Outoja asioita

Salla haastoi minut kertomaan itsestäni viisi outoa asiaa. Oli niin hieno haaste, että tartuin siihen. Tässä on nyt siis jotakin, ei nämä nyt kyllä kai kaikki ole mitään kovin outoja.

1. Syön paljon kananmunia. Rikon kananmunat aina ensin mukiin ja sen jälkeen lusikalla irroitan keltuaisista roikkuvat valkoiset rihma-ällö-osat ja heitän ne roskiin. En tiedä mitä ne ovat, mutta ne ovat tosi kuvottavia. En muuten sitten edes halua tietää, mitä ne ovat, kiitos vain. Jotain kohdun osia.

2. En ole koskaan ajatellut, että mitenkään tarvitsisin suuremmat rinnat. Olen aina ollut enemmän tai vähemmän tyytyväinen vartalooni kokonaisuudessaan enkä mitenkään kaivannut enempää täytettä rintavarustukseeni. En ole koskaan käyttänyt topattuja rintsikoitakaan. Silti nykyään päivittäin mietin, että voisin haluta silikonirinnat. Tiedän, että ne myös joku päivä otan. Siis joku päivä se pakko saada NYT -mieliteko tulee todella vahvana ja siitä parin viikon päästä olenkin sitten leikkauspöydällä. Sitä mielitekoa tässä odotellessa.

3. Sympatiseeraan ja säälin välillä joskus todella vahvasti täysin tuntemattomia ihmisiä todella kummallisissa tilanteissa ja koen vahvaa puolustamisen tarvetta. Esimerkiksi pari vuotta sitten olin Raxissa johon sattui samaan aikaan lihava, vähän humalainen mies, joka söi vaikkei ollut maksanut. Jostain syystä koin suurta vääryyttä, kun vartija poisti miehen niin väkivaltaisesti ja heitti puoliksi syödyt safkat roskiin. Olin ehdottomasti sitä mieltä, että miehen olisi pitänyt antaa syödä ruokansa loppuun. Suutuin tapauksesta niin kovasti, etten ole sen jälkeen Raxiin mennyt ja itse asiassa aina kyseisen ravintolan ohittaessani tokaisen, että paska mesta. (Sitäpaitsi se ruoka on muutenkin ihan kamalaa.)

4. En ole vuoteen syönyt hampurilaista. Tämä muuten oikeasti ON outoa, ennen söin useinkin. Olen kyllä päättänyt, että en enää niitä syökään, eivät ole hyväksi ihmiselle.

5. En keksinyt enää viidettä, niin kysyin poikaystävältä. Hänen mielestään outoa minussa on se, että vastaan jokaiseen kysymykseen kysymyksellä. Tähän vastasin ”ai mitenni?” Kai se sitten on niin ja onhan se kai vähän outoa. Lisäksi on kuulemma outoa, että luen mainoksia. Se ei kyllä ole mielestäni yhtään outoa, ja tähän en vastannut kysymyksellä vaan totean vaan että miehet.

Heitän toki haasteen etiäppäin. Haasteen uhreja ovat tällä kertaa viehättävät neitokaiset Nina, Panda ja Baniina. Ja kaikki muutkin saavat toki kertoa itsestään outoja asioita, arvostaisin. Siis vaikka tuohon alla olevaan kommenttiboksiinkin.

14 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Voisin luovuttaa sulle osan mun tisseistä, any day. Haluun pienemmät! (pitää vissiin jumpata)

  Ja hei, kummallisempaa kuin se ettet oo vuoteen syöny hampparia on se ettet oo KOSKAAN syöny kebabia! Oon vieläki että woot?? 😀

  1. Heh, kebabia en oo koskaan ees mitenkään himoinnut!

   ..välillä kyllä pienesti nimittäin unelmoin Mäkkärin kalahampurilaisesta..

 2. Omituistahan olis se, jos vedät noi munat raakana..? 😮

  1. No en sentäs!

 3. Olisi hauskaa olla outo tyyppi..

  Olen makustellut joskus tällä tekotissiydellä,että josko hommaisin niin hankkisin niin jumalattomat kannut ettei kylänraitilla ihankaan heti vastaan tulisi.
  En ole kylläkään hankkimassa.Himppasen muutakin rahantarvetta ja siks toisekseen jos ikinä lähtisin plastiikkakirurgiaan sekoilemaan niin loppua ei tulisi,Haluaisin aina vain lisää ja lisää.

  1. Hmm, voishan se noinkin mennä. Mut ei ois ehkä mullakaan varaa et homma lähtis jotenkin käsistä…

 4. Emppu says: Vastaa

  Mä en ehkä pysty syömää kananmunia enää ton sun paljastuksen jälkee 😀

  1. Oho, sori :I

 5. Hei, kiitos tästä! Toteutan tämän mahdollisimman pian. Kiva haaste! ;D

  1. Jee 🙂

 6. Ruu says: Vastaa

  En mäkään ole koskaan syönyt kebabbia, eli ei siinä mitään niin outoa kumminkaan ole 😀
  En nyt edes keksi mitään outoa itsestäni.. ööö…

 7. Panda says: Vastaa

  Kiitos haasteesta! Pitänee tehdä joku päivä :).

  Hmm, minkäs heittäisin nyt äkkiseltään? En ole käynyt koskaan Ruotsissa 8).

 8. nea says: Vastaa

  Kiva kun nää sun jutut oli oikeesti aika outoja 😀 Luin näitä postauksia muistakin blogeista, ja oli kyllä tosi tylsää ”Mä oon kyllä tosi outo, tykkään olla kotona alasti, hihhih! Ja sit mä luen kans salaa mun exien fabo-päivityksiä, hihihi!” – No Shit? tai että tykkää esim. kahvista tai tuoksukynttilöistä. Tosi outoa ja harvinaista suurimman osan vuodesta sysipimeässä Suomessa.

 9. mä en nyt oikeen tiedä et onks tää outoa vai vaan yksinkertasesti tyhmää, mutta esim. hajuvesiosastolla saatan valita tuoksun pelkän pullon perusteella. kerranki löysin yhen aivan ihanan viidenkympin tuoksun stockalta, mutta koska versacen 80 euron hajuvesi oli hienommassa pullossa, päädyin siihen vaikka se ei tuoksunutkaan yhtä hyvälle 😀 oon idiootti

Vastaa