Voittajia

No niin! Tässä tulisi nyt viimeinkin ne Lumene CC -voiteiden voittajat, random.org ne arpoi ja minä julkaisen:

LIGHT-sävyt:

Johis
Margit
Taika
Mira
Riikka/LA LA LAND

MEDIUM:

Katja

Voittajille laitettu äsken sähköpostia, joitakin samoja nimimerkkejä siellä oli, joten tsekatkaapa meilinne. Oikein mukavasti oli osallistujia ja näin arvelinkin, koska tämä voide on erittäinkin jees.

Niin! Ja ne bikinit kuulemma on jo arvottu ToDieForin toimesta ja toivottavasti ovatkin, minulle asti kun ei voittajaa ilmeisesti haluta kertoa (saati että olisin saanut itse luvattuja bikineitä). Noh, tällaista kai ilmeisesti joskus sattuu, en ota siitä stressiä. Toivottavasti kuitenkin sieltä arvontaan osallistujien joukosta löytyy joku, joka kenties on biksut itselleen jo saanut.

2 Comment

  1. Jeeeee 😀 Kerranki meikäki voittaa jotain!

  2. Johis says: Vastaa

    Jee, kiitos! Laitoin jo mailia tulemaan takaisin 🙂

Vastaa