TAHTOO!

Ulkomaan elävien lehdestä (Allure ja Vogue) bongasin pari -ylläripylläri- meikkimainosta, joiden tuotteiden odotan rantautuvan pian (pliis!) tänne Suomeenkin:

Huulirasva MAYBELLINELTA. Hauskaa! Uudet huulirasvat ovat aina lämpimästi tervetulleita!
Clearit kiinnostavat kyllä, nämä värilliset eivät ehkä niinkään…

Lisäksi nuoruudessani kova sana oli tämä ripsari, nyt mielenkiintoisesti uudistettuna:

Se ekan kerran uudistettu harja oli ainakin aivan paska, semmonen muovinen, ohut kökkö. Tämäkin näyttää muoviselta, mutta vois toimia? Olen ainakin pari ihan ok-muovistakin ehtinyt kokeilemaan, mutta tällaiselle paksulle harjalle vois olla kovat odotukset.

Kiinnostaako muita?

P.S. Jos laukkuskaba kiinnostaa, niin täältä löytyy. Ja vaikka se onkin parempi ku mun jalkapussikisa, niin osallistukaa nyt siihenkin!

5 Comment

  1. Nina says: Vastaa

    Olenkohan ainoa joka ei ole koskaan kokeillut tuota ripsaria?? 😀 Oon ihan jämähtänyt Max Factorin Masterpieceen, enkä uskalla enää kokeilla muita koska se on valehtelematta ainoa hyvä johon olen ikinä törmännyt 😀

  2. Mä luulen, että olet ainoa! 😀 Se ihan ensimmäinen versio oli kyllä todella hyvä ripsari, paras ehkä kaikista koskaan. En ymmärrä, miksi sitä harjaa muutettiin, ja etenkin niin huonoksi!

  3. LauraL says: Vastaa

    Täällä ilmoitauttuu toinen joka ei ole kyseistä ripsaria kokeillut 🙂

  4. Hämmentävää! 😀

  5. Mä en oo koskaan tykänny tuosta ripsarista. En ennen muutosta enkä sen jälkeen. Oon varmaan ainut jolle se ei oo sopinu 😀

Vastaa