Mahtava matkakaveri

En ois voinut parempaa purkkia napata tänne reissuun mukaan, kuin tää Eucerinin aurinkovoide kasvoille! VÄRIÄ SISÄLTÄVÄNÄ VERSIONA. En oo täällä laittanut muuta kasvoille kun tätä, hienosti kevyt meikkivoide ja aurinkovoide samassa paketissa! Mä en kasvoista rusketu oikeastaan yhtään, ainoastaan palan, joten tää suojakerroin 50 on mulle just passeli. Tämä ei tuki ihoa ja on hajusteeton. Ja vaikka täällä hikoilee kuin pieni possu, niin hienosti riittää kun aamuisin tätä laittaa.

Jos kasvojen iho ei ole täydellinen (eli peitettävää riittää), mutta ei kuitenkaan halua meikata rannalle, niin tämä on oiva ratkaisu. Vinkiksi vaan kaikille, joilla on aurinkoloma tiedossa. Ja tuleehan se kesä joskus Suomeenkin!

Löytyykö muita tätä testanneita? Tai kiinnostaako?

10 Comment

 1. Kiinnostaa. Kiitos tästä vinkistä. Täytyy testata seuraavalla etelänlomalla.

 2. Kiinnostaa. Kiitos tästä vinkistä. Täytyy testata seuraavalla etelänlomalla.

 3. Nina says: Vastaa

  Ei kiinnosta 😀 Haha, tai no ideana joo, mutta kun mulle ei oikein koskaan sovi tuollaiset sävytetyt, ne on aina liian tummia tms. Kävin just eilen apteekissa pyörittelemässä kasvoille tarkoitettuja aurinkovoiteita ja sain paristakin pikkuisen näytepurkillisen testattavaksi. Tätä kyseistäkin kyllä vähän hipelsin mutta kun se sävytys. 😀 Olis tietysti voinut olla fiksu ja pyytää tästäkin näytteen.. 😛

  1. Mun nassulla tää ei näytä yhtään tummalta. Mä luulen, että tää sulautuu aika hyvin omaan ihon väriin, mut jos on tositosi kalpee, niin en tiedä. Kannattaa siis ehdottomasti pyytää se näyte ainaki eka 😀

 4. ellu. says: Vastaa

  Kiinnostaa ihan ehdottomasti! Olen kalkkilaivan kapteeni kesäisin (..ja kun edes näen auringon, muutun keitetyksi ravuksi -.-) ja edes naamaan olis kiva saada vähän väriä ja samalla suojata se auringolta.. naaman nimittäin poltan aina ekana :/ Apteekistako hait, vai ihan jostain kaupan hyllyltä? 🙂

  1. Mä taisin saada tän töistä. Mutta apteekissa ainakin Eucerinia myydään, en tiedä myydäänkö edes muualla?

 5. Gitta says: Vastaa

  Tulipa vinkki sopivaan saumaan, on nimittäin maaliskuun ulkomaan reissua varten ollu mietinnässä minkä BB-voiteen sinne ostais, että saa vähän väriä ilman meikkivoidetta, ja nenäni yleensä polttavana tää kuulostaa hyvältä.

  1. Jee! Tää on kyllä tosi mainio. En käyttänyt muuta koko loman aikana 🙂

 6. Kiitos vinkistä. Ja olipas värikästä hippailua tuolla alempana 🙂

  1. Hehee 🙂

Vastaa