Elinikäinen farkkujenostokielto

Tekis nimittäin ehkä ihan hyvää meikäläiselle. Tunnustus: mulla on yli kahdetkymmenet käyttökelpoiset farkut, joista käytän n. kaksiatoista aika pitkälti jatkuvasti. Viikko sitten ostin taas uudet, joita EN VAAN VOINUT jättää kauppaan, Dieselin LIVIER-merkkiset byysat. Todella nastan väriset! 119 euroa. Kuvassa väri ei tule kyllä niin hyvin esiin, mutta ovat tuommoiset hauskan sekaväriset (farkkupeppupostausta on toivottu, mutta tämä ei siis nyt ole se, sorry boys):

Pyörähtelin näiden kanssa sovituskopissa varmaan n. 40 minuuttia, ja normaalisti mulla on sääntönä, et jos farkut ei samantien vetoa muhun eli jos ostopäätös ei synny 1 minuutissa, jätän ne ostamatta. Näiden kohdalla sen sijaan…no, mukaan kuitenkin lähtivät. Hauskaa näissä farkuissa on se, että etutaskuja ei ole lainkaan, vaikka näyttäisi siltä, että on. Pidempien, tiukkojen paitojen kanssa tämä on hyvä asia, sillä etutaskut tuppaavat menevään ”ruttuun” ja näyttävät tyhmiltä pitkien paitojen läpi. Näyttää tosiaan kuitenkin ulospäin siltä, että etutaskut löytyy:

Laitan ehkä joskus parempaa kuvaa näistä jalassa, vielä en ole näitä kunnolla korkannut.

Mutta nyt pitää tosissaan toivoa, että mieheni unohtaa lukea tän postauksen kokonaan (tai ei enää lue tänne asti), sillä: pirun Fashionstore.fi pisti 15 prossan alennuksen päälle ja mun oli PAKKO tilata ne kauan himoitsemani tummat Liu Jo-farkut:

Saa tosin nähdä, miten mulla käy tuon mallin kanssa, koska tosi nihkeesti haluan ostaa liian pieniä farkkuja ja näissä on se ”käyttäessä levenee”-ongelma. Joten palautuksen mahdollisuus on suuri! (Joo niivvarmaa.) Nämä olis kuitenkin aika asialliset työfarkut, luulen ma.

Meneekö tää homma nyt ihan liiallisuuksiin? No menee! Älkää silti kukaan sanoko niin!

4 Comment

 1. June says: Vastaa

  Just, mulla on kahdet farkut, joista toisia suostun käyttämään, toisia harvemmin. 😀 Mutta sulla onkin pitkät sääret ja voin kuvitella, että useimmat farkut näyttää hyvältä päälläsi. 🙂 Mulla on vammavartalo ja jos farkut on hyvät vyötäröltä, ne ei mee reisistä ylös, ja jos menevät ylös asti, jää vyötärö ja pohkeet löysäksi. Blaah.

  Ne yhdet ihanat tummansiniset farkut joita suostun käyttämään, on DKNY’n. Oon kyllä himoinnut jo pitkään niitä Leviksen curves-pökiä, missä sais valita mallin oman vartalotyypin mukaan. Mut toisaalta oon niin mekkotyttö, että housuja tulee käytettyä muutenkin harvoin. 🙂

 2. No eikä oo mitkään pitkät sääret! Ihan normaalit. Mutta en oikeestaan muita käytäkään kun farkkuja, joten saan siis niitä ostellakin 😀 Oon miettiny kans niitä Leviksen Curves-farkkuja, mutta en oo testannu.

 3. Mä oon kade. Et haluis antaa muutamaa paria tänne?! Mulla on itsellä 2 farkut joita voi julkisilla paikoilla pitää…tai no 3, mutta ne on ihan helvetisti isontuneet (tai mä oon pienentyny..), niin ne näyttää melko rumilta nykyisin päällä :(.

  Ja sitten kun on se ongelma ettei kohtuu hinnalla löydy tällä hetkellä leveälahkeisia farkkuja, niin valikoima ei tosiaan ole päässyt kasvamaan.
  Pillejä en laita jalkaan mistään hinnasta, suoratkin on todella plaah-näköiset mulla…
  Ja en todellakaan suostu 50e enempää maksamaan farkuista, kun ne kalliimmatkin kuitenkin menee haaroista rikki ennemmin tai myöhemmin (yleensä ennenmmin)!
  Haaroista rikkinäisiä ja myös pieniä mulla löytyy noin 5 kappaleet kaapista… Muuta vikaa ei niissä rikkinäisissä ole… Ehkä pitää alkaa ostaa pitkiä paitoja joiden alta reiät ei näy :).

 4. Heh, voisin ehkä antaakin 😀 ! Itse käytän kaikenlaisia farkkuja, mutta enemmän kuitenkin kapealahkeisia ja suoria. Mulla kipuraja farkuissa menee ehkä 150 eurossa…mutta riippuu tosi paljon farkuista! Kyllä 150 egen farkut saa olla jo TODELLA hyvännäköset!

Vastaa