KOKOKUVA KALLOSTA?????????????? Nyt välittömästi lähetät mun puhelimeen.

  1. Muhahahaah no vaikee on sitä kuvata ku se on sivuttain. :/

 3. LauraL says: Vastaa

  Oon herkutellu lakulla, vähän jopa pelottaa kuinka paljon ihminen voikaan lakua syödä. Toi da-capo pussi kyllä vähän huuteli kaupassa perään, mutta katotaan ens viikonloppuna.
  Robaa, Sukulaa, Castlee, Americansia nyt ainakin tulee vahdattua.
  Ja mua ei ole syysflunssa vaivannu kun vedän ceetä, sinkkiä, deetä, maitohappoja, spiruliinaa ja mitä näitä nyt on.
  Hiha näyttää hyvältä!

  1. Mä himoitsen lakua aina sillon tällön ihan sairaasti, mut syön kuitenkin harvemmin! Outoa. En voi suositella Da-Capojen ostamista, koska se on menoa sit. 😀

   Mullakaan ei oo tullu vuosiin semmosta räkäflunssaa, ja uskon maitohapon voimaan. Nyt mä pidin kolmen päivän (!!!) tauon maitohaposta kun ne loppu enkä saanu ostettua uusia ja heti tuli viikon kestävä nuha!! Että joo, enää en pidä taukoja.

 4. Silta tulee varmaan katsottua vasta sitten, kun se tulee Netflixiin. Eipä tule enää paljon telkkaria muuten katsottua 🙂

  1. Ootko nähny ekan ja tokan kauden?! Toivottavasti tulis pian. 🙂

 5. Koskahan Fazer tekis Jimeistäkin tuommosia pikkupatukoita ja laittais ne pussiin!? 😀

  1. Aaaaaa, lihomiskatastrofi olis se! 😀 <3

 6. ellu. says: Vastaa

  Ootko jo bongannut Pätkis ja Omar jätskit (pikarit)? Kumpikaan ei mun mielestä maistu ihan sille alkuperäiselle, mutta ei ne pahojakaan ole! 😀 Ollaan kyllä nyt taas ns. herkkulakossa, että vähän pitäis noita nameja ja sipsejä ja tommosia jättää pois.. Mutta saapa nähdä, miten kauan taas jaksaa olla 😀

  Walking Dead alotettiin tässä kans just, nyt mennään 3.s kaudella 🙂 Ei olla aikasemmin tajuttu edes alkaa kattomaan, mutta onneks ne aikoinaan laitoin tallentumaan. Vaikuttaa ainakin tähän mennessä huipulta!

  1. Oon, ja se Pätkis oli pettymys. 🙁 Omaria en oo testannut, mutta kuullut ettei sekään oo niin ihmeellistä. Walking Dead on kyl huippu!

   1. ellu. says: Vastaa

    Jep, ei missään nimessä maistu siltä, mitä olis ehkä odottanut :/ Mutta kun jätski on (melkein) aina hyvää, niin upposi silti 😀 Ainut minkä oikeesti muistan olleen pahaa, oli se Kismet jäätelö, mikä maistui ihan viinalle! xD

    1. Totta, eihän jäätelö yleensä pahaa ole. Kismet-jätskiä en oo maistanu, vaikka usein miettinyt sen ostamista. 😀

 7. nasse says: Vastaa

  Kissankallotatska kuulostaa kyllä joltain niiiiiin siistiltä!

  Ite en oo kovin karkin/suklaan perään, mutta aijestas fazerin uudet karamelli-merisuolapatukat, puhdasta rakkautta! Kävin hulluilla päivillä pyörähtämässä ihan vahingossa, ikäväkseni sattui just nuo patukat olemaan tarjouksessa niin niitähän sieltä sitten lähti mukaan… Saiskohan siitä ihan kokonaisen levyn jos tarpeeksi ahkerasti ostelis patukoita ja pistäis raivokasta palautetta fazerille 😀

  1. Karamelli-merisuola kuulostaa liian oudolta mun makuun. 😀 Mutta oon kade sulle, voi kun mäkään en ois karkin perään…

 8. Emma says: Vastaa

  Mä ostin laivalta jättipussin liitulakuja, koska mulla jostain syystä teki niitä vähän mieli. Sit roflasin koko jättipussin ennätysajassa. En vaan voinu lopettaa syömistä. Enkä ees oo ikinä erityisesti välittänyt liitulakuista! Siis kyllä mä aina oon niitä irtokarkkipussiin ottanu, mutta ei niillä oo ollu erityistä sijaa mun sydämessä. UNTIL NOW. Niissä on vaan se, et heti ku lopettaa syömisen, ni suussa alkaa maistua pahalta. Semmoselta hammastahnamaiselta karkilta. Just sama ku Panttereiden kanssa. Hirvee kierre tulee ku ei voi lopettaa!

  En jaksa enää vastata sun muihin kysymyksiin ku analysoin niin pitkästi jo liitulakuasiaa. Se ei ihan hirveesti ees liittynyt sun postaukseen, mutta halusin päästä avautumaan tästä ja näin tässä tilaisuuteni.

  1. Haha, oot outo. Mä en ikinä osta liitulakuja, vaikka on ne ihan hyviä! Panttereitakaan en kyl syö ikinä.

  2. Myy says: Vastaa

   Irtisliitulakut ei oo koskaan tarpeeksi tuoreita!

   Ja mitä tulee noihin dacapoihin, niin en varmaan koskaan oo saanut niin tuoretta patukkaa kuin mitä noi palat on. Ihan superpehmosia! Pätkikset maistuu samalle muodosta huolimatta, mutta ne isot on ollut tuoreimpia eli pehmeimpiä.

   1. Jep, noi on ihanan pehmeitä. <3 Mut mä en tajua sitä isoa Pätkistä, se ei maistu oikeen MILTÄÄN. Ja oon aika varma, että myös sen normipatukan maku on jotenkin lieventynyt… Ja Pätkis leivonnaisissa, ei toimi!

  3. Myy says: Vastaa

   Ainiin ja sama pätee myös noitapilleihin. Ne täytyy saada omassa pussissaan (eli ei mistään yhyy), koska irtislaareissa menee kuivaksi.

   1. Haha, tässä oon kyl samaa mieltä!

 9. Emma says: Vastaa

  Nyt mulla tekee ihan sikana mieli liitulakuja!!!

  1. :’D

 10. nea says: Vastaa

  En oikein syö makeisia kun ne jotenkin tuppaa vaikuttamaan mun aivokemiaan oudon masentavasti – yli 80% irvistyskitkerä tumma suklaa on mun suosikki 🙂 Lasketaanko proteiinipatukat? Niistä mul herkku on Questbarin Smores! Telkkarista mä katon vaan Vain elämää 🙂 Ja mä oon niin Teflon ettei muhun tartu ees flunssat B)

  Mut tatskas on upea ja kookos on just parasta ja Yksin Marsissa oli ihan todella hyvä!

  1. Questbar yöks. Masu ei kestä niitä yhtään (maltitoli paha). 🙁

   1. nea says: Vastaa

    Höh 🙁 Aijjoo mähän vielä oston niitä sulta boksin 😀 Mut mä en kyllä voi syödä maltitolia koska se nostaa verensokeria, ja noi mitä oon ostellu on makeutettu sukraloosilla, stevialla ja/tai erytritolilla, vähän vaihtelee mauittain. Ja Leaderin uudet softbarit – nam!

    1. Jep! Mut niiden koostumuskaan ei oo ihan mieluinen. 😛

 11. Mulan says: Vastaa

  Mulla on tällä hetkellä makeiset tauolla, joten niitä ei tuu popsittua (ihanan virkistävää vaihtelua, pakko sanoa). Seuraan pääsääntoisesti sarjoja, jotka löytyy Netflixistä, mutta Walking Dead on kyllä listalla. Mulla on kumppanin kanssa tapana katsoa niitä useampi jakso putkeen kuin yksi kerran viikossa. Niin se on vain paljon kivempaa. ^^ Ja aloitimme melko vasta Dowton Abbeyn! Neloskausi menossa. Se on ihana. Sitten katson yksin kotona Arrested Developmentia ”Sukuvikaa”. Se toinen kun ei nyt komedioista tällä hetkellä välitä.

  Ja olen *koputtaa puuta* säästynyt tähän mennessä pahimmilta syysflunssilta! :O Vähän on nenä tukossa ja sillä tavalla, mutta vuoteenomaksi en ole joutunut. Pidän itseäni onnekkaana. Pitää mitä ilmeisemmin jatkaa sinkin syöntiä. 😉

  1. Ihme karkkilakkoilijoita kaikki! Munkin pitäis ehkä tutustua Downtown Abbeyyn!

   Mä luotin ensin sinkkiin ja olin varma, että se on se syy, miksi en enää sairastu flunssiin, mutta nyt liputan maitohapon puolesta. 😀

   1. Mulan says: Vastaa

    Noo, tää on mulle harvinaista herkkua, ettei tule syötyä herkkua! 😀 Mutta ymmärrän ton, silloin kun itse ahmi makeaa ja vieressä oli joku ”mä en välitä karkista” olin ihan monttu auki ja mietin, miten tollainen on ees mahollista. Mutta kun mä syön, mä syön niin paljon, että on oikeesti jo paha olla…

    Ja suosittelen Dowton Abbeya! 🙂 Meinaatko maitohapolla maitohappobakteereja? Aloitin itse kuurin toissa viikolla. Niiden käyttöäkään ei pitäisi aliarvoida. D-vitamiinista puhumattakaan, etenkin nyt kun alkaa tulla pimeetä!

    1. Mulla on vähän samaa vikaa, eli karkkipäivänä tulee aina syötyä ihan liikaa. 🙁 Mut eipä sitä karkkia kaipaakaan kun on vaan riittävän kauan ilman. En vaan nyt pysty. 😀

     Joo, maitohappobakteereja just! En uskalla enää olla ilman! 😀

     1. Mulan says: Vastaa

      Siis toi vaihe/tila on mulle enemmän kuin tuttu. 🙁 Ja tiedän, ettei tää mun lakko todennäköisesti oo ikuisesti voimassa, aina jossakin vaiheessa sorrun. Mutta nautin nyt tästä hetkestä niin kauan kun sitä kestää! Ja tosiaan, ei sitä tosiaan aina oo pakko pystyä. Jos siitä saa mielihyvää, niin mikä jottei. Etenkin näin alkavana kaamosaikana kaikki keinot on sallittuja! :

      Maitikset on kyl tärkeitä. Oon niin tyytyväinen, että aloitin niiden käytön taas. Nyt vasta huomaa, mitä se maha joutuu kestämään. Ja jos siinä ois vielä karkit mukana… Oh no. Eilinen kebab oli jo iso virhe. :p

      1. Jep, ei tee kyllä karkit ihmiselle hyvää. 🙁

       1. Mulan says: Vastaa

        Äh, nyt kun luin ton viimeisimmän kommenttini, niin se kuulosti väärältä. Siis tarkoitus oli sanoa, että nyt mulla itellä kiva, että on meneillään tauko karkista. Siitä huolimatta mun mielestä ei tarvitse olla ilman eikä tarvitse pystyä olemaan ilman karkkia, jos sen syömisestä tulee hyvä mieli. Ja jos siitä saa mielihyvää, niin kantsii sitä hyödyntää näin syksyn pimeinä iltoina. 🙂 Mua ainakin ahdistaa valonpuute ja jos jollakin ahdistukseen auttaa karkki, niin hyvä juttu.

        Ei siis ollut tarkoitus huutaa gloriaa karkittomuudelle, kukin tyylillään ja silleen. 🙂

        1. Heh, kyl mä hiffasin. 🙂 Ei mua oikeestaan tää pimeys ahdista tälleen pikkuhiljaa hiipivänä, mut sitku tulee jostain reissusta, niin oh my god… Sit se iskee ja siihen ei auta mikään maailman karkki tai suklaa! 😀

         Eikä oo mitään pahaa huutaa gloriaa karkittomuudelle, sehän on vaan ihan fiksua. Nehän on pelkkää lisäainesokerimömmöä, jota elimistö ei tod. kaipaa.

Vastaa