Lisää mustetta

tatskakäsi

Tässä näette vasemman käteni mustetilanteen nyt. Mulla ei alunperin ollut mitään suunnitelmaa laittaa kättä täyteen kuvia (eikä ainakaan värikkäitä sellaisia), mutta kun tuosta peitetatuoinnista tulikin melko isokokoinen, näyttää käsi nyt kokonaisuudessaan aika typerältä, vajaalta. Siitä välistä nyt vaan puuttuu tavaraa. Mulla on kaksi koko päivän tatuointiaikaa varattuna, kesäkuulle ja syyskuulle ja tarkoitus olisi käyttää niistä ainakin ensimmäinen tähän käteen.

Otin tän kuvan oikeastaan tatuoijaa varten, mutta haluankin huvikseni kysyä teiltä mielipiteitä. Millä täytän tuon välikön? Mietin ehkä jotain ilmavaa kukkahärdelliä tuohon väliin. Tykkään ehkä eniten mustavalkokuvista, mutta noh, kuten aiemminkin kirjoitin, tekijällä on väliä, ja La Muerte Inkin Sanna nyt vaan osaa väritatskat. Ja ne kukkahärdellit. Ja eiköhän siihen värikästä tatskaa ole nytkin tulossa, tosin ei ehkä ihan niin värikästä kuin mitä tuo alempi, peitetatuointi on… Periaatteessa vapaat kädet annan tatuoijalle nytkin, mutta kai sitä nyt JOTAIN toiveen tynkää pitäis kuitenkin antaa, heh.

Help!

Ja onks teillä tatska-aikoja varattuna? Mitä tulossa?

22 Comment

 1. Anni says: Vastaa

  Miulla nyt ei sen kummempaa ideaa ole antaa, halusin vaan kommentoida, että kauniita tatuointeja! Itselläni on nyt tullut innostus pintaan, ekan kuvan otin jo 13 vuotta sitten. Nyt oon menossa maanantaina varaamaan aikaa toista varten, haluan pienen yksinkertaisen kompassin tuohon vasempaan käteen kyynärtaipeesta vähän ranteeseen päin. Se tulee suunnistusharrastuksesta sekä rakkaudesta matkustamiseen. Ja nyt kun elämälläni on muutenkin ollut uusi suunta viimeisen vajaan vuoden ajan, kompassi tuntuu juuri sopivalta aiheelta, vaikka onkin tosi yleinen 🙂

  1. Oi, kompassit on hienoja! Oon nähnyt nyt muutamia tosi upeita. 🙂 Ja kuulostaa siltä, että sopii sulle, vaikka ei mun mielestä tatuoinnilla tartte välttämättä olla mitään suurempaa merkitystä. Upea kuva riittää. 🙂

 2. sonja says: Vastaa

  Sun tatskat on kyllä hienot! Joku kissa-aihe sopis sulle 😀 Itse aion ottaa jonkin tyyppisen kissatatuoinnin kyynärvarren sisäpuolelle. Menee varmaan ens vuoden vaihteeseen kun täytän pyöreitä sillon 🙂 On vielä aikaa suunnitella kuvaa 🙂

  1. Heh, kissaa oon kyllä miettinyt (tietenkin :D), mutta en oikein tiedä…Että mimmoinen. 😀 Ois tietty hienoa tatuoida kaikki meidän kolme kissiä, mutta ei ehkä tähän käteen. 😀

 3. Panda says: Vastaa

  Tribaali! Liekkejä! Piikkilankaa! KIITOS! Mannerheim!

  tai sit kissoi

  1. 😛

 4. Tossa on sen verraan paljon tilaa, että pelkkää ilmavaa kukka-täyttö-hörhelöä ei imo kannatta ottaa. Joku isompi kuva tuohon mahtuu hyvin (esim. vaikka ne kissat) ja sitten jos tahtoo hihasta yhtenäisen niin kuvien väleihin jotain täyttöä.

  1. No kissoja tähän käteen ei tuu! 😀 Enkä oo ehkä hakemassa ihan täyttä kättä, eli saa siellä olla vähän ilmaakin välissä. Mutta voi olla joo, että käytän molemmat ajat tähän käteen…

   1. Voishan siinä tietty ollä fokuksena joku isompi kukka-aihe ja sitten jotain ilmavaa reunoille. Mun pitäis löytää uus tekijä ja vähän miettiä mitä tahtoisin ja minne, eli mulle on tulossa uutta varmaan vasta syksymmällä.

    1. Joo!

 5. June says: Vastaa

  No mut eihän tossa ylemmässä ainakaan oo paljoa värejä! Just sopivasti paria sävyä. 🙂 Kauniita muutenkin.

  Hmmh. Varmaan joku kukkaköynnöshässäkkä menis tossa (samoja kukkia kuin tossa olkavarren tatskassa?), mutta köynnöksessä voisi roikkua kaikenlaista muutakin, semmosta, mikä on itelle tärkeää tai mistä muuten vaan tykkää. Symboleja, esineitä, jotain. Itse laittaisin ainakin ehkä jonkun vanhantyylisen avaimen, jonkun bambijutun ja kameran. 🙂

  1. Joo mut alimmassa sit väriä riittää senkin eestä 😀 Mutta se on tosiaan peittotatska, joten pitääkin olla väriä… Haluaisin ehkä jotain nää kaks ”nopeesti yhdistävää”, johon voi sit tokalla kerralla lisätä jotain pienempää tilpehööriä. 🙂 Eli siis taas semmonen yhdeksän tuntia x 2 -ajat tulossa. 😀

   Mä en oo oikeen varma, haluanko jotain ”itelle tärkeetä” mun tatuointeihin, haluan pitää ne jotenkin ihan vaan kivoina kuvina, joita ei välttämättä tarvitse selitellä mitenkään. 😀 Eli ehkä tää menee taas tähän, että sanon tatskaajalle, että ”suunnittele jotain kivaa ja sopivaa” 😀

 6. ellu. says: Vastaa

  Mä sanoisin, että kyllä se kissojen kuvia selvästi nyt vaatii.. Ja nimenomaan semmoisia, mitkä on näköisiä ja nimenomaan teijän kissoista tehty 🙂

  1. Äääää, eiiiii. 😀

 7. nasse says: Vastaa

  Itsehän halusin pari vuotta sitten kissakuvan, mutta en ihan tavallista vaan jonkun missä on jotain erilaista särmää 😀 Niinpä otin habaan psykedeelikissan (hullulle kissamummolle sopivan), mallikuvana tämä:
  http://cdn-images.9cloud.us/13/cat_by_louis_wain_an_artist_who_use_392453866.jpg
  Tykkään ihan hirveesti, vaikka samalta tyypiltä olis ollu niin siistejä inspiraatiokuvia että valinnanvaikeus iski… Nyt vaan tietysti tekisi mieli saada kuvalle kaveria, mutta noin värikkään ja yksityiskohtaisen kuvan vierelle on vaikea keksiä mitään siihen sopivaa.

  Pointtina siis, että kyllä niitä kissoja saa tavalla tai toisella piiloteltua ihoon ei-niin-ilmiselvästikin, jos ei ihan mitään näköiskuvia haluaiskaan 😀

  1. Oho, no on kyl psykedeelinen kissa! 😀 Mut joo, totta, voin jossain vaiheessa helposti piilottaa kissan johonki. 😀

 8. Kirkkovene! 😀 Noei..
  Miten ois kukkahärpäkettä, taskukello ja revolveri. 😀

  1. Revolveri ois cool, mut ei ehkä mua. 🙁

 9. Myy says: Vastaa

  Vapaat kädet tatskaajalle vaan! 🙂

  Mulla on seuraava aika loppukesästä / alkusyksystä. Tehdään jalkapöydät!

  1. Oi mäki tahon!!!

 10. Hello Kitty! 😉 eheee

  1. Juu ei. 😀

Vastaa