Niin ihana

L'Occitane

Tuossa eräänä päivänä piipahdin parin kosmetiikkajoulukalenterihimoisen bloggaajakollegan kanssa L’Occitanen myymälässä. Koska olin visusti päättänyt tyytyä omaan Lookfantsun joulukalenteriini, käytin myymälässä aikaa tuoksutellen kaikkia ihania tuotteita. Ja aivan varmasti mun sydän pysähtyi joksikin -onneksi pieneksi ja toivottavasti harmittomaksi- hetkeksi tämän limited edition -sarjan, kondiittori Pierre Hermén suunnitteleman tuoksun kohdalla.

Olin toki näistä Pamplemousse-Rhubarbe -tuotteista jo lukenut blogeista, mutta, noh, enemmän epäilytti. ”Greippi-raparperi” toki kuulostaa hyvältä (tai no, en oikein kyllä osannut kuvitella, että miltä greipin ja raparperin yhdistelmä ihan oikeasti tuoksuisi), ja vaikka tällaiset hedelmäiset tuoksut ovat yleensä hyväntuoksuisia, ne eivät oikein iholla pysy. Suihkin myymälässä itseeni reilusti tätä eau de toilettea ja olin heti ihan myyty. Miten voi tuoksua näin ihanalta! Kotimatkalla raitiovaunussakin tämä ihana tuoksu leijaili jatkuvasti sieraimiini ja kotona totesin miehelle, että nyt tiedän, mitä haluan joululahjaksi.

L'Occitane

No sinne meni se joululahjatoive, kun L’Occitane lähetti tämän tuoksun minullekin testiin. Eli siis samantien käyttöön! Maanantaina kirjoittelin täällä Philosophyn saippuvesi-tuoksusta, ja tästä greippi-raparperista tuli samoihin aikoihin toinen suosikki. Todella erilainen suosikki kuin tuo saippuavesi, mutta näitä kahta tuoksua olen käyttänyt nyt, jompaa kumpaa, päivittäin.

L'Occitane

Ja tämäkin siis tuoksuu myös iholla ihanalta! Ei ole mitenkään supervoimakas, mutta tuoksuu kuitenkin pitkin päivää. Pientä miinusta pitää antaa tuosta pullosta, joka on hieman hankalan muotoinen ja vaikea suihkauttaa tuoksua ulos. Tykkään kovasti siitä, että tämä tuoksu on sellainen ”hajuvesimainen”, eikä mikään herkkä body mist. Ja nyt siis todellakin tiedän, miltä greippi-raparperi tuoksuu!

L'Occitane

Sain testiin myös saman sarjan suihkugeelin ja vartalovoiteen, ja ylläripylläri, että laiska vartalonrasvaaja innostui taas tän myötä rasvailuhommista! Suihkugeelissä tuoksu on tasan sama kuin hajuvedessä. Minulla on huono tapa yliannostella suihkugeelejä, mutta tätä olen yrittänyt käyttää todella säästeliäästi, että kestäisi mahdollisimman kauan. Geeli vaahtoaa ihanasti ja pesee hyvin.

Vartalovoide sen sijaan tuoksuu mielestäni enemmän raparperilta! Levittyy iholle kiltisti ja kuivahtaa ilahduttavan nopeasti. Käytän tätä aina suihkun jälkeen iltaisin, ja on kyllä ollut ihanaa nukahtaa tän tuoksuun.

Erikseen ostettuna eau de toiletten hinta on 60 euroa (75 ml), suihkugeeli 16 euroa (250 ml) ja vartalovoide 25 euroa (250 ml). Sarjaan kuuluu myös palasaippua, käsivoide ja huulirasva ja kaikenlaisia kivoja settejä ja lahjapakkauksia näistä on nyt myymälöissä. Jos YHTÄÄN innostuit, kannattaa käydä nyt nuuhkimassa. Mun on pakko ostaa tuollainen suihkugeeli jemmaan ja haluan tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin. Täältä löytyy nämäkin uutuudet.

Oliko tämä tuoksu teille jo tuttu? Käyttekö L’Occitanella?

P.S. Kiitos erään bloggaajaystäväiseni, sanon L’Occitanea nykyään ”Lokki-Taneliksi”. Sopii tällaisen suomalaisen urpon, eli meikäläisen, lausuttavaksi paremmin.

10 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Lokki-Tanen suorastaan naurettavan joulukalenterisekoilun jälkeen päätin, että en enää koskaan osta kyseisestä liikeestä yhtään mitään. Pitäkööt tunkkinsa.
  Tänä vuonna ollaan siis ilman kosmetiikkakalenteria, kun en sitten ostanut sitä Body Shopinkaan – kun LUULIN ostaneeni jo Lokki-Tanen. Mielenkiinnolla jään silti odottamaan postauksia, että mitä kyseistä kalenterista sitten tulee. 🙂

  1. Nojoo, toi oli kyllä tylsää. 🙁 Mut EHKÄ sä vielä jossain vaiheessa unohdat! ;D

 2. Piu says: Vastaa

  Boikottiin meni täälläkin Lokkitane noiden joulukalenteripelleilyjen vuoksi 🙁 Houkuttelevia tuotteita kyllä, varsinkin nämä uudet koska rrrakastan raparperia 😀 Mutta ei tosiaan kyllä huvita senttiäkään ko puljuun enää kantaa.

  1. Pöh höh. 🙁

 3. Salka says: Vastaa

  Hihhii, Lokki-Taneli hihityttää 😀 Täytynee käydä tuoksuttamassa nämä!Kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta, tuoksu on varmaan aika uniikki tavallaan 🙂

  1. Tää on jotenkin ihan spesiaali tuoksu, en olis uskonut. 🙂

 4. PS says: Vastaa

  En oo tuota tuoksutellu, mutta greippi. Eikai se voi huono olla… Ja mulla on merkin sitruunatuoksu ja se on ihq, joten osaa ne mua miellyttäviä tuoksuja tehdä.

  Onneksi en yrittänyt kalenteria tilata, niin ei jääny mitään traumoja. 😮

  1. Joo noi kalenterithan olivat tosiaan myymälöissä jo sillon edellisellä viikolla ennen kun tulivat ”virallisesti” myyntiin. Hitto kun olisin tajunnut ajoissa vinkata täälläkin!

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en ikinä edes suostu testaamaan mitään limited editionina, mun tuurilla rakastuisin palavasti, ja joutuisin luopumaan 😀

  1. Joo, onhan siinä vaaransa. :/ Tää tuoksu on onneks ISO pullo! 🙂 <3

Vastaa