MEIN HERZ BRENNT

Ihan vaan tosi lyhyesti fiiliksiä eilisestä keikasta. En uskaltanut ottaa kameraa mukaan, ja puhelimen kamera on niin surkea, että säästän teidät kamalan huonoilta kuvilta (joita otin ehkä 2 kpl). En ollut tsekannut biisilistaa lainkaan läpi ja pakko myöntää etten ole niin suuri fani, koska muutamaa kipaletta en tunnistanut lainkaan. Tykkäsin kuitenkin kokonaisuudesta hurjasti. En ehkä ihan niin paljon kuin kaksi vuotta sitten uusimman levyn kiertueella, mutta…Ja seuraavalla kerralla taas muistan: KENTÄLLE! Oli tosi ankeeta olla istumapaikoilla, vaikka yläkatsomon eka rivi olikin ihan hyvä. Tosin kumppani tuli sopivasti kipeäksi ja oli aika lähellä, ettei jäänyt toinen lippu käyttämättä (yritin sitä päivällä kaupitellakin). Joten kentällä olisin kyllä saanut olla ”yksin”, flunssassa seisomapaikka ei ole se parhain…

Rammstein on livenä ihan super, vaikka ei biisejä tuntisikaan, se koko show on niin valtava. Ja olen sitä mieltä, että jos Rammsteinista ei tykkää, niin ei vaan ole löytänyt sitä vielä. 😉 Hukkasin muuten korvatulpat keikan jo alettua (ne oli mulla kädessä ja menin kai sitten ne pudottamaan), joten kuulo ei vieläkään ole paras mahdollinen! Oli muuten mieletöntä nähdä Hartwall Areena niin TÄYNNÄ. Ei varmasti yhtäkään tyhjää paikkaa ollut ja kenttäkin ihan täynnä! Totisesti loppuunmyyty.

Näin muuten viime yönä unta, että olin kyseisellä keikalla ja Till Lindemann tuli suutelemaan mua! En tiedä, mitä tästä pitäisi ajatella, mutta Kruspe on silti ykkönen!

20 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  olis sinne ainakin muutama vielä mahtunut, naureskelin eilen huuto.netissä keikan alettua että oli vielä öky lippuja myynnissä, hah, toivottavasti eivät saaneet edes kaupaksi. http://www.iltasanomat.fi/musiikki/rammstein-ei-pettanyt-helsingissa—katso-kuvat-ja-lue-arvio/art-1288449378742.html ilmeisen mahti meno ollut kyllä.

  1. Eiköhän noikin tuu sit pihalle myymään lippuja tai myy paljon halvemmalla pois…tuskin siis ihan helpolla jää käteen. 🙂

  2. Melko huonosti kirjotettuja arvosteluja keikasta kyllä, mutta toimittajat istukin siellä rivissä ku tikut p*skassa. 😀

 2. Oih. Ei voi muuta sanoa. Oih oih. Kukaan ei sitten halunnutkaan ostaa mun munuaista :((

  1. 🙁 !

 3. Pöh, pahanmielenpostaus! En oo enää sun kaveri. 🙁

  😀

  Olishan tuonne ollut hieno päästä!
  Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että en edes yrittänyt saada lippuja tuonne, ei vain ole rahaa nyt. Mutta eiköhän vielä tule uusi tilaisuus. 🙂

  1. Oo ny vaan. :/

   Hyvä keikka, kyllä.

  2. No jos mää ny vähäsen.

  3. <3 !

 4. Taru says: Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 5. Eiii Heini, pitää kaikki kappaleet tuntea 😀 Mie ilomielin lauloin joka laulun mukana, rivillä kaksi ja Rikun edessä! Keikka oli ehdottomasti paras sitten Provinssin ja Areenan -10. Riku komistunut ja siinä se keikan katselu menikin, liian komea mies. Lensi ”spermaa”, lensi lärpäkkeitä ja kulmakarvat olivat lähtöpisteessä. Saatiin tarra jossa lukee selviytyneensä Rammsteinin ekasta rivistä 😉 Itkin ja itkin ja tulen vielä jatkossakin itkemään kun kaveri sai muutaman lutuisen kuvan Rikusta. Ai olen Rikun perään lääpälläni? Ei kai :D?

  Olen niiiiin onnellinen <3

  1. Nii-in, tiedän, että pitäisi, mutta ainakin rehellisesti tunnustin! 😀 Mutta eipä tuo tosiaankaan siis haitannut. Samoja mömmöjä lensi kaksi vuotta sittenkin!

  2. Toki hienoa kun tunnustaa. Kyselen että mitkä jäi vähän pimentoon?

  3. No settilistan perusteella mulle tuntemattomampia olivat nämä:

   Wollt Ihr das Bett in Flammen sehen
   Sehnsucht
   Links 2-3-4

   Mut oonkin kuunnellut bändiä aika valikoivasti…

 6. Miia says: Vastaa

  Kruspe on ykkönen. Paras keikka miesmuistiin. 🙂

  1. Jea. Mut ois kyl pitäny olla kentällä. :'(

  2. Miia says: Vastaa

   Joo, mutta sitten ois pitäny ottaa loppuviikko saikkua.:) Hävettää, mutta mulla niska sökönä vieläkin. Oli vaikea rullata samettirullaa ja muutenki tehä duunii viel tänäänki. Luulen et enää ei onnistuisi kaksi tuntia putkeen moshaaminen.. :/

 7. Mohn says: Vastaa

  Olen kateellinen. Edelleen. Lisäksi joudun olemaan kateellinen tyttärilleni, pääsivät nimittäin keikalle. Kentälle!! Veljenpojalla oli yllättäen kaksi ylimääräistä lippua. Harmitti kun ei ehditty enää muuttamaan suunnitelmia mutta pääsipähän teinixit sentään nauttimaan (joo, meillä on vähän hassu perhe kun vanhemmat ja nuoriso kuuntelee paljolti samoja bändejä).

  Kruspelle en ole ikinä oikeen lämmennyt. Lindemann sen sijaan vetoaa, se on jotenkin karskilla tavalla epäseksikkään seksikäs. Tykkään myös Schneiderista, joka tosin on enemmän sellainen mukavan ja kiltin oloinen naapurinpoika. Mutta se on rumpali! <3

  Vakoilin soittolistaa netistä, harmitti lisää kun se oli niin hyvä. Täytyy sanoa näin saksankielentaitoisena, että Rammsteinin biiseissä on yleisesti ottaen loistavat sanat. Toisinaan todella roisit mutta ne on kuitenkin aika monitulkintaisia ja jotkut suorastaan nerokkaita. Lisäksi tykkään siitä, että ovat rohkeasti kantaa ottava bändi.

  Asiasta saappaaseen, Apocalyptican ja Nina Hagenin Seemann on todella hyvä cover. Tuli vaan mieleen. 😉
  http://youtu.be/wEFuVpD8HZ0

  1. Miia says: Vastaa

   Pakko kommentoida että tuo Nina Hagen coverointi teki alkuperäisellekin biisille hallaa niin etten pystynyt sitä hetkeen kuuntelemaan. Mutta mielipide juttuja.
   Sensijaan rammsteinin tulkinta depeche moden stripped kipaleesta on loistava.

   Minä pidän Tillistä ja Schneideristä myös, tai niistä kaikista mutta Richardissa on jotain mikä vetoaa, muukin kuin kitara.
   Mun mutsi diggailee kanssa Rammsteinia, mutta kai sentakia kun joutui kuuntelemaan sitä kokoajan silloin kun asuin vielä himassa.

  2. Mohn says: Vastaa

   Hehheh, meidän mukulat on tykästyneet Rammsteiniin (ja muutamaan muuhun) koska ovat joutuneet sitä kuuntelemaan niin kotona kuin autossakin vanhempiensa luukuttamana. ;-D

Vastaa